TO 13.4.2023 | Pelicans - Ilves | 6. Semifinaali

EtäIpa

Luottopelaaja
Viestejä
1 456
Pään täydellinen sulaminen tämä. Tämä peli hyvin osoitti ettei Ilves vielä ole valmis finaaleihin. Mikään meiän runkosarjan peli ei ollut näin kuriton ja sekainen. Mitään punaista lankaa ei ollut, taidolla saatiin vähän hallintaa ja yks maalikin, mut muuten kauden tärkeimmässä paikassa oltiin sekaisin kuin seinäkello. :(
 

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
2 279
Suuren suuri pettymys. Mitä tämän organisaation on tehtävä, että edes finaalipaikka saavutetaan??

Eipä siinä, jätän foorumin nyt kesän ajaksi, pronssipeli on aivan yhdentekevää. Odotellaan pelaaja-uutisia ja ruvetaan rakentamaan seuraavaa kautta. Hyvää kesää kaikille ja tästäkin noustaan, entistä vahvempana.

Kiitos kuluneesta kaudesta foorumilaisille!
 

tggmn

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
536
Uskomatonta Spedeilyä pelaajilta. Nyman ahnehtii ja alkaa repimään joukkuetta vastaan joka luottaa vain ja ainoastaan ylivoimapeliin ja helpostihan se kaatui jäähän. Sitten se Rädyn korkeamaila, Bloodhan suorastaan luisteli siihen, mutta kyllä Rädyllä oli hirveä nukahdus toi. Tämän jälkeen saunamajuri Tikan kovalevy sulaa täysin ja suoraan tuomarien edessä huitaisee vihellyksen jälkeen pohkeelle Ikosta.
No turha tosta on nymania liikaa syyttää, kamppailutilanne, vähä huolimatonta rykimistä ja tuli sit jäähy. Sattuu herkästi nuoremmille pelaajille. Mut tota rädyn korkeeta mailaa ja eritoten tikan spedeilyä ei voi sulattaa. Aivan päätöntä touhua. Ei ole mitään syytä pelata maila päänkorkeudella tollases tilanteessa.
 

Southernmost

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
226
Congratulations to Pelicans, they deserved to win because - despite a roster “normal” - they have been a team. A lot should be analyzed instead on our side because reaching the final was the min target, so we can clear say it’s a step back in the process to become a successful team. On the other side we do not turn to consider all negative and restart each year from zero changing 10 players ( I’m Italian and I know really well this culture typical of our football to consider all negative if you don’t win). On my side the recap of the season is: there’s talent in our team but a clear lack of leadership. Until you play on the wings of the enthusiasm you can hide this and in some local team games for example we excelled on this. But at the proof of the facts we demonstrated to have been a good student who missed the final exam
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 399
Jäähyihin hävittiin tämä peli. Pitkin kautta oli samaa ongelmaa. Huolimattomuutta, kurittomuutta ja typeryyttä. Lopun joukkuerangaistus kruunas vitutuksen, mikä alko niistä ekan erän tyhmistä jäähyistä joihin peli jo ratkesi. Pää ei kestänyt.
 

Sentteri58

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
285
Parempi voitti turha selitellä. Helvetin iso housuun paskominen paskalta joukkueelta. Ei siinä. Ei tarvi kausaria ainakaan ens kaudelle ostaa.
 

nuori fani

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
146
ChatGPT kirjoitus siitä miksi ilves ei voita suomenmestaruutta:


On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, miksi Ilves ei ole voittanut Suomen mestaruutta jääkiekossa viime aikoina. Jääkiekko on kilpailullinen urheilulaji, jossa menestyminen vaatii monia erilaisia tekijöitä, kuten hyvän valmennuksen, lahjakkaan pelaajaryhmän, terveystilanteen ja paljon muuta.

Ilveksen viimeisin Suomen mestaruus tuli vuonna 1985, ja sen jälkeen joukkue on ollut lähellä voittaa mestaruuden useita kertoja, mutta lopullinen voitto on jäänyt saavuttamatta. Tämä voi johtua monista tekijöistä, kuten esimerkiksi loukkaantumisista, valmentajavaihdoksista, epäonnisista tilanteista ja vastustajien vahvuudesta.

Jääkiekossa menestys ei ole koskaan taattua, ja vaikka Ilves on ollut lähellä voittaa mestaruuden useita kertoja, voittaminen vaatii myös onnea ja hyvää suoritusta ratkaisevilla hetkillä. Ilveksen organisaatio on kuitenkin tehnyt töitä menestyksen eteen ja uskonut joukkueeseensa, ja varmasti fanit ja seuran kannattajat toivovat menestyksen palaavan Tampereelle lähitulevaisuudessa.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 040
Ei Ilves kasarillakaan mikään kone ollut, 1983, 1985, 1988, 1989 ja 1990 mitalipeleissä ja niistä tuli yksi kulta. Grindataan nyt itsemme vaan sinne mitalipeleihin jatkossakin, mieluiten joka vuosi, vielä koittaa meidän päivämme.

Ei tässä nyt tyhjässä olossa paljon muuta irtoa.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 498
Eipä yhtään harmita tappio..ei tuollainen kuriton joukkue kuulu päästä pelaamaan finaaleihin..lopulta vielä johtavat pelaajat sulivat kun lumiukot kevät auringossa..meidän joukkue harjoittelee voittamisen kulttuuria..
Harmittaahan se. Ihan helvetisti. Et voi väittää muuta.

Kuriton tämä jengi oli koko kauden. Ja huono pelaamaan tappioasemassa. Vikaa on ollut sekä joukkueen kasaamisessa että etenkin kauteen valmistautumisessa. Eikä mennyt putkeen toimet kauden kriittisimmillä hetkilläkään.

Tällä hetkellä tuntuu pelkästään hyvältä, että joukkueeseen tulee iso vaihtuvuus.
 

Sentteri58

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
285
Paskat. Jos vain Suomessa asuisin, olisi kausari asuntoakin aiempi hankinta.

Tarpeeksi kauan, kun kannattaa ja ei saa vastinetta menestymisen muodossa niin ei ainakaan itsellä. Ihan kiva, että mediassa ollaan taitavia ja hassuja tuuletuksia pelien jälkeen, mutta sillon kun pelataan keväällä niin ollaan joka vuosi aivan umpi paskoja. Hyvä jos sulle riittää yllä mainitut.
 

delorean

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
331
Pelicansille hattu päästä, hieno sarja ja henkinen niskalenkki paineiden kanssa painineesta Ilveksestä. Nyt voidaan sitten spekuloida kaiken maailman pelillisiä syitä tappioon, mutta muistetaanpa se ettei mikään menestyminen tule fanien odotusarvon perusteella. Valmennus ja pelaajat tekivät ratkaisut, ja se riitti tänään tähän.

Se vaatii paljon juuri sillä hetkellä kun pelaajat miettivät ratkaisupelissä seuraavaa vaihtoa, pelikelloa, vaivoja, taktiikkaa, omaa suoritusta jne. Se vaati tänään enemmän kuin mihin Ilves oli valmis. Pelicans oli kypsempi joka osa-alueella. Henkinen yliote näkyi eritoten aloituksissa.

Ylpeä edelleen tästä joukkueesta. Pelataan Konnalle eläkemitali ensi torstaina ja katsotaan sen jälkeen, mikä on meidän status tässä sarjassa ja kehityksessä huippuseuraksi.
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 116
Eipä yhtään harmita tappio..ei tuollainen kuriton joukkue kuulu päästä pelaamaan finaaleihin..lopulta vielä johtavat pelaajat sulivat kun lumiukot kevät auringossa..meidän joukkue harjoittelee voittamisen kulttuuria..
Joo, olis vaan Tapparan jyrätes vielä huonompi fiilis ku nyt. Ilveksellä oli isot vaikeudet jo Ässiä vastaan.
Vika peli alta pois ja uusille jaoille ja uus startti erilaisella ryhmällä. Toivottavasti hommaavat Pendolle kokolailla haluamansa palikat.
 
Ylös