Tampereen Tappara

SiniOranssi_Kolmospaita

Luottopelaaja
Viestejä
1 535
Mielenkiintoista nähdä kyllä mitä sentterimarkkinoilla tapahtuu tamperelaisittain ensikauden osalta, Kyllähän jorsti on tällä hetkellä Euroopan kaukaloiden paras sentteri
Otan Jan Kovarin Jori Lehterän yli 100 kertaa 100. Viime kaudella 61 NL peliin 63 pistettä. Tällä kaudella mennyt huonommin kun 37 peliin vain 33 pistettä
 

kirvesrinnassa

Luottopelaaja
Viestejä
2 132
Joka tapauksessa hyvin suuret saappaat ovat mahdolliselle korvaajalle tarjolla mutta tässä vuosien saatossa luotto seurajohtoa kohtaan on tullut sen verta vankkumattomaksi että eiköhän meillä ole todella kova sentteriosasto ja koko nippu ensi kaudellakin.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 581
Arella oli vähän hidas lähtö ja ei pelaa Svetsissä sentteriä. Viimeeksi, kun pelasi liigassa tuntui kyllä, että voi pelata 40 maalin kauden.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
19 080
Antti Suomela taitaa olla tällä hetkellä kovin suomalainen Euroopassa pelaava sentteri. Eikä se ole ollenkaan pois Lehterältä, hyvällä tasolla hän edelleen pelaa. Lähes yhtä hyvällä kuin Kontiola.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Vaikea on keskushyökkääjiä laittaa paremmuus järjestykseen Euroopasta taikka mistään muualtakaan. Erityylisiä pelaajatyypeiltään, Loistavia pelaajia mahtuu eurooppaan ja siitä ollaan varmaan kaikki samaa mieltä.

Juu, linkkaamastani Cervenkasta voidaan kuitenkin lähteä liikkeelle.

Tsekin maajoukkueen kapteeni, joka teki viime kaudella olympialaisissa 4 peliin 5 pistettä ja MM-kisoissa 12 peliin 17 pistettä ja voitti MM-kisojen pistepörssin.

Viime kaudella Sveitsissä 64 pistettä 52 peliin ja tällä kaudella Sveitsissä mukavassa 1,6 p/p-tahdissa :D
 
Ylös