Tulosveikkaus ja otteluseuranta TPS - Ilves | 4. Puolivälierä 13.4.2022

Status
Viestiketju on suljettu.

jjjokkkku

Rivipelaaja
Viestejä
93
Balulta kaksi hemmetin isoa virhettä peräkkäisiin vaihtoihin. Molempien seurauksena maali.

Lisäksi Les is very less tässä sarjassa.
 

Etä-Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
1 514
Voisko muutamat palstalaiset avata tietämättömälle miten se on Jouko Myrrän vikaa kun vedetään logoon joka paikasta?
Herätys nyt. Maalipaikoissa on kyse yksittäisistä tilanteista. Eihän tämä kokonaiskuvassa ole ollut missään vaiheessa sellaista jääkiekkoa, jolla taisteltaisiin Suomen mestaruudesta. Joka osa-alueella Tepsiä perässä ja Kärppiä vastaan homma oli kiinni yhdestä maalista.
 

jäsen J

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
528
Ei vaa riitä, pursiseura on vaan parempi. Kaasu loppu,koko vitun kauden menty kauheal temmolla. Ja pakit vaihtoon yvllä. Ei lähde.
 

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 183
3:20 jäljellä, mainoskatko joten veskari pois vai mitä Jokke?
 

-mesag

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
954
Kun saa roikkua ja kahvata, voidaan Ilveksen vahvuus eli nopeus helposti kaitsea pois. Lisäksi playofeissa ei enää oteta riskejä niin paljoa, eli ei saada vastahyökkäyksiä lähellekään samaan tapaan. Myös puolustusmotivaatio vastustajilla parmepi, jaksetaan polkea täysillä kiinni ne ylivoimahyökkäykset.

Mikkolan aikana Kärppien pelaajista puhuttiin, kuinka kaikki pelaajat pelasivat alle tasonsa. Johtui siitä, ettei pelitapa tuottanut mitään. Nyt Ilveksellä playoffeissa ns sama. Kaikki pelaavat ihan paskasti, mutta johtuu vain siitä, että ei pelitapa tuota mitään. Hakataan päätä seinään, ja vastustajan koutsi vaan hymyilee partaansa.
 

Ipa72

Luottopelaaja
Viestejä
6 013
Perjantain jälkeen voikin sitten ajatella jotain muuta kuin kiekkoa!
 

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 183
Kertoo kyllä kaiken oleellisen että Tinke on eniten äänessä :D :D :D
 

Torsti

Rivipelaaja
Viestejä
54
Jos jätetään se ensimmäinen Kärpät peli pois niin ollaan tehty varsinaisella peliajalla 1,2 maalia ottelua kohti. Se ei yksinkertaisesti riitä jääkiekkopelin voittoon.

miksi se jätettäisi pois? Lasketko muidenkin tulokset niin että jätät pois ne tulokset millä saat itsellesi suotuisan tuloksen?

toki se oikea maalimäärä 1,7 (ilman käynnissä olevaa peliä) ei hirmuisesti parempi ole että sama argumentti tähänkin määrään pätee mutta pisti vaan silmään että tilastot ei ihan noin toimi mielestäni.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös