Tulosveikkaus ja otteluseuranta Ilves - KalPa 25.3.2024 | 3. puolivälierä

Status
Viestiketju on suljettu.

Eetu Fucking Mäkiniemi

Luottopelaaja
Viestejä
5 220
Pelirohkeus loppui taas johtoon.

Neloskenttä Meskanen&Stransky isosti plussalla.

Suomi Palve Nyman ihan vittu hirveää suorittamista playoffeissa. Jos Pennanen olisi pelin tasalla ykkönen olisi viltissä eikä ratkaisuhetkissä.
 

-sk-

Luottopelaaja
Viestejä
1 447
Juu tuo on pistänyt silmään. Ikäänkuin jokaiseen Palven poikittais syöttöön olisi pakko ampua. Hölmön näköstä kun vetelee vaan lumet.
Jep. Sama tunne oli Meskasen kanssa kun pelasi tuossa ylivoimassa maalin kulmalla. Aina kun sai syötön yritti sokkona jatkaa sitä maalin eteen Suomelle, vaikka tämä olisi ollut pidettynä ja itsellä olisi ollut kunniakuja nousta maalille.

Variaatioita ei tunnu olevan sitten yhtään. Nyt ei tietty päästä edes alueelle enää.
 

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 507
Minkä vuoksi me ollaan liian pehmeitä? Miksi me ei hakata jätkiä mustelmille kun smurffeja? Miksei me näytetä kovuutta että halutaan voittaa tää paska?
 

Tim Calahan

Rivipelaaja
Viestejä
98
Sen verta on tarjoiltu ylivoimaa kyllä kahteen erään että vikassa erässä tasoitellaan puntteja ja jokainen kyllä täällä tietää mihin se päättyy.
 

Lynx Canadensis

Kausi 2 jRa
Viestejä
817
Kodytek ja Nyman tarvitsee 10 tuhannen taalan paikkaa saadakseen maalin. Joku nevöhööd Salmela saa jonkun 4 kopeekan paikan ja siellä on.
Ilveksen pelaaja samassa paikassa ois heittäny poikittaissyötön joka ois jääny pelaajamereen, eihän sitä ny tommosesta paikasta vetää kannata. Jos siis ois ees ajautunu vahingossa tommoseen vetopaikkaan eikä jääny nysvään ränniin.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 973
Näkee kissan päähän, että Palven pelihuumori jäi runkosarjaan ja Nymanin fyysinen preesens ei riitä pleijareissa. Suomi on valitettavasti kadonnut myös perusmassaan.

Kolmanteen toivoisin sitä halua, älkää pelätkö vaan halutkaa voittaa!
 

Etä-Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
1 514
Suomi ja Palve ovat olleet ylivoimaisesti isoimmat pettymykset tässä kärsimysnäytelmässä. Suomella ja Nymanilla ei riitä nopeuskaan näissä tosipeleissä. Kyllä tuo joukkue pitäisi rakentaa nimenomaan näitä pudotuspelejä silmällä pitäen. Meillä on aivan liikaa näitä pelaajia, joidenka ominaisuudet eivät riitä näissä peleissä.
Mutta hei, Tillu on pyhä, ei sitä saa kritisoida. Ja kun se on niin mukavakin vielä. Uusia Kymppitonneja ja parikoiden jatkosopimuksia kohti ja porukka taputtaa käsiään.
 

RanskanIlves

Luottopelaaja
Viestejä
1 741
Vitutti ihan hullusti, kun yv:llä clenny kokoajan maila pystyssä ni Nyman ei voi syöttää.. ei voi.. ei sitten millään!

Edit: Ei Nyman edes osaa syöttää. Osaa tasan yhden asian: laukoo. Sekään ei koko ajan toimi.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös