TO 6.4.2023 | Ilves - Pelicans | 3. Semifinaali

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 346
Itseäni ei nyt kamalasti huoleta Malek maalissa. Toivottavasti nyt osataan tehdä maaleja. Ja viedään YV/AV tänään.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 592
Vaihtoetu, kokoonpanoon palaavat pelimiehet ja näytönhalu viime pelin jälkeen. Aika hyvillä fiiliksillä saa lähteä vaikka Langhamer ei maalilla olekaan. Ei selityksiä, Ilves kun pelaa omalla hyvällä tasollaan niin voitto tulee.

Tärkeimpänä noituutena voin sanoa että kaksi peliä olen Areenalla tällä kaudella käynyt katsomassa ja molemmat on Ilves voittanut puhtaasti. Ei kahta ilman kolmatta.
 

Jaska72

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
530
Meillä ei ole tuolla kokoonpanolla mitään hätää. Pelataan omalla tasolla ja Malek hoitaa kyllä oman ruutunsa. Pelasi runkosarjaan loppupuolen matsit todella hyvällä tasolla.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 595
Juu, eipä pussilinnut nyt kauan ilmassa pysy. Lento muuttuu aika äkkiä väkinäiseksi räpsyttelyksi.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 511
Onpa kyllä hienoa nähdä kapteeni kokoonpanossa. Selvittiin pahannäköisestä tilanteesta onneksi pelkällä säikähdyksellä.

Kaikki muutkin paluumuuttajat erittäin tervetulleita. Tuo Sebökin koostumus oli Ässät-sarjan lopulla todella hyvä ja Koskirannan johtama nelonen on suorittanut todella tasaisesti läpi pudotuspelien. Nättiä että tuo kolmikko saadaan jälleen yhteen.

Haapala pelasi Lahdessa näiden pudotuspelien parhaan pelinsä. Toivottavasti sama nousujohteisuus jatkuu ja saavat Rädyn kanssa Konnankin mukaan kevääseen. Tuotakin ketjua tarvitaan.

Puolustus on tikissä ja Málekiin luotetaan. Pelikaani turbiiniin!
 

Luchs

Luottopelaaja
Viestejä
1 103
Sieltä tulee sisuuntuneita, lyhyitä (pussit leuan alla) ukkoja vastaan.

Epäilemättä jossain kohtaa laitetaan linkousohjelma päälle ja sulat lentelee, mutta silloin pitää kiekkoja toimittaa maaliin asti, sillä yhdistelmä kylmä Malek ja vain muutama kuti erää kohti arveluttaa.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 773
No niin, nyt vaan hirveetä höökiä. Malek ei tosiaan runkosarjassa voittanut TOP8-joukkuetta kuudella yrityksellään, mutta monet niistä yrityksistä osuivat syyskauteen ja Ässä-häviöissä joukkue ei saanut maaleja tehtyä.

Tänään taotaan se 4-5 maalia, niin kyllä Malek pitää Pellun vähemmässä maalimäärässä.
Juu tämän vuoden puolella tosiaan pelannut kolme peliä top-8 joukkueita vastaan ja näissä päästettyjen keskiarvo 1.36 ja torjuntaprosentti 93.33%. Kaikki nämä tosiaan hävittiin kun tehtiin näihin peleihin itse huikeat 0 maalia, vaikka parhaimmillaan vastustajalla oli Randelinia maalissa. Ja totta kai joukkueen pelaamiseen vaikuttaa luotto maalivahtiin, mutta ei noissa voi hommaa ihan vaan Malekin niskaan kaataa, varsinkin kun paikat tehdä aika runsaasti yli 0 oli.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 010
Korona on arkipäiväistynyt, ei sitä enää aina edes testata, sairastetaan pois ja se siitä.
Annetaan nyt jo tämän aiheen olla ja aletaan hiljalleen keskittyä jääkiekkoon.
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 115
Jää taas pelin seuraaminen vähemmälle, mutta toivotaan että kaukalossa nähdään vahva Ilves joka antaa pelille sellaisen vaateen, johon ei Pelsut pysty vastamaan. Jasek ja kumppanit pimentoon jne niin vahvoilla ollaan.

Toivottavasti etenkin ylivoimaan on löydetty jotain tolkkua, kun ollaan näitä ukkoja saatu sairastuvalta.
 
Ylös