Toinen venäläinen KHL-pelaaja Ilvekseen loppukaudeksi (Shumakov)

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 011
Jep se nyt oli oikeastaan ainoa, mitä tuolta Sochista löytyy, mutta omaan silmään ja näissä olosuhteissa ei olisi niin kovan hehkutuksen arvoinen, mitä annetaan ymmärtää. AY:n riveistä ei taasen oikein ole ketään sopivaa, siis sellaista mihin mätsäisi hehkutus ja todennäköinen saatavuus. Nämä siis sillä oletuksella, että KHL:n ilmoituksella olisi ollut jotain mekritystä.

Tosi vaikea pala ja nyt on jotain, mitä itse ei huomaa, tai tämä huhu leikkaa jossain kohtaa kiinni. Toinen mikä on harvinaista on, ettei tästä ole sanallakaan mainittu missään mediassa, vaikka huhun mukaan tämä olisi ollut jo pitkään selvää. Kumminkin suurin osa nyt liikkuneista pelaajista on napattu kiinni jo ennen julkistusta.
Ei taida olla tulossa tuosta seurasta. Olisi tosiaan mielenkiintoinen haku ollut hänkin.. kyllä tuolla pelimiehiä riittää...
 

Kaukofani

Luottopelaaja
Viestejä
2 993
Tänään on tultava julkaisu tai Mingoia 2.0 toteutunut. Tps julkaisi eilen khl pelurit Ettei vaan ole mikään shl seura napannut välistä?
 

Jäähykuningas18

Luottopelaaja
Viestejä
4 758
[/QUOTE]
Tämähän se on. Isokokoinen joten löytyy sitä rouhevuutta. Sentteri-laituri ja tosiaan Tillu-yhteyskin löytyy.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 011
Kyllä sieltä joku tulee.. tulee sitten Ladalla tai vähän hienommalla automobiililla. Varmasti vahvistaa joukkuetta joka tapauksessa ja nostaa mestaruustoiveet korkealle.
Itselläni on ainakin vahva usko. Joukkue tässä tärkein on, ei nimet selässä.
 

Tuomas

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
844
51 sivua spekulaatiota, mutta onkohan kukaan muistanut mainita Vyacheslav Solodukhinia?


Tuttuakin tutumpi pelaaja organisaatiolle ja faneille. Entisistä Ilves-aikojen pelikavereistakin Näppilä ja Korhonen vielä mukana. Väsättäisiin comeback-tifoja katsomoon kuin Genowaylle aikanaan.

Nojoo... Jätän hassuttelut tältä aamulta tähän. Mutta tämä vaan on niin mahtava aihe päästellä vähän höyryjä harmaan ja kuolettavan tylsän arkipäivän lomassa!
 

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 332
Tsadaa
 

Liitteet

  • Screenshot_20220217-081019_Twitter.jpg
    Screenshot_20220217-081019_Twitter.jpg
    689,1 KB · kertaa luettu: 297

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 691
Tämähän se on. Isokokoinen joten löytyy sitä rouhevuutta. Sentteri-laituri ja tosiaan Tillu-yhteyskin löytyy.
[/QUOTE]

Epäilen vahvasti tai ei ainakaan millään tasolla olisi näiden hehkutusten arvoinen. Täytyy kumminkin muistaa, etteivät noiden heikompien joukkueiden leveyspelaajat ole mitään ihmeellisiä. Vaikka Ilveksellä on mielestäni Virtasen kondiksesta riippumatta tarvetta yhdelle hyökkääjälle, niin en usko Koskelan sitä slottia käyttävän vielä tässä vaiheessa johonkin todella isoon arpaan.

Nyt kun KHL:n tilanne on mikä on ja SHL kiinni, niin yhden pelaajan tarpeen kanssa voi mielestäni hyvin päivystää siirtorajalle ja katsoa mitä kaikkea kivaa löytyy. Tarkoittaen siis sitä, että se leveyspelaaja sieltä kyllä löytyy joka tapauksessa.

Tämä Grachyov on muuten viimeksi pelannut 20.12 ja vain 5min peliajalla, joten todennäköisesti on ollut ainakin kuukauden sivussa loukkaatumisen vuoksi.
 
Viimeksi muokattu:

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 536
Moro(zov) ei, tämä edellä mainittu rouhija ei, ... ketäs sitten veikataan..
Nimi siis tullut jo esiin... :)

?
 
Ylös