Tulosveikkaus ja otteluseuranta Ilves - Färjestad BK 10.10.2023 | CHL

Status
Viestiketju on suljettu.

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 413
Hyvin huomaa tässä pelissä että "meidänpeli" vs tuo pystysuunnanhoki, jotta Tapparakin nyt pelaa, sillä erotuksella vaan että tällä Färjestadilla on hitusen paremmat pelaajat kun Tapparalla ja tuo pelitapa tulee heillä aivan selkäytimestä.

Kakkoserässäkin Ilveksen trappiin jäi muutamia tilanteita josta päästiin iskeen vastaan, mutta niistä ei sitten kuitenkaan selvää ylivoimahyökkäystä tullut, kun vihulaisen ukko polki hienosti takapaineeseen.
 

JärvisenPera

Luottopelaaja
Viestejä
1 322
Muutenkin Ilves mielestäni hyvin pelin päällä ja pystyy vastaamaan erinomaisesti ruotsalaisten asettamaan vaateeseen. Vaikka Mäkinen jaksaakin vaan hehkuttaa Färjestadia, niin Ilves pelas mainiosti. Tästä hyvä jatkaa!
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 726
Jeremias antaa näyttöjä Ruotsiin niin on ekstralatauksella
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
19 097
Huomaa, että molemmat on aika rennolla asenteella liikkeellä. Todella vauhdikasta lätkää, kiva seurata. Färjestad on todella kova nippu, muutama aivan helevetin nopea hyökkääjä löytyy tuolta. Kääntävät nopeasti peliä. Ilves sai erän toisella puoliskolla toisaalta myös paljon katkottua Färjestadin hyökkäyksiä ja käännettyä niistä vastaan. Hyvällä rytmillä mennään.
 

Dominaattori

Luottopelaaja
Viestejä
4 230
Hyvin sijoittuu ja on ainakin hanakka ajamaan maalille. Muuten tuntuu vielä hakevan pelituntumaa ja paikkaansa pelitavassa.
Voi ottaa tovin, että pääsee sisälle tähän "meidän peli"-hommaan. Ruotsissa kun kukaan ei pelaa sillä tavalla ja siellä koko uransa viettänyt.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 073
Färjestad on ruotsin Tappara, todella viihdyttävää lätkää. Pelinopeus on kyllä ihailtavaa. Ilves kyllä turhaan jarruttelee tässä pelissä .. nopeaa kääntöä vaan ja voitto kotiin!
 

DonMaco

Rivipelaaja
Viestejä
49
Kyllä Färjestadin joukkueesta näkyy toi laatu. Hienosti lähtee paineen alta avaukset, syötöt lavasta lapaan ja koko 60 metrin paine. Huhhuh miten hiukan ennen 1-2 maalia lähti ipan paineen alta Färjestadin hyökkäys. Pakki kääntyy maalin takana, heti löytyy syöttösuunta -> pakki -pakki ja kiekkoo ylöspäin liikkeelle. Tais tulla 3v3 hyökkäys ipan päätyyn, koska oli hyvä varmistus Ilveksen kolmannelta hyökkääjältä. Tollasta pelaamista meidänkin pakeilta odottasin enemmän. Simppeliä, jalat liikkeellä ja pää ylhäällä, ja tän lisäks ne laadukkaat syötöt lavasta lapaan.

Pari erää pelattu ja 2-2. Melko mankelissa on ipa ollut ajottain, niinkuin odottaa saattoikin. Kolme pistettä tästä pelistä olis tosi tosi kova juttu.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös