Tulosveikkaus ja otteluseuranta Ilves - KalPa 2.3.2024

Status
Viestiketju on suljettu.

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
2 011
Tapparalla on mieletön rutiini voittamisesta ja voittamiseen tottunut organisaatio. Pupeltaminen ratkaisuhetkillä on Ilveksillä veressä.
 

Taikuri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
129
Virtaselta aivan järkyttävä virhe Kalpan toisessa maalissa, Et voi menettää kiekkoa tuossa kohtaa. Nämä pitäisi olla jo ihan itsestään selvyyksiä.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 480

pelikirja

Luottopelaaja
Viestejä
4 578
Pakko nyt ottaa kiinni asiasta mikä on mones viime pelis tullu esiin. Se miten vaihtoon mennään ja sieltä tullaan.Ollaan annettu hemmetisti siimaa noilla hölmöilyillä.
 

Luchs

Luottopelaaja
Viestejä
1 113
Kaikesta näkee, että KalPalla jolla jotain panosta kykenee millä tahansa kokoonpanolla panemaan selälleen Ilveksen leikkivän ja itsestään kaiken luulevan porukan. Ensin ryhtiä ja sitten kysellään fyysisyysen perään. Huolestuttaa.
 

Rauno Repomies

Tähtipelaaja
Viestejä
11 898
Joo en tiedä. Se omissa käsissä on ollut sellainen ”jos voitetaan kaikki kahdeksan viimeistä varsinaisella niin voitetaan runkosarja”. On joo omissa käsissä silloin, mutta kukaan joka ymmärtää yhtään mitään todennäköisyyksistä ei tuota sössimiseksi kutsu.
Yhtäkaikki, ei ole rutiini lähelläkään naapuria kun aletaan pelata oikeista asioista.
 

gentle

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
877
Olipas lähetys jäljessä, meinasin tulla naureskelemaan kun joku meiän kaveri valu vaihtoon liukuen varmaan kymmenen sekuntia ja ketjussa juhlittiinkin jo maalia joka tuli vasta puolisen minuuttia myöhemmin :D
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös