Tulosveikkaus ja otteluseuranta Ilves - Kärpät 2.2.2024

Status
Viestiketju on suljettu.

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 718
Ei pääse Ilves paikoille. Yhden virheen on tainnut Kärpät tehdä, mutta siitä ei rokotettu. Ei tällä hetkellä jätkien vireystila riitä vastustajan paineistamiseen hyökkäysalueella niin Kärpille on suht helppo työ puolustaa maalipaikkoja pois.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 595
Sarjajohtajan titteli on kyllä hyvä lohdute. Mutta kyllähän tämä kotisaldo on kummallista. Se on kuriositeetti vailla vertaa. Mutta mitä tälle tehdään?
 

-sk-

Luottopelaaja
Viestejä
1 451
Voisiko Meskasen vaihtaa tuosta johonkin toiseen? Stransky ja Kodytek kärsii, kun ei Mese nyt ole ihan kunnossa tai jotain... Voisiko siihen joku vaikka Suomi mennä niin ehkä saisi jotain
Mä kokeilisin Könöstä tuossa. Stransky ja Kodytek pelaa molemmat todella hyvin, niin Juuso voisi löytää peli-iloa tuossa. Voisi tehdä ihan hyvää muutenkin tuossa rouhimassa tilaa Stranskylle. Mese on saanut nyt kokeilla tuossa muuten tulikuumassa ketjussa vaikka kuinka kauan.
 

Raipen lämäri

Luottopelaaja
Viestejä
1 821
Kyrpät oikein leikittelee ilveksellä hyökkäyspäässä. Kyllä kotona 0-3 tilanteessa pitäis olla luonetta pelata täysillä ja yrittää 110% tehdä tästä vielä peli. Mutta kaikesta näkee että ollaan vähän niinkuin luovutettu jo
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 374
Mennään taas tuloksien taakse. Onhan tasoerä ihan hemmetinmoinen. Kärpät oli edellisellä visiitillään aivan yhtä ylivoimainen ja pelikin oli aivan samanlaista. Kärpät on kokenut kyllä upean muodonmuutoksen Marjamäen ajoista. On ehdottomasti mestaruustaistossa.
Juu enhän mä sitä kiistänyt. Mutta Ilves on ihan älyttömässä peliruuhkassa juuri nyt. Siihen päälle EHT-pelit jne missä on ollut meiltä porukkaa niin rasitus on ihan älytön. Tästä Pendo puhui myös.

Pitäisi jengin osata ottaa huomioon sitä puheissaan.
 

Toppapöksy666

Luottopelaaja
Viestejä
3 171
Meillä ei taida yhtäkään maalipaikkaa olla tähän mennessä. Tuskin tuleekaan.

Voinee onnitella Westerholmia nollasta ja alkaa valmistautua huomiseen.
 

Ipa72

Luottopelaaja
Viestejä
6 057
Tässä ei ole väsymyksestä kiinni pätkääkään, ongelmat muualla.
Veikkaan vahvasti penkin takustaa.

Jos minä lupaan kadota foorumilta jos pelataan finaaleissa, niin ketkä kaikki lupaa vastavuoroisesti kadota jos ei siellä pelata?
Älkäähän nyt mihinkään katoilko!
Menee muuten foorumin viihdearvokin!
 

NiemelänHölö

Rivipelaaja
Viestejä
64
Vois alkaa kerään vedonlyönnistä helpot massit, kun laittaa isolla panoksella ipan kotiotteluihin voittajaksi aina vierasjoukkueen ja tulosvetoon ipalle 0 maalia. On noi kyllä aivan stanan lampaita kotona.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 684
Täähän on kovaa jazzia! :D
 

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 960
9 torjuntaa on saatu vastustajan veskarille, tuo on kotikentällä kyllä ihan vitun vähän..

Onhan tämä nyt aika surullista, kun pelin vaade nousee niin ei vaan pärjätä. Kyllähän se HPK peli oli selkeä signaali missä mennään. Nyt, kun vastus on aivan eri tasoa niin ei päästä ollenkaan maalipaikoille. Pyöritään ja vieritetään kiekkoa kulmasta kulmaan.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös