Tomi Wilenius

4ever1

Luottopelaaja
Viestejä
1 954
Vs: Tomi Wilenius

Seuraavat kommentit eivät liity Wileniukseen henkilökohtaisesti, mutta laitan nyt tähän kun oikein mitään ketjua asialle äkkiä sivuilta löytänyt, siirrettäköön muualle jos tarvetta ilmenee.


Taitaa monilla nuorilla olla tuossa iässä se tilanne että kun pitäisi urheilumenestyksen eteen satsata kovaan harjoitteluun, pitkiin yöuniin ja terveelliseen ruokavalioon (mukaanlukien alkoholin vähäinen käyttö) ja kaikki kaverit lähtevät yönselkään los bailandos niin kova saa luonnoltaan olla että jää kotiin tekemään appelsiini/porkkana smoothieta ja valmistautuu nukkumaan menoon.
Muutenkin Suomi merkkisessä hyvinvointivaltiossa kiekkoilevien nuorten elämä on yleensä melkoisen helpohkoa kun vanhemmat hoitavat kuljetukset (tai mopoauton) ja kaiken muunkin, riittää kun käy reeneissä (harva niissäkään tekee extraa vaan sen pakollisen) ja pelaa.

Täysikäiseksi tultua kaikki onkin omalla vastuulla ja sen lisäksi pitäisi kiekkoilijana tehdä paljon enemmän ja paremmin kuin aikaisemmin on tehnyt ja siihen ei enää olekaan haluja. Lystinpito, vastakkainen sukupuoli ja riemujuoma vetänevät voiton useissa tapauksissa ja jääkiekkoilijan kehitys ja askel seuraavalle tasolle jää siten ottamatta.
 

vilho

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
308
Vs: Tomi Wilenius

Jäsen 4ever1:n kirjoituksessa on paljon asiaa. Eräskin tapaus Pohjois-Suomesta, voitti A-nuorten Suomen mestaruuden Kärpissä, mitalit myös B- ja C-junioreista, pelasi n. 50 peliä Mestistä Hokissa - kaikki tämä lähestulkoon nollapanostuksella jääkiekkoon. Sen verran hyvät geenit ja lahjat, että lihasta tuli kroppaan todella helposti ja se pysyi myös. Muuten vapaa-aika meni/menee tietokonepelejä pelatessa ja olutta ottaessa. Jos jääkiekko kiinnostaisi muutenkin kuin harrastuksena, puhuttaisiin liigapelaajasta.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
Janne Laakkosen reissuketjusta tuli mieleen, että arvaatteko kuka ilvesläinen Palveen lisäksi johtaa jonkun ammattilaissarjan pistepörssiä? Reissu-Tomppa tietenkin. Alkaa olla jo EK Zell Am Seen kulttipelaaja-ainesta.

1702991402863.png
 
Ylös