Topias Haapanen

Slite

Luottopelaaja
Viestejä
1 066
Hienoa että on tullut onnistumisia. Potentiaalisia olisi, mutta ei ole ulosmitannut itsestään läheskään kaikkea tähän mennessä. Tahtokysymys?
 

UglyHouse

Luottopelaaja
Viestejä
4 352
Hienoja onnistumisia. Odotin tästä kaudesta läpimurtokautta. Toivottavasti nyt lähti peli kulkemaan.
 

Luchs

Guest
Topias Haapasen tapaus on ikävä.

Isokokoinen, nuori, vasta valmistumisvaiheessa oleva juniorisarjoissa tulosta tehnyt taitopelaaja. Kaikki oli valmiina Topiaksen breikkaamiselle Ilveksessä.

Toivon hartaasti että tekee sen sitten jossain muualla.
 

Jalmari

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
836
Kyllä itseäkin ihmetyttää ettei omaa kasvattia jolla vielä vuosi sopimusta jäljellä katsottu enään tarpeelliseksi. Ikää vasta 22v,sanon että tässä tehtiin paha virhe. Topiaksesta tulee vielä tehokas liigapelaaja...ei ymmärrä.
 

levokivi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
753
Tämän tason omia talentteja ei tosiaankaan olisi varaa päästää pois. Kuvittelin Haapasen Joona Ikosen tavoin tulevaisuuden runkopelaajana, joiden varaan/ympärille Ilvestä rakennetaan. Parivaljakko Ikonen - Haapanen on vuosia eri juniorisarjoissa toiminut vähän samanlaisena tutkaparina kuin hieman vanhemmat Suomi ja Meskanen. Ikävää, ettei yhteistyö jatku.
 

Kyy001

Guest
Topias sai kyllä näyttöpaikkoja vaikka ja kuinka. Ei vaan vauhti eikä fyysisyys riittänyt ainakaan Ipaan. Toivottavasti vielä nousisi sille tasolle johon taitojen puolesta varaa olisi.
 

sentteri

Luottopelaaja
Viestejä
2 196
Jos ei mahdu Lepaus tai Antonen edeltä kokoonpanoon, niin on turha Haapasen roikkua mukana. Ilveksessä on laidoille tunkua.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 841
Jos ei mahdu Lepaus tai Antonen edeltä kokoonpanoon, niin on turha Haapasen roikkua mukana. Ilveksessä on laidoille tunkua.

Jep ja sieltä on esimerkiksi Järventie tulossa taustalta kovaa. Ei yllättäisi yhtään, jos jo ensi kaudella ottaa paikan vakikokoonpanosta jollain 12+5 tehoilla.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 530
Tykkäsin myös tästä pelaajasta. Oli hyvä parivaljakko Joonan kanssa 18-19 kaudella. Paljon mieluummin näitä näkisi kun Taavi Vartiaisia, mutta ehkä tilaa ei ollut ainakaan tarpeeksi lopulliseen läpimurtoon eikä sopinut mihinkään nelosketjuun.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 289
Veikkaus on, että Ässät olisi ilman koronaa ollut halukas pitämään Topiaksen riveissään. Nyt säästyy usean kuukauden palkkakustannukset ja sopimuksettomia pelaajia on tarjolla pitkälle syksyyn alehintaan.
 

Tervaskanto

Luottopelaaja
Viestejä
1 213
Tulee ihan muuan Mörkö mieleen, lähti myös Pursiseuraan aikoinaan...
 

dr Origo

Luottopelaaja
Viestejä
1 870

"Hyökkääjä Topias Haapanen jatkaa jääkiekkoliigan Turun Palloseurassa myös ensi kaudella, seura tiedotti. TPS käytti maanantaina Haapasen sopimuksessa olleen optiovuoden kauden 2021–2022 osalta.

22-vuotias Haapanen pelaa ensimmäistä kauttaan TPS-paidassa.
– Tuntuu ihan älyttömän hyvältä jatkaa TPS:ssä. Meillä on käynnistynyt uusi juttu ja projekti, jota on hienoa päästä viemään eteenpäin. Olemme vasta matkan alussa, mutta suunta tulevaisuuteen on oikea, iloitsee Haapanen seuran tiedotteessa."
 
Ylös