Tulosveikkaus ja otteluseuranta HPK - Ilves 30.1.2024

Status
Viestiketju on suljettu.

Fresh

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
335
Aivan vitun käsittämätöntä ettei HPK joutunut alivoimalle tuosta, ja vielä että saivat ylivoiman. Ylipäätään kyllä kertoo tuomaroinnin tasosta että HPK on pelannut enemmän ylivoimaa tuolla repimisellä.

Täytyy ihailla että Ikonen ei rationaalisesti laskeskellut että saatan olla aika tärkeä kaveri tappamaan tätä alivoimaa, vaan painoi Skinnarin tonttiin kun junnu tuli aukomaan päätä
 

Kanuuna66

Luottopelaaja
Viestejä
2 680
Pelasiko se Bau enää? Ilveshän joutuu vetämään kolmella kentällä kun Gregu ja Iksa istuu kymppejä ja Bau loukissa
 

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 185
Eiköhän Jeremy ota aika kovaa tukkaan tuolta ameebalta jos vaan mylläävät. Vahingoittaa yrittää jokaisessa vaihdossa mutta vain tapella hän osaa.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 583
Mihin Karjalainen lähti? Meni valmiiksi koppiin istumaan kymppiä?
Jotain verenvuotoa siinä oli kun tuomaristo paikkaili jäätä. Että Karjalaisella varmaan jotain naamasta aukesi niin meni paikattavaksi
 
  • Tykkää
Reactions: B

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 757
Kamppailuvaade maalipaikoille on erittäin iso. Ei ole papu riittänyt siinä hommassa yhtään. Ja kyllä nuo Karjalaisen niitit voidaan melko varmasti fyysiseksi peliksi laskea.
Varmasti kamppailuvaafe on sinne iso jos aivan selkeitä rikkeitä ei oteta pois. Vaikea on fyysisellä pelillä päästä maalipaikkaan esimerkiksi maila kainalossa. Karjalaisen niitit nähdäkseni horjuttivat tasan Gregoirea jonka kasetti hajosi. Palvehan tuli siitä taklauksesta esimerkiksi heittämällä ohi.
 

jamengine

Rivipelaaja
Viestejä
56
Onneks Liiga aukee niin tälläset Karjalaiset ei lahdu kokoonpanoihin. Ainoa anti on vaaralliset taklaukset aivan typerissä tilanteissa
Ei se kyllä aukea muuta kuin näennäisesti,edelleen siä on isot herrat keksimässä ehtoja että onko joukkue ansainnut nousunsa. Siitä tehtii iso media pläjäys vaan siksi koska haluttii hiljentää suurinosa porukasta ketkä vaativat liigan aukasua.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös