Toinen venäläinen KHL-pelaaja Ilvekseen loppukaudeksi (Shumakov)

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 109
Vai onko mestarit kadonnut kuin pieru saharaan?
Jos jätetään heidät rauhaan. Tuo jatkuva Mingoia muistuttelu johtaa vain siihen, ettei jatkossa tälläisiä huhuketjuja synny ollenkaan. Huhuja nämä nimittäin ovat.. toisilla vahvempaa tietoa, toisilla vähemmän. Kuittailu ja kettuilu on ihan ok, mutta alkaa olemaan jo mautonta.
Ehkä on parempi sitten, että mitään ei huhuilla.. ei tule virheitä, kun ei tee mitään.

Ketään ei enää ole tulossa, kaikki meni puihin.. veli venäläinen vaihtui Iso-Mustajärveen ja hurri stunttaa, kunnes sairastupa tyhjenee.
Nyt voimme siis olla tyytyväisiä, ketju lukkoon ja eteenpäin.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
19 097
Mitä täällä tapahtuu? Onko Ilves julkaissut jotain, ettei ketään saapuisi? Varmasti torppaisi nämä puheet, jos tässä ei mitään perää ole.

Toki eihän Ilves ole myöskään missään vaiheessa kertonut, että joku olisi tulossa. Olisi vähän outoa ruveta torppaamaan hankintaa, josta eivät ole mitään julkisuuteen kertoneetkaan.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 700
Venäjän sekoiluhan on tunnetusti Bleigin Juzan ja Ilveksen syytä... Valoja päälle nyt osalla.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 109
Mitä täällä tapahtuu? Onko Ilves julkaissut jotain, ettei ketään saapuisi? Varmasti torppaisi nämä puheet, jos tässä ei mitään perää ole.
Ei.. tämä jatkuva kitinä ja syyllisien etsiminen alkaa vaan kyllästyttämään.
Se on tämä perisuomalainen luonne vissiin.. suomalainen on onnellinen vain, kun saa olla tarpeeksi ahdistunut.
 
  • Tykkää
Reactions: 17

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 850
Lopettakaa nyt ainakin tuo naurettava ja lapsellinen kitinä. Tuntuu olevan todella monella ihan uskomattoman vääristynyt kuva pelaajakaupoista ja pelaajasopimusten tekemisestä. Ei se toimi samalla tavalla kuin joku Prismassa käyminen, että kävellään kauppaan katsotaan mitä halutaan otetaan se, sitten kassan kautta pihalle ja tiedote ulos. Jos pelaaja siirtyy toisesta seurasta toiseen on siinä aina vähintään kaksi seuraa sopimassa asioista, lisäksi on itse pelaaja, tämän agentti ja lähipiiri, tähän päälle on vielä sarjojen ja maiden välillä paperitöitä tehtävänä. Olisiko nyt parempi vaihtoehto ollut tehdä Kärpät ja julkaista sopimus ennen kun kaikki on ihan 100% valmista? Voi luoja mikä parku täällä olisi siitä alkanut.
 
Ylös