TO 20.12.12 | Ennakkoa ja Jälkipelit HPK-Ilves

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 585
hpk-logo.jpg
ilves-logo.jpg

HPK-Ilves
20.12.12 klo 18.30, Hämeenlinna

Ilves matkaa vielä ennen joulua Hämeenlinnaan ja HPK:n vieraaksi.

Aiemmat kohtaamiset:
15.9. HPK-Ilves 3-0
30.10. Ilves-HPK 2-3ja.


Kokoonpano:


#40 Paille - #25 Talbot - #29 Sointu
#20 Korhonen - #19 Kantola - #47 Laakkonen
#18 Rajamäki - #71 Keränen - #11 Niinimäki
#21 Huhtala - #36 Kokkala - #28 Kivimäki

#6 Koistinen - #33 Jokipakka
#8 Peltola - #77 Järventie
#81 Tukio - #3 Mäkinen

#31 Kolppanen
#1 Karjalainen
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 472
Vs: TO 20.12.12 | Ennakkoa ja Jälkipelit HPK-Ilves

Ilves tänään:

Paille-Talbot-Sointu
Korhonen-Kantola-Laakkonen
Rajamäki-Keränen-Niinimäki
Huhtala-Kokkala-Kivimäki

Koistinen-Jokipakka
Peltola-Järventie
Tukio-Mäkinen

Kolppanen
(Karjalainen)

Kangasniemi sivussa, muuten sama kokoonpano, kun Saipaa vastaan.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 352
Vs: TO 20.12.12 | Ennakkoa ja Jälkipelit HPK-Ilves

Ja Kangasniemi siis on sivussa kymppitilin täyttymisestä automaattisesti seuraavan 1 ottelun pelikiellon vuoksi.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 585
Vs: TO 20.12.12 | Ennakkoa ja Jälkipelit HPK-Ilves

Kova ilta tulossa. HPK otti tattiin toiselta häntäpään joukkueelta eli Pelicansilta ja Ilves puolestaan otti turkkiin SaiPalta. Kotijoukkue tulee varmasti sisuuntuneena yleisön eteen. On ollut kova joukkue kotonaan. Ilves sinnittelee mukana sen minkä jaksaa.

Jos viimeistely on samaa luokkaa kuin edellisissä peleissä, niin kotijoukkue on vahvoilla. Voin olla varma, että minimissään joukkue takoo sen 2-3 maalia ellei Kolppasella ole piileviä kykyjä. Ilveksen vedot suuntautuvat joko ohi, logoon tai edessä olevaan pelaajaan. Eric "lähes meidän" Fehr on erittäin vaarallinen heppu ja, jos Viitaluoman trio saadaan kuriin, niin Ilveksen osakkeet kasvavat.

Nyt joutuu Korhonen pärjäämään ilman elämänkumppaniaan eli Kangasniemeä. Löytääkö yhteisen sävelen ketjukavereiden kanssa?

Mika Järvinen on ottanut selvän ykkösveskarin roolin ja tulee varmasti olemaan vaikea ohitettava. Ja kun siihen lisätään Ilveksen viimeistely, niin nollapeli ei olisi suuri yllätys. Huippusuorituksella Kolppanen päästää sen 1-2 maalia. Nollapeliin en jaksa uskoa.

HPK on ollut Ilvekselle tällä kaudella vaikea vastus. Molemmissa Ilves on ollut alakynnessä ja tappio on tullut molemmista. Jälkimmäisessä Lindbäck pelasi meille pisteen.

Jos saataisiin ennen taukoa hyvin luistellut ja taistellut Ilves paremmalla viimeistelyllä, niin meillä saattaa olla kivaa pelin jälkeen. Onhan se mukavampi alkaa valmistelemaan joulua, kun Ilves on voittanut taukoa edeltävän pelin. Tänään Pelsuilla aika ohuet voittosaumat, joten nyt olisi paikka nousta tasapisteisiin Pelicansin kanssa. Tosin Ilves on lähes yhtä mahdottoman tehtävän edessä. Toivotaan voittoa, mutta tiukkaa tekee.
 

Kolibri#16

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
344
Vs: TO 20.12.12 | Ennakkoa ja Jälkipelit HPK-Ilves

On kyllä pirun kova urakka edessä tänään! Itse jotenki tykästyin nyt tohon kakkosketjuun näin etukäteen katottuna. Kun ei tehoja tuu niin pitäisikin vaihtaa ketjukoostumuksia, no näin kävi lopulta vasta kymppitilin kautta( ja siis puhutaan tuosta paita ja peppu parivaljakosta). Silläkin mielin odotan 2. ketjulta, että nyt Laakkosen maalitili avattaisiin. Ei parempaa joukkuetta vastaan ja parempaan tilanteeseen voisi tulla. Vaikka kuinka pomppis sisääs ni Laakkoselle maali tänään!

Kolppasen pitää olla hereillä Spangin kanssa, kun tuppaa kaveri laukomaan paljon ja hyvin. Irtokiekkoja ei sais tänään kyllä antaa. HPK-hyökkääjät kyllä rouhii ne sisään (vaikka osan pakit saiski hoidettua).

Tehoja tehoja tehoja! Uskon että vähintään 3 maalia tarvii tänään ottelun voittoon. Siihen vaaditaan jo vähän muutakin kuin tuuria. Toivottavasti Ilves tekee ottelun ensimmäisen maalin. Se antaisi mahdollisuuden 2 maalin johtoasemaan, mikä voisi riittää Ilveksen tämänhetkisellä pelitaktiikalla.
 

kirppu

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
878
Vs: TO 20.12.12 | Ennakkoa ja Jälkipelit HPK-Ilves


Mua ei yksinkertaisesti vaan enään kiinnosta. Kiitos Ilves kun tapoit intohimoni jääkiekkoon. Kausari ollut rahapussissani jo 20 vuotta ja nyt ensimmäistä kertaa koskaan annoin sen pois. Nyt saa riittää. Miksi kiusaan niinkin "hyvää" miestä kuin itseäni tuollaisella paskalla. Nyt rupee oleen ihan sama kuinka ilves menestyy vai menestyykö ollenkaan.

Ehkä olisi oikeesti hyvä lähteä hakeen vauhtia ja ennenkaikkea onnistumisia alemmilta sarjatasoilta. Sielä voisi "meidän" pukumiehetkin harjoitella puuhastelua.

Olen puhunut..... R.I.P
 

ilmavaivaveivi

Rivipelaaja
Viestejä
15
Vs: TO 20.12.12 | Ennakkoa ja Jälkipelit HPK-Ilves

Ilveksen pelillinen anti oli niin infernaalisen kamalaa katsottavaa, että sitä ei kykene sanoin kuvailemaan edes paraskaan runoilija. Ilves saa hallitusti kaksi syöttöä peräjälkeen omille noin viisi kertaa erässä.

Miksi paineettomassakin tilanteessa ainoa ratkaisu laiturilla on heittää kiekko päätyyn tietysti täysin väärin ajoitettuna?
Mikä on sentterin rooli ipan hyökkäyksissä? Vai onko rooli vapaa?
Minkä takia emme hyödynnä lipsumaan alkanutta tuomarilinjaa, estämällä kiekottomia pelaajia räikeästi kuten HPK?
Miten Koistinen/Jokipakko pystyy munimaan kaikki mahdolliset tilanteet YV:llä siniviivan väärälle puolelle?
Mikä oli Kantolan polvivamman laatu? Onko Kantolan toinen jalka sittenkin proteesi, koska hän ei pysy ikinä pystyssä?
Miksi olen syntynyt ilvesfaniksi?

Kiitos ja hyvää joulua Ilves!
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 585
Vs: TO 20.12.12 | Ennakkoa ja Jälkipelit HPK-Ilves

Lopputulos ei jaksa yllättää. Ilve jäi seitsemättä kertaa tällä kaudella nollille. Roiskimista, päätöntä sähläämistä ja puolivaloilla pelaava kotikissalauma. Tätä on nykyinen Ilves. Jos olisi lankakerän heittänyt kentälle, niin Ilveksen pojat olisivat leikkineet sillä. Sen verran munatonta tuo peli on.

Kuuntelin pelin Puheelta, koska en jaksanut tätä sontaa Citylta kuunnella. Kolppanen pelasi ilmeisesti ihan kelpo pelin. Harmi vaan, että toisessa päässä vietetään aikaa yhden vessassa käynnin ajan. Eli aika vähän. Saisiko Tuokkolan etuajassa tai ihan kenet tahansa nyt hätiin?

Kivimäen ulosajo. Ei jukolauta! Tällaista on tuomarityöskentely. Jää kierimään kuin koiranpentu, niin kiusaaja lähtee suihkuun. Ei tosin Ilves tähän kaatunut.

Jopa kourallinen eläkeläisiä saisi enemmän aikaan kuin tuo kentällä säheltävä kanalauma. Ei jaksa enää. Huomenna loppukin tulee, vaikka en uskokaan koko soopaan.

Hyvää joulua vaan! Nautitaan kinkusta, kun Ilveksen pelistä on nautinto yhtä kaukana kuin lähin bajamaja.
 

Raimo78

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
696
Vs: TO 20.12.12 | Ennakkoa ja Jälkipelit HPK-Ilves

Lähärettiin kaverin kansa oikein kahtomaan Rinkelinmäelle...muutama ranskis, ei nyt jaksa ihmeempiä väsätä:

- Kerhon avauspelaaminen selvästi parempaa, meillä tökkii
- ei tainnut tulla yhtäkään rintamahyökkäystä, joka olisi päättynyt maalintekotilanteeseen, päätykiekkopeliä siis edelleen ::)
- Kerhon hyökkääjien etäisyydet olivat jatkuvasti pienemmät mitä Ilveksen, meitillä laiturit menee aina ihan kirjaimellisesti laitoja pitkin ylös
- ensimmäisessä erässä väännettiin tasaväkisesti ja paikkoja oli hitusen jopa Kerhoa enemmän, ei vaan uppoa, ei kyllä ollut oikein lähelläkään (epäonni / pieni huolimattomuus viimeisessä syötössä), Soinnulla oli pari ihan ok paikkaa
- Kivimäen taklaus ihan puhdas, Larssonilla oli kylki kiinni laidassa (otti huonosti vastaan lyöden hieman päätään pleksiin), jäi vässykkä vaan makaamaan jäälle ja tuomari pisti Samulin ulos...Larsson palasi toiseen erään, ei loukkaantunut siis
- toisessa ja kolmannessa erässä ei ollut oikein mitään saumaan maalintekoon, niin kaukana se oli ::)
- kerhon aikaisemmat tappiot näkyivät ekassa erässä epävarmuutena, mutta saivat maalien myötä lisää draivia (ja pakit itaseluottamusta) eikä pystytty tätä hyödyntämään
- AVAUSMAALIN teko olisi meille elinehto tällä hetkellä, tuntui että peli oli 1-0 tilanteessa jo ohi
- ei löytynyt asennetta / tahtoakaan oikein tänään, päät painuivat enemmän ja enemmän alaspäin pelin edetessä
- ei minkäänlaista loppukiriä 2-0 tilanteessa, kunhan pelailtiin pois, huhhuh...
- ylivoima luokatonta edelleen, ei saada edes vetoja aikaiseksi (vastuuta siirreltiin ja loppujen lopuksi menetettiin esim. viivahäröilyyn kiekko)
- Ilvekseltä puuttuu edelleen MAALINTEKIJÄ, Soinnun paikalla kun olisi kunnon targetpelaaja ollut, olisi Ipa voinut tehdä jopa pari maalia tässä pelissä, varsinkin suoraan syötöstä hyvin ampuvat puuttuvat tyystin
- kympin sakkiin ei MITÄÄN JAKOA ENÄÄ, karsontojen välttäminen on TUSKAN takana


Tästä on paska jatkaa...

Hyvää Joulua kaikille! Tänä vuonna ei tullut pyydeltyä Ilves-aiheisia lahjoja.

edit.
Ai niin, unohdin vielä plussat ja miinukset pelaajista:

++ Rajamäki ja Sointu: todella hyvää taistelua läpi ottelun vaihdosta toiseen
+ Talbot ja Paille: ihan näppärää pelaamista, Talbot tarjoili parikin paikkaa poikittaissyötöillä Soinnulle, aloituksissa Talbot oli hyvä
+ Kolppanen

-- Jesse, Laakkonen, kyllä nihkeätä on...menkää Pyynikin rappusille reenaan
- koko joukkueen taisteluilme, ei kiriä, ei räisky, ei taklauksia (tosin näitä nähtiin senkin takia varmaan vähän, kun ei enää kukaan uskalla taklata, Kivimäkikin joutui ihan syyttä ulos)
 
Ylös