Tulosveikkaus ja otteluseuranta Ilves - Lukko 14.9.2023

Status
Viestiketju on suljettu.

Kekkeruusi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
239
Käsittämätöntä miten iso ero tasossa voi olla CHL ja nyt liiga matseissa. No en gunnaria bussin alle heittäis. Ei ole ollut veskan maaleja nämä. Ollaan totuttu kyllä et meidän veska on ihan ylikylän äijä joka ottaa kiinni kaikki mahdottomatkin
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 944
Gregoire käyttää tryoutinsa hienosti. Not. Muutenkin vaikea peli, niin tottakai piti vielä perseillä tuollainen jäähy.

No eikun vaan väkisin taas tasoihin ja ohi. Huonoilla energioilla ollaan oltu eilisen jälkeen liikkeellä. Nyt pitää vaan kaivaa syvältä.

Ykkösketju tekee vielä vähintään yhden maalin.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 725
Toivotaan et loppuu puheet mistään mestarisuosikki #1 ja palataan maan pinnalle. Ohan tää ny ihan hirveen näköstä ja kuritonta. Tillu saa tankata sen alottajan nyt ihan ensiks.
Tuo jäähyily kuritonta.
Gregoiren korkea maila älytön.
Pennasen ajan ilves varmaan jäähytilaston ykkönen??
 

Luchs

Luottopelaaja
Viestejä
1 106
Tosta maalista voi syyttää tasan yhtä miestä. Jätkät taisteli joku yli 5 minuuttia alivoimaa putkeen. Ajankysymys oli millon katkeaa selkäranka. Vitun Gregoire.
On kyllä sellainen aikapommi, ettei tullut yllätyksenä.
Ässät pelissä hakkasi alotuksesta vastustajan mailan, mutta selvisi siitä tuomarivirheen seurauksena huomautuksella. Viiskolmonen olis siitäkin tullut.
 
Viestejä
1 865
Pitkä on matka.
Ensin käännetään peli hienosti tappiosta johtoasemaksi eikä pitäisi olla mitään hätää. Sitten taas ryssitään kaikki aivan turhiin jäähyihin ja luokattomaan av-peliin.
 

Dominaattori

Luottopelaaja
Viestejä
4 227
Pelattiin puolet tokasta erästä alivoimaa. Varmasti vaikutus peliin on suuri, mutta tehtiin kyllä se ihan itse täysin turhilla jäähyillä.
 

gentle

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
842
Ihme puuhailua näitten jäähyjen kanssa. Hyvä ettei vitosta tosta korkeasta sentään tullu, ku peli ei lähelläkään ja yhtäkkiä maila silmässä. No ehkä vikassa pysyttäis ulkona boksista.
 

vivalavili

Luottopelaaja
Viestejä
1 374
Jos näistä kahdesta pelistä vois jotain irti saada niin se on se, että Ikonen ja Friman on kyllä kultaakin kalliimmat yksilöt Ilvekselle.

Ilman Frimania näyttää siltä, että puolustuksen harjoitellut roolitukset kusevat kovaa ja jokainen pakki tekee vähän väärää asiaa kuin mitä on harjoitellut ja valmistellut kauden alla. Iksa puolestaan olisi tosi tärkeä tolle oikealle laidalle, että saataisiin Stransky takaisin oikealle paikalleen vasemmalle laidalle ja ehkä vähän ruokkimaan Meseä joka hyötyisi tosi paljon Stranskyn tasoisesta pelintekijästä. Päkkilällä vaan ei riitä näissä tosi kilpailullisissa peleissä.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös