Tulosveikkaus ja otteluseuranta Ilves - KalPa 29.3.2023 | 5. Puolivälierä

Status
Viestiketju on suljettu.

IkuisestiILVES

Luottopelaaja
Viestejä
2 576
Mua ei niinkään tuleva tappio harmita, vaan tää tapa millä se on kovaa vauhtia tulossa. Ihan vitun halutonta, mautonta, hajutonta, väritöntä ymym.
Jalosen sanoin, maku on suussa sama ku rönnin housussa haju.
 

bxl-man

Share Ilves #18
Viestejä
1 773
Mutta nyt on tsäänssi
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 850
Niin vaan naapuri pelaa taas keväällä pidempään.

Vaikka niillä on hassut hatut, ilmaisliput, huonot yleisömäärät ja häviävät paikalliset.

Toivon Konnalle kannua.
 

Salhoja

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
268
Meillä on kyllä todella hidas joukkue, mutta se, että hävitään kaikki kulmasähläyksetkin, niin ei voi kyllä fysiikkapuoli saada puhtaita papereita.
Varovasti taas, kun lähdet kritisoimaan näitä Ilves-kasvatteja. Jarkko on ipan miehiä ja painaa töitä logolle. Ei voi olla siis paska, eikä saa kritisoida.
 

Arzamas

Luottopelaaja
Viestejä
1 862
Isossa kuvassa siellä valmentajalegenda Karjalainen antaa sukkasaippuaa Jaakko Lantoilla Suomen tulevalle maajoukkuekoutsille.

Todella surullista Suomen Maajoukkueelle, mutta iloitsen Ilveksen puolesta että Pennanen häipyy helvetin kauas. Tästä munattomasta ja hengettömästä surffailusta kantaa vastuun ainoastaan Pennanen.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 346
Nymaniin kulminoituu tuo yv kaksi pupellusta ja sitten silmät kiinni veto päin Kalpa ukkoa.
 

Kasuaalilves

Rivipelaaja
Viestejä
19
Kävin erätauolla vielä kertaalleen tälle keväälle lukemassa jatkoaikaa. Huvittavia nämä joidenkin Kärppä-fanien väitteet, miten heti näki, että Kalpa on tässä sarjassa parempi. Vihkoonhan tämä on Ilveksen osalta mennyt, mutta esimerkiksi ensimmäisessä ja kolmannessa pelissä Ilves oli selvästi hallitsevampi osapuoli valtaosan peliajasta. Nyt toki nämä vajaat kaksi viimeistä peliä menneet sitten yhtä selvästi KalPan nimiin.
Ihan yhtä typeriä juttuja on täälläkin palsta täynnä. Kaksi viikkoa sitten Tillu oli koonnut kaikkien aikojen parhaimman puolustuksen ja huippuhyökkäyksen taiteilija Palveen johdolla, ja nyt kaikki Pelliä lukuun ottamatta pitäisi heittää pihalle. Grégoire on ollut koko kauden ajan paskin pelaaja maailmassa, ja nyt yhtäkkiä hän on yksi ainoista, jotka voisi pitää ensi kaudeksi.

Ymmärrän, että vituttaa, mutta jos vaikka mietittäisiin pari sekuntia ennen kuin lähetetään viestejä.
 

Hepulina16

Luottopelaaja
Viestejä
1 322
Varovasti taas, kun lähdet kritisoimaan näitä Ilves-kasvatteja. Jarkko on ipan miehiä ja painaa töitä logolle. Ei voi olla siis paska, eikä saa kritisoida.
Ilves-kasvatti minäkin olen. Ja tiedän, että Näppilä oli pidetty ja siksi tuohon hommaan hankittu, mutta fakta on se, että me ollaan fysiikassa pahasti jäljessä Kalpalle.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös