• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo kuudetta kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

Tatu Miettunen

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 495

Tuomas

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
678
Tomasin lähdettyä Miettusen arvo oikein korostuu. Puolustuslinja oli täysin tuuliajolla kapteenin sairasloman aikana, eikä ole yhteensattuma, että kahdessa viime pelissä homma on taas toiminut. Lisäksi ottaa ilahduttavasti Diogon roolia pääpelaajana erikoistilanteissa, sitä osaamista Ilveksellä ei liiaksi ole. Toivottavasti Katz imee nopeasti oppia ja ilmaiset maalit jäävät menneisyyteen.

Miettusen osalta tuntuu, että katsojakunta (itseni mukaan lukien) ei ehkä ole koskaan osannut antaa sitä arvostusta, joka Tatulle kuuluu. Mensahia ylistettiin aikanaan Veikkausliigan parhaaksi, Tomas sai viime kaudella ansaitsemaansa glooriaa ja jopa Jani Tanskaa pidettiin välillä joukkueelle tärkeämpänä topparina. Kaikkien näiden loistoa oli mahdollistamassa Miettunen. Wiss on Tatun arvon nähnyt, peliaikaa on riittänyt ja nyt mies pelaa kovalla tasolla Tampereen Ilveksen kapteenina.
 

Grinder

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
626
Ei Ilveksen puolustustyöskentely toimi vieläkään, mutta ainakin Miettunen on ottanut Diogon paikan maalintekijänä. Miettunen on ollut toki hyvä molemmissa päissä pelatessaan.

On myös huomioitava että Miettunen on kehittynyt pelaajana vuosien aikana. Tanskan ja Mensahin aikana hän oli selvästi todella hyvä toinen toppari sille puolustuksen liiderille. Hän oli tuolloin myös hyvin nuori kasvava talentti. Jokaisella Sol Campbellilla on aina se Kolo Tourénsa.

Nytkin Ilves mielestäni kärsii johtajuuden puutteesta puolustuksessa. Miettusella kapteenina on tuossa mielessä vielä steppejä otettavana. Ja lienisi parempi, jos hän saisi rinnalleen sen fyysisemmän päällikön, Tatu on sitten ne jalat.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös