Tulosveikkaus ja otteluseuranta Ilves-HPK la 16.1.2021 klo 17.00

Status
Viestiketju on suljettu.

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 988
HPK oli hyvä, ei heiltä mitään pois, mutta Ilves ei ole edes kakkosdivaritasoa. Mäkiniemelle puhtaat paperit, kaikille muille 5 lampaanpersettä.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 594
Ei nyt ruveta maata myymään vielä. hei!
 

Ipaipaa

Rivipelaaja
Viestejä
85
Jokainen peli koronatauon jälkeen ollut pelillisesti ihan kuraa. Voitot kookoosta ja ässistä on ollut pelkkää silmänlumetta. Oltiin vain vähemmän huonompi paikallaolijoista. Kuuden kerroin Kerholle onneksi otettu kiinni, sillä Ilves ei todellakaan ole 75% suosikki tällä hetkellä.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 762
Niin kyllähän pelin taso tosiaan putosi jo paljon lainamiesten aikana. Viimeiset neljä peliä ennen taukoa JYPiä, Jukureita, SaiPaa ja KalPaa vastaan olivat aika hirveitä. JYPiä vastaan pelasti yksilötaito ja KalPaa vastaan Mäkiniemi. Kuten Kivi sanoi Ilves varastaa liikaa niin avaus- kuin puolustuspelaamisessakin. Myrrä mitataan nyt lyhyen päävalmentajauransa aikana ensimmäistä kertaa toden teolla, jotain muutosta täytyy saada.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 347
Ei ole.. kaksi peliä ovat tällä kaudella voittaneet. Tämä peli on nyt vaan voitettava.

Ei tämä nyt ole ensimmäinen kerta kun Hpk on ns pelinpäällä ekassa ja vielä tokassakin erässä, kuten studiossakin sanottiin, niin kolmannet erät ovat olleet kerhon ongelma. Ja kun tuota hpk:n rosteria katsoo, varsinkin hyökkäystä, niin sarjajumbo sijoitus on kyllä todella yllättävää.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 922
Olisi mukava yllättyä siten, että Ilves tuleekin ihan eri ilmeellä toiseen erään. Jotenkin on vaan vaikea uskoa. Eiköhän nähdä taas väkinäistä puurtamista ja sitten kolmannessa pyristelyä. Sitten vaan toivotaan, että peli ei ole 0-3 siinä vaiheessa.
 

Kisqar

Luottopelaaja
Viestejä
1 328
Ihme sössimistä koko erä tosta maalista tuli mieleen, että näyttää ihan sopu peliltä voi morjesta. Kokoonpanoissa pistää silmään kakkosen sentterinä kaveri joka ei todellakaan ole sentteri, aloituksia ottanut muissakin kun harjoituspeleissä? onko niin ettei tarpeeksi senttereitä edes ole?
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 347
Siinä kun olis Roby tehny.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 762
Kyllä kaikki on menestys tällä kaudella on perustunut täysin lainamiehiin.

No ei nyt aivan täysin ole, vaikka todella suureksi osaksi onkin. Ja ihan turhaa sinun on leikata tuosta viestistäni kaikki konteksti pois, vai oliko mielestäsi nuo 4 peliä ennen taukoa jotka mainitsin hyviä? Pelin taso putosi jo lainamiesten aikana, mutta kuten esimerkiksi JYP-pelistä sanoin siinä pelasti yksilötaito, joka nyt todella suurelta osin tuli Arttu Ruotsalaisesta ja Juuso Välimäestä. Noissa peleissä kuitenkin korostui se sama varastaminen mikä nyt. Kuten Hatakka sanoi on nyt palattava perusasioihin, lisäksi Ilveksen parhaiden on pakko alkaa nostamaan tasoaan. Suomi, Meskanen, Maccelli esimerkiksi ovat olleet viime pelit aivan ulapalla. Myttynenkin on ollut, mutta siitä voi hieman vielä pitkän pelaamattomuuden jälkeen antaa anteeksi, samoin kuin tänään Ikoselle ja kisoista palanneelle Järventielle. Kyllä tälläkin joukkueella on mahdollista pärjätä ja varsinkin HPK:t ynnämuut pitäisi voittaa siinä mitataan valmennusta.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös