Tulosveikkaus ja otteluseuranta Ilves-JYP ke 17.3.2021 klo 18.30

Status
Viestiketju on suljettu.

Satunnainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 871
Myttynen tuhoaa ykkösylivoiman aktiivisilla kiekosta luopumisilla. Ja sitten Joni Ikonen pelaa riskillä, ja JYP kiittää.

Voisiko seuraavasta ylivoimasta kieltäytyä? Jos ei, niin sitten pitää ottaa tahallaan oma jäähy, että päästään 4-4 peliin.
 

RajamäenEki

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
509
Todella huono ollut joni tänään. Harhasyöttöjä, höntyilyä ja jalka ei liiku ei sitten yhtään. Toivottavasti huilaa seuraavan pelin.
 

-mesag

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
954
Miten voi olla Liigapelaajalla noin paska laukaus kuin Myttysellä. Ylivoimalla kun Myttynen saa kiekon, niin voi ihan huoletta antaa laukoa, ehkä kerran sadasta voi upota. Oli vähän eri tilanne, kun Are painoi maaleja harva se ylivoima kunnon laserilla. Miksei nuo pelaajat reenaa vetoa, kuten Ruotsalainen teki? Laiskuus?
 

Lerppu

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
955
Tämä peli olisi taputeltu jos yksikään meidän hyökkääjistä olisi lähellekään Eemeli Suomen tasoa. Kapteeni tarvitsee tasoisensa tutkaparin sitten ensi vuodeksi.

Matias Myttynen taas on yhtään kaunistelematta aivan paska.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 993
Ilves tars "loukkimiehet" enemmän kuin nopeasti kehiin, jotta poppareille voisi laittaa Joni Ikosen ja Myttysen.

Kolppanen on edelleen loistavalla tasolla.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 348
Vaikeaa tulee kolmannesta erästä, jyp sai taas hengenpäälle tuosta av-maalista ja kun Ilves ei tunnut osuvan edes ladon seinään ladon sisäpuolelta, niin.
 

Ipa72

Luottopelaaja
Viestejä
6 018
On vaikeita nämä Ilveksen pelit. Kolmas erä sitten taas pureksitaan mailan päätää ja ihmetellään.
 

-mesag

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
954
Miksei Maccelli voida edes kokeilla Suomen kanssa? Onko nämä pelanneet koko kaudella samassa ketjussa/ylivoimassa. Nähtiinsä se Lepinkin kanssa, miltä näytti, kun Suomi sai ketjuun toisen peliälykkään pelaajan. Toki molemmat nauttivat kiekosta, mutta kai tuota voisi edes kokeilla.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös