Tulosveikkaus ja otteluseuranta Ilves - Jukurit 15.10.2021

Status
Viestiketju on suljettu.

CTS

Rivipelaaja
Viestejä
92
Tämä erä pelattiin pääsääntöisesti Ilveksen päässä.
Hyökkäyksissä ei mitään järkeä edelleenkään.
Vastustajan molarilla 3 torjuntaa koko erään.

Ja tosiaan Jukurtit vastassa...
 

weston

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
122
Kamppailut hävitään. Jukuri on aina vahvempi ja nopeampi.
Omista lähdöstä ny ei viitti mitään sanoa. Kun ei viittis ajatella että valmennus valehteleekaan.
 

Karpovtsev

Rivipelaaja
Viestejä
42
Ei oo kyllä kaikki Myrränkään vikaa tossa pelissä. Puolustajat ei voi syöttää kun hyökkääjät varastaa kokoajan ja selkä jo näkyvissä kun jo mennään. Saarela ja Päkkilä tästä esimerkit. Kontiolalla sulaa potta päähän kun kiroo tota Saarelan vöyhötystä. Ne laatu laiturit 2 kpl seuraan ja heti.
 

Sheriffi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
505
On kyllä synkkää. Näyttää, että kaikki edes orastavaa toiveikkuutta aiheuttaneet pelin osa-alueet ovat ottaneet tähän peliin takapakkia. Kukaan ei edelleen tiedä omissa, mitä tehdä ja milloin mennä. Joka puolella kenttää ajoitukset on niin paskoja, ettei noin huonosti voisi sillä saralla onnistua edes sitä yrittäessä.

Vaikka yrittää olla suht optimistinen ja kärsivällinen, niin nyt vittu kyllä alkaa kyllästyttää.
 

Soho

Luottopelaaja
Viestejä
9 093
Tänään roikutaan pisteissä kiinni nöyrällä puolustamisella, johon kuuluu sitten pojat jatkossa se, että ei hierota siellä omissa. Nöyrästi norsukiekot ulos alueelta ja ulosboksataan hyökkääjät laitoihin. Sitten toivotaan, että YV toimii ja ryöstetään 2-1 lukemin pisteet.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
1 108
Päkkilä pitäisi ekana saada vaihtoon pelaavasta rosterista... Ei pidä ihmetellä laukauksien ja maalien puutetta. Ihan kovin montaa yli 15 maalin kautta tässä Liigassa pelannutta laituria ei ole rosterissa. Potentiaali on kivaa, mutta ei koskaan toteudu tietyillä arvoilla.
 

Tyrioni

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
116
Vastustajalla 2 x 2min ja maalivahdilla 3 torjuntaa.

En oikeasti tiedä pitäisikö sitä itkeä vai nauraa tuolle omasta päästä lähtemiselle. Se on kyllä kehittynyt, mutta kehitys on vaan tapahtunut väärään suuntaan.... Toivottavasti seuraaviin eriin edes palattaisiin kahden ensimmäisen ketjun osalta aiempiin versioihin jos edes vähän taas kaverit tietäisivät missä kukin hiihtää.

Positiivinen huomio vielä lopuksi: Joni Ikonen & Oden -duo. Näyttää kyllä yhteinen pelihuumori löytyvän tältä kaksikolta.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
14 511
Toivoisin jopa että hävittäisiin tää peli niin saatais varmaankin uus käskyttäjä
Tuskimpa koska juuri tuli uusi pakki sisään, joka antaa itselleni sen ajatuksen, että Jokelle annetaan vielä uusia työkaluja.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös