Tulosveikkaus ja otteluseuranta Ilves - KalPa 25.3.2024 | 3. puolivälierä

Status
Viestiketju on suljettu.

tggmn

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
570
Mitä helvettiä ne tuolla oman maalin takana tekee noita jättösyöttöjä yv:llä. Muutenkin syötöt menee minne sattuu. Eikö tuo valmennus saa tohon mitään rotia. Luistimet liikkeelle saatana. Ei voi olla niin vaikeeta. Jos ei oo tilaa niin vetoa tai ronkkua maalille. Vittu kun pitää kattella näitä psykologeja ja muita vitun pumppuja.
No tämä "mutku runkosarjaskin mä pääsin tällee"
 

-sk-

Luottopelaaja
Viestejä
1 447
Kyllähän tässä aikamoiset flashbackit tulee viime kevään Pelicans-sarjasta. Paikkoja on voittaa jokainen peli, mutta mistään ei tehdä maalia. Ylivoima on aivan hirvittävää ripulia, vaikka sitä saadaan pelata runsaasti.

Kaiken kruununa vastustajan pakistosta nousee sarjan kuninkaaksi kaveri, jolla ei olisi mitään asiaa edes Ilveksen vitospariin. Viime vuonna se oli Blood, tänä vuonna näyttää siltä että se on Saku Salmela.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 882
No katellaan nyt vielä tämä erä. Malek on sellaisessa moodissa, että hoitaa kyllä hommansa.

Kodytek voisi jo pikkuhiljaa lunastaa palkkaansa, oliko jo noin neljäs tuhannen taalan paikka tähän sarjaan. Ylivoima hoitakoon vihdoinkin hommansa kolmannen erän alkuun, ei tää sen vaikeampaa ole.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 334
Nyman saa ylivoimalla kauheen pomppusyötön ja yrittää siihenkin laukoa vaikka ei mitään toivoa saada hyvää laukausta siihen. Nyt koetellaan Ilvestä
Juu tuo on pistänyt silmään. Ikäänkuin jokaiseen Palven poikittais syöttöön olisi pakko ampua. Hölmön näköstä kun vetelee vaan lumet.
 

Etä-Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
1 514
Miksei meillä voi olla rauhaloita, savinaisia ja levtchejä. Sen sijaan meillä on joukkueellinen näitä suomia, mäntykiviä ja meskasia, joista ei ole yhtään mihinkään silloin kun pitäisi kantaa vastuuta.
 

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
2 289
Lupasin palata foorumille vasta mestaruuden jälkeen mutta pakko yks viesti kirjoittaa. NYT VITTU SITÄ TAHTOA JA VOITTAMISEN HALUA SINNE KENTÄLLE. ME EI TÄTÄ PELIÄ EIKÄ TÄTÄ SARJAA HÄVITÄ. PISTE
 

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 894
Suomi ja Palve ovat olleet ylivoimaisesti isoimmat pettymykset tässä kärsimysnäytelmässä. Suomella ja Nymanilla ei riitä nopeuskaan näissä tosipeleissä. Kyllä tuo joukkue pitäisi rakentaa nimenomaan näitä pudotuspelejä silmällä pitäen. Meillä on aivan liikaa näitä pelaajia, joidenka ominaisuudet eivät riitä näissä peleissä.
 

Kanuuna66

Luottopelaaja
Viestejä
2 678
Ylivoimasta vastaava henkilö eli ilmeisesti Merikivi voisi katsella videota mitä vaikka sarjan vastustaja omallaan tekee. Saavat joka kerta kuvion edes pyörimään vaarallisesti. Me ei päästä edes alueelle kun Kalpa ottaa jätön pois mitä on harjoitettu koko kausi
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 099
Hajoaa pää, jos tuohon erän alun ylivoimaan tulee nämä meidän kärkiyksilöt taas ihan hälläväliä -asenteella pelaamaan sekunteja ulos kellosta.

Pendo voisi kaivaa sellaisen kanin hatusta että vaihtaisi tämän ykköskenttä vs ykköskenttä peluutuksen hevoon. Nyman (ja toki Palve) ihan sukka näitä Mäenpäitä, Kapasia ja Kantnereita vastaan mitä tulee kamppailuvoittoihin ja sinisen voittamiseen.

Parikka - Latvala myös aika kammottavaa pelailua, kun on kauhea kiire eikä meinaa tossu riittä. Pellin voisi ottaa ihan suoriltaan pelaavaan kuusikkoon, liike riittää ja toisi jotain upsidea ylöspäin.

Kantakaa nyt vittu sitä vastuuta.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 560
Ja pakko yhtyä kanssakirjoittajiin, ylivoima on aivan kauheata jo kolmatta peliä. Ja mitään ei muuteta koska kaikki on toiminut äärimmäisen hyvin. Luulisi että tuolla olisi taitoa koettaa jotain muutakin mutta ei kun ei.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös