Teemu Lepaus

Ipa72

Luottopelaaja
Viestejä
5 953
Lepsu tulee muuten rokottamaan meitä ensi kaudella useamman kerran. Vähän samanlailla kuin tuntuu kaikki juniorit ja toipilaat tekevän meitä vastaan ensimmäiset maalinsa.
 

Jäähykuningas18

Luottopelaaja
Viestejä
4 703
Paineensietokyvyn perään huutelen tässä. Lepi taitaa olla liian suurissa saappaissa. Oli suorastaan häpeällisen huono esitys tänään. Harmittaa, sillä Lepille toivoo pelkästään hyvää.
Eipä tuo Teemulta mitään uutta ollut. Ja jos ei kestä painetta nyt siinä roolissa mitä itse on halunnut niin ei ole kyllä mitään asiaa ammattikiekkoilijaksi. Kiva kaveri mutta pakko sanoa ettei ikävä tule.
 

Ilveskissa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
157
Melkosta hommaa, joukkue kun pärjää ja Lepaus painaa pinna per peli kaikki on oikein hyvin. Sit tulee turpaan ja ei tee pistettä, niin kaveri on ihan paska.

Toisaalta, ei kai ketään ”1. sentteriä” taputella päähän jos ei joka pelissä ole vähintään hyvä, mielellään loistava. Lepauksen tilanteessa pitää muistaa, että hän todellakin on sentteri. Olisi jännä nähdä ketä tämän päivän rosterista arvon foorumilaiset nostaisivat Lepauksen paikalle ”1.sentteriksi”, joka olisi tänäänkin pelin kääntänyt Ilvekselle.

Summasummarum, Lepaus on mielialapelaaja/elää pisteistä ja taso vaihtelee paikkapaikoin todella paljon pelistä toiseen. Ei haittaa ettei meille jää, mutta varmaan tulee olemaan pistepörssissä 20 parhaan joukossa ensi kaudella, jopa top 10.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 262
Oli erikoinen. Jostain syystä kiekko valui Reijolan hallusta pelattavaksi ja Lepaus sai putata ilmaiseksi sisään. Sport protestoi maalia, mutta videotarkistuksen jälkeen se hyväksyttiin.
 

Luchs

Guest
Jep. Taisi tuulettaa tuota maalia enemmän kun kaikkia maaleja yhteensä Ipan paidassa. Mielenkiintoista nähdä mitä maisemanvaihdos tekee Lepauksen pelille.

Juu panin saman merkille. Oli ihan hillitön tuuletus. Tais olla melkoisia näyttöpaineita?
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 880
Eihän lepi osaa tuulettaa

Oli kyllä aika kusinen maali, mutta oikealle paikalle meni haistelemaan vaikka olihan tuo täysin Reijolan sähläys.
 

-mesag

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
954
Kyllähän Lepi tuuletteli jo Ilveksessäkin jokaista maalia riemakkaasti. Ei tuo mikään Keränen tuolla saralla ole ollut.
Näin juuri. Katsokaapa uusiksi noita loppukauden maaleja, joissa Lepi ja Supi järkkäsivät ne. Kyllä Lepaus niissä tuuletteli jo ns. viimeistä päivää

e.https://old.liiga.fi/fi/ottelut/2020-2021/runkosarja/651/seuranta/
Vaikka tuon ottelun Lepauksen maali, kyllä tuo Suomea tökki ja tuuletteli ihan fiiliksissä. Kun pääsi siitä alkukausien vaikeuksista yli, niin peli-ilme ja koko olemus muuttui siitä vakavasta Lepistä tuollaiseksi ”velikullaksi”.
 

SergeiRusQ

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
210
Saas nähä kuinka pitkälle kantaa uutuuren viehätys lepiä, pisteitä nyt ainakin tuntuu tulevan joka peliin
 

Mortal

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
553
Ässien parhaita Kärjen ja Baruchin takana. Itse mietin viime kauden jälkeen, että voisi tehdä hyvää käydä muualla ja sen jälkeen taas palata täydessä iskussa.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 880
Ässien parhaita Kärjen ja Baruchin takana. Itse mietin viime kauden jälkeen, että voisi tehdä hyvää käydä muualla ja sen jälkeen taas palata täydessä iskussa.
Katsotaan miltä näyttää keväällä. Ihan samaa hiihtelyä tuo on kun aina ennenkin, jälleen kerran tullut pari pistettä siinä sivussa. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin onkohan siihen joku syy miksi kukaan kärkiporukka ei nähnyt käyttöä Lepaukselle? Jos halutaan menestyä niin täytyy siirtyä näistä mestishauista pois. Lepaus ei ole kahden ekan ketjun mies menestyvässä joukkueessa, mutta en näe hyötyä kahdessa alemmassakaan.
 
Ylös