Tulosveikkaus ja otteluseuranta Ässät - Ilves 8.1 klo 15.30

Status
Viestiketju on suljettu.

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 099
Mitään kunnollisia hyökkäyksiä ei saatu aikaan ja puollustuksessa ollaan pahasti jäljessä.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 710
Otteet on olleet viime aikoina sitä luokkaa että tekee hyvää vain hävitä ja oikein kunnolla. Pitääpä focusta yllä ja muistetaan ettei ole helppoja pelejä tai varmoja pisteitä.
 

Fleda

Luonteeltani olen optimisti.
Viestejä
1 943
Taattua laatua tuplapelien jälkimmäisessä ottelussa. Helppo ja linjaton jäähy, pari hienoa torjuntaa ja sit uppos. Tästä Ässille meininki päälle ja ite oltiin viä asemalla vaikka hyvä alku saatiinkin.

Olen mielelläni väärässä, mutta empiiristen tutkimusten perusteella en odota yhtäkään pistettä tästä pelistä.
 

Jakpot

Luottopelaaja
Viestejä
5 391
Torjunnat 4-15. Maalit kun lasketaan mukaan niin laukaukset maalia kohti 18-4. Silti Zerenkon syy että Ilves on 3-0 tappiolla?

Koko joukkue on täysin unessa.

1-0 tilanteesta olisi mielestäni hieman eri lähteä toiseen erään kuin 3-0.
 

Jarno Saarinen

Luottopelaaja
Viestejä
1 660
Myrrä väitti eilen haastattelussa että joukkue oppi edellisestä Tappara pelistä. Ei oppinut, että iso mies kehtaa puhua paskaa. Valmennuksessa on karmea johtajuus vaje, kun tällaiset asiat toistuu toistumasta päästyään. Joukkue on illasta toiseen kuriton, ylimielinen ja valmistautumaton. Käsittämättömät pisteet on tällä puuhastelulla saatu kerättyä.
 

Veisun Höylä

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
319
Eli niistä Tapparaa vastaan pelatuista back to back peleistä ei opittu saatana yhtään mitään?! Hintsanen kysyi eilen, että miten varmistetaan että se ei toistu niin Myrrä tokaisi naama peruslukemilla että tämä joukkue on kyllä sellainen joka oppii kerrasta! Näinpä! Kyllä tässä vähän valmennuksen piikkiin taas mennään..vaikka suurin vastuu on pelaajilla itsellään.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 755
Huhhuh mikä saldo. On tässä vielä hommia kevättä kohti, ihan ei voida vielä varmaa mestaruutta julistaa.

Saldon kauheutta lisää se, että näitä pelejä missä on pisteille noustu on 7 ja näistä viidessä on päästy tasoihin alle 10min vastustajan avausmaalista, kolmesti tasoihin on tultu alle viiden minuutin jälkeen. Kahden maalin takaa on noustu pisteille tasan Jukureita vastaan, ja tuossakin päästiin nopeasti 2-0-tilanteesta tasoihin. Jos ei siis nopeasti päästä peliin mukaan, niin tulos on yleensä sama mikä tänään.
 

Urho Kaleva Kekkonen

Luottopelaaja
Viestejä
1 732
Hyvä erä Ässiltä. Yv:llä ekaksi pari loistopaikkaa mitkä Zerenko hoiti, mutta sitten Killinen pääsi tekemään. Matinpalo suti ja Barach liu'utti jatkomaalit.

Jatkossa Kiven Ässät varmasti menee trappiin ja yrittää iskeä vastaiskuilla. Saapa nähdä riittääkö Ipalla haba murtaa Ässien trappi. Ei mahdotonta, mutta pirun hankalaa. Kunhan nyt saataisiin yksi kaappi heti toisen erän alkupuolella.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 973
Kollektiivisen heikko erä ihan koko Ilvekseltä, valmennus mukaan lukien. Peluuttakaa sitä Langhameria koko ajan!
 

-sk-

Luottopelaaja
Viestejä
1 447
Koko joukkue on täysin unessa.

1-0 tilanteesta olisi mielestäni hieman eri lähteä toiseen erään kuin 3-0.
Olet oikeassa tuossa että koko joukkue on unessa, ja missään nimessä en tarkoita että Vadim olisi pelannut hyvin, päinvastoin. Lähinnä tarkoitin sitä että Zerenko ei ole syyllinen tuohon tilanteeseen, vaan koko joukkue.

Jos peli olisi tasaista ja 3-0, kirjoittaisin varmaan itsekin että Zerenkon piikkiin, mutta näinhän ei ole vaan Ässät dominoi avauserää. Maalivahtien vertailua turha edes tehdä kun Ässien veskaria ei edes testattu. Harvoista paikoistaan Ilves veteli plekseihin.
 

Pika1

Luottopelaaja
Viestejä
2 667
Taisin ekan tällä kaudella lyödä vetoa Ipaa vastaan tänään. Toivoin häviäväni rahat....
 

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 158
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös