Tulosveikkaus ja otteluseuranta Ilves - HIFK 15.2.2023

Status
Viestiketju on suljettu.

weston

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
315
Tommonen Paajanen olis hyvä jostain kaivaa meillekin.
Vaikka ens kaudelle.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
19 087
Hienoa että Sebök ja Mäntykivi heräilevät. Paljon ratkaisuhalukkaammin molemmat pelaavat kuin vielä pari viikkoa sitten. Balu on alkanut taas käyttämään hienoa luisteluaan päästäkseen paikoille. Mäntykivi pääsee heti myös taululle, Balun suurin synti on edelleen se, että onnistuu sössimään täysin varmojakin maalipaikkoja. Kyllä noin tyhjistä paikoista pitäisi laittaa kiekkoa pussiin.
 

000

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
240
Vuoden paras erä ainakin hyökkäyspelin osalta. Alkaa näkyä sitä parin kuukauden takaisen voittoputken aikaista hyökkäyspeliä. Jos saadaan tällä tasolla pysymään hyökkäys ja puolustus tämän alkuvuoden tasolla, niin on loistava tilanne.
 

weho

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
303
Viihdyttävää tällainen kiekko, paljon kivempaa kuin sellainen 0-0 puolustusnyhjääminen.

Konnan vanhan liiton lämäri kun ois mennyt...
 

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 607
Vuoden paras erä ainakin hyökkäyspelin osalta. Alkaa näkyä sitä parin kuukauden takaista hyökkäyspeliä. Jos saadaan tällä tasolla pysymään hyökkäys ja puolustus tämän alkuvuoden tasolla, niin on loistava tilanne.
Vuoden paras erä ainakin hyökkäyspelin osalta. Alkaa näkyä sitä parin kuukauden takaista hyökkäyspeliä. KUN saadaan tällä tasolla pysymään hyökkäys ja puolustus tämän alkuvuoden tasolla, niin on loistava tilanne.

Otin oikeuden omaan käteen ja tein pienen korjauksen.
 

-mesag

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
954
Kyllähän tuo maali meni enemmän Ikosen piikkiin. Ei ollut edes vetolinjalla, mutta silti "blokkasi vetoa", ja veti mailan pois syöttölinjalta. Eli käytännössä vetäytyi kuoreensa kuin kilpikonna, ei estänyt vetoa eikä syöttöä.
 

Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
2 673
PÄKÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös