Tulosveikkaus ja otteluseuranta Ilves - Jukurit 15.10.2021

Status
Viestiketju on suljettu.

CTS

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
461
Tämä erä pelattiin pääsääntöisesti Ilveksen päässä.
Hyökkäyksissä ei mitään järkeä edelleenkään.
Vastustajan molarilla 3 torjuntaa koko erään.

Ja tosiaan Jukurtit vastassa...
 

weston

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
315
Kamppailut hävitään. Jukuri on aina vahvempi ja nopeampi.
Omista lähdöstä ny ei viitti mitään sanoa. Kun ei viittis ajatella että valmennus valehteleekaan.
 

Raipe - The Great One

Tähtipelaaja
Viestejä
11 340
Ei nää yhtäkään kontrolloitua hyökkäystä ole saanut, kaikki ajotukset ihan päin helvettiä kokoajan. Ainiin mutta maalintekijät puuttuu, siksi ei päästä omista hyökkäysalueelle kontrolloidusti.
Jep ois tuolla vaikka Ruotsalainen ja Maccelli nii peli ois yhtä hukassa.
 

Karpovtsev

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
322
Ei oo kyllä kaikki Myrränkään vikaa tossa pelissä. Puolustajat ei voi syöttää kun hyökkääjät varastaa kokoajan ja selkä jo näkyvissä kun jo mennään. Saarela ja Päkkilä tästä esimerkit. Kontiolalla sulaa potta päähän kun kiroo tota Saarelan vöyhötystä. Ne laatu laiturit 2 kpl seuraan ja heti.
 

Sheriffi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
643
On kyllä synkkää. Näyttää, että kaikki edes orastavaa toiveikkuutta aiheuttaneet pelin osa-alueet ovat ottaneet tähän peliin takapakkia. Kukaan ei edelleen tiedä omissa, mitä tehdä ja milloin mennä. Joka puolella kenttää ajoitukset on niin paskoja, ettei noin huonosti voisi sillä saralla onnistua edes sitä yrittäessä.

Vaikka yrittää olla suht optimistinen ja kärsivällinen, niin nyt vittu kyllä alkaa kyllästyttää.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 514
Tänään roikutaan pisteissä kiinni nöyrällä puolustamisella, johon kuuluu sitten pojat jatkossa se, että ei hierota siellä omissa. Nöyrästi norsukiekot ulos alueelta ja ulosboksataan hyökkääjät laitoihin. Sitten toivotaan, että YV toimii ja ryöstetään 2-1 lukemin pisteet.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 404
Päkkilä pitäisi ekana saada vaihtoon pelaavasta rosterista... Ei pidä ihmetellä laukauksien ja maalien puutetta. Ihan kovin montaa yli 15 maalin kautta tässä Liigassa pelannutta laituria ei ole rosterissa. Potentiaali on kivaa, mutta ei koskaan toteudu tietyillä arvoilla.
 

Kerouac

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
112
Jos ei Ilves olisi näin sydämenasia, niin saattaisin kyllä näin perjantai-iltana keksiä vähän tätä peliä parempaakin viihdettä...

Edit: Ylivoimamaali oli kyllä hieno
 

Tyrioni

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
442
Vastustajalla 2 x 2min ja maalivahdilla 3 torjuntaa.

En oikeasti tiedä pitäisikö sitä itkeä vai nauraa tuolle omasta päästä lähtemiselle. Se on kyllä kehittynyt, mutta kehitys on vaan tapahtunut väärään suuntaan.... Toivottavasti seuraaviin eriin edes palattaisiin kahden ensimmäisen ketjun osalta aiempiin versioihin jos edes vähän taas kaverit tietäisivät missä kukin hiihtää.

Positiivinen huomio vielä lopuksi: Joni Ikonen & Oden -duo. Näyttää kyllä yhteinen pelihuumori löytyvän tältä kaksikolta.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 039
Toivoisin jopa että hävittäisiin tää peli niin saatais varmaankin uus käskyttäjä

Tuskimpa koska juuri tuli uusi pakki sisään, joka antaa itselleni sen ajatuksen, että Jokelle annetaan vielä uusia työkaluja.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös