Tulosveikkaus ja otteluseuranta Ilves - SaiPa 9.10.2021

Status
Viestiketju on suljettu.

Anttis

Luottopelaaja
Viestejä
2 626
Saipa antaa maalivahdillakin huikean tasoituksen, eli pelisysteemillä ei ole mitään väliä. 6-1 ja tappiosta sitten taas kaikille kenkää!
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 661
Alku on hyvin nihkeä, kunnes Salmela iskee ajassa 16:48 Suomen syötöstä. Tästä alkaa valtaisi Ilveksen vyöry, jonka seurauksena Petman iskee vastaiskusta ja Saipan ainoasta tilanteesta tauokotilanteeksi 1-1.
Toisen eräs alussa nähdään erikoinen episodi, jossa Myrrän nähdään kritisoivan tuomaritoimintaa. Tämä sytyttääkin joukkueen ja Joona Ikonen iskee 2-1, Suomi jälleen syöttäjän sekä Kontiola. Tauolle mennään tilanteesta 3-1, kun Saarela iskee läpiajosta, ei syöttäjiä.
Ilves hallitsee jälleen alkua kolmannessa erässä, eli Saipa kaventaa 3-2:teen.. joku slovakki tekee, tai jotain sinne päin.
Ilves kestää ja lopussa Suomi iskee tyhjiin 4-2, Joona Ikosen syötöstä. Marek heittää kuperkeikan ja Ojanen hymyilee kutsuvasti.
 

Raipelätty

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
137
Juu ei.
Turpaan tulee taas niin että tukka lähtee. 1-4 & 90v himmee kuten polttimot oli kun Ilves 1 viimeksi oli!
Voi voi!
 

Juicee

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
165
Ilves tutussa roolissa tänään, juhlapeli ja vastustajalla 5 ottelun tappioputki, eli ilves tod näk tänään takki auki peliin ja mistään ei tule mitään. 1-4
 

OTP

Luottopelaaja
Viestejä
2 838
Baptiste päättää tänään, että nyt pelleily riittää ja tekee hatun. Muut kattoo huuli pyöreänä.

3 - 1

Baptiste 3 + 0

Pelin jälkeen Jokke antaa ylävitosia kämmenet punaisina. Toki pyytää Baptistea jäämään koppiin hetkeksi ja vähän ripittää, että jatkossa ei ammuta maalia kohti, vaan heitetään kiekkoa päätyyn ja nopeasti vaihtoon.
 

KURITTAJA

Luottopelaaja
Viestejä
1 629
Nyt täytyy tulla 3 pistettä, ei mitään muuta vaihtoehtoa! Pelataan sarjajumbo saipaa vastaan, joka pelaa käytännössä B kokoonpanolla. SaiPa on ollut hyökkäys suuntaan paskin joukkue alkukaudella koko Liigassa, ja meillä ei tulisi olla vaikeuksia suorittaa heitä paremmin. Ainoana huolena Seksi-Peksin kuuma puolustuspelaaminen.

Tänäänkin peli aivan sekaisin, kaverit ottavat paineita juhlaottelun seremonioista, mutta tällä kertaa ei tulla nöyryytetyiksi.

3-1
 

Pika1

Luottopelaaja
Viestejä
2 666
Koska Ipa on voittanut jonkun juhlapelinsä?
Siis oikeasti en muista :)
 

Seisomisurheilu

Luottopelaaja
Viestejä
2 440
Ihan hyvää pyöritystä mutta laukasuja vähän
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös