• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo viidettä kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

Top-5 ulkolaiset Ilveksessä

WillieGunn

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
300
#61
Jotenkin on jäänyt kuitenkin eniten mieleen kaikki erilainen pikkusikailu (pohkeille huitominen ym.). Kova vahvistushan hän tuon Pelicansissa ja Ilveksessä vietetyn totuttelujakson oli Lukolle, Saipalle ja Tapparalle.
Harvassa on pelaajat jotka vetää Liigaa piste per peli tahtiin hyvinä kausinaan ja on samalla ilkeitä ja fyysisiä pelaajia.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
4 253
#62
Jos jotakuta kiinnostaa, niin Aamulehden mukaan valitsemat kymmenen hemmoa ovat: Dale Derkatch, Peter Larsson, Robert Burakowsky, Steve Kariya, Cory Murphy, Allan Measures, David Nemirovsky, Ivan Majesky, Mike Hiltner ja Patrik Stefan.

Aika odotettu joukko Hiltneriä lukuun ottamatta. Moni olisi ehkä odottanut mukaan Lundetta tai Douglasia.
 

El Reino

Luottopelaaja
Viestejä
4 481
#63
Stefankin oli "vain" työsulkuvahvistus - vaikka toki erinomainen sellainen - joten Len Lunde tai Jordy Douglas olisi ansainnut paikan ennen häntä tai Hiltneriä. Merkityksensä puolesta myös Roman Bozekin olisi voinut nostaa listalle.
 
Tykkää tästä: Artsi

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
4 253
#64
Aamulehdessä oli iso juttu suosituimmaksi ulkomaalaispelaajaksi äänestetystä Allan Measuresista. Ei kuitenkaan mitään mullistavaa uutta. Kävi ilmi, että Allu on selättänyt syövän ja että hän käytti terävämpiä luistimia kuin kukaan koskaan.
 
Ylös