Tampereen Tappara

pelikirja

Luottopelaaja
Viestejä
4 487
Siellä on pari ylilyöntiä tullu eilen. Oletettavasti sama henkilö, niin voi potkuja tulla mikäli ei lopeta. Tappara yhden twiitin otti jo alas, mutta ei saatana. Voitonhuuma on hyvä asia, mutta kaikkee ei saa tehdä
Kyllä ja ei pelkästään Tappara vaan monen muunkin kohdalla mua aina ihmetyttänyt asia.Voitto tullut niin luulis olevan riemuissaan ja juhlivan voittoa ni mitä vielä keskittyvät toisille ivailuun.
 

HekeK

Administrator
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 234
Tapparalaiset nettinimimerkit muistavat usein mainita kuinka Tappara ja sen kannattajat osaavat voiton hetkillä käyttäytyä ja kuinka Ilves ja sen kannattajat eivät osaa.

Tulipahan sekin asia todistettu joksikin aivan muuksi. Naapurin kannattajista monet elävät mielenkiintoisessa ylemmyyden tunteessa. Aina se ei vain perustu yhtään mihinkään.
 
Viimeksi muokattu:

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 388
Onnee vaan Tapparalle!

Kyllä nää finaalit opetti paljo kaikenlaista, mm. Miten surkeaksi tuomaritoimintakin voi vajota tärkeimmillä hetkillä. Noh se ei tietenkään ole Tappara vika, mutta on tos Liigalla paljo ajateltavaa. Paras lopulta voitti.
 

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
4 024
Jaakko Loikkanen taitaa olla MTV:n toimittaja? Mutta joo hieman taisi mennä mestaruushumussa yli.

Ja tällä on merkitystä koska..?

Itse tulkitsin että tuossa vittuillaan ennemmin Ilvekselle, Ilveshän teetti tuosta Loikkasen twiitistä taulun joka jaettiin helmikuun paikallisessa.

Hienoa tietysti että se Tampereen kaunein on tapparalaisilla ajatuksissa jopa omissa mestaruusjuhlissa kello 01:30. ;)
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 204
Tekemisessä oltiin valovuosi jäljessä 2003, kun Tappara oli ykkönen ja Ilves viimeinen. Samoin 2016, kun Tappara oli ykkönen ja Ilves toiseksi viimeinen ja kyllä oltiin tekemisessä jäljessä valovuosi vielä 2017:kin, vaikka kentällä meinattiin yllättää. Ilveshän pääsi viimeisenä joukkueena sääleihin silloin, mutta sai suonenvedon Tapparaa vastaan puolivälierissä joka melkein riitti.

Nyt Tappara oli ykkönen ja Ilves otti pronssia, runkosarjassa eroa oli 4 pistettä. Viime vuonna eroa oli 1 piste, toissa vuonna 3 pistettä, jokaisena näistä vuosista Ilves oli keskinäisissä otteluissa parempi. Eroa tekemisessä ja muutenkaan ei todellakaan ole enää valovuotta, mutta sitä vielä on. Tällä kaudella Ilves otti valtavan askeleen eteenpäin palaamalla mitalikantaan, pitkään aikaan ei ole oltu edes lähellä. Nyt pitää kuroa loppukin ero kiinni, mutta ennen kaikkea ottaa mestaruus. Jos Tappara jää esim. neljänneksi ensi kaudella, niin ei meitä pelkän kolmossijan enää pidä tyydyttää.
 
Viimeksi muokattu:

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 724
Jaakko Loikkanen taitaa olla MTV:n toimittaja? Mutta joo hieman taisi mennä mestaruushumussa yli.

Yksi kerta voi mennä vahingon ja huuman piikkiin, mutta jos tosiaan toistuvasti korostaa itseään ja lyö toisia alaspäin niin kertoo se kyllä jo seurankin arvoista. Sekö on paras asia mestaruudessa että saa naljailla toisille? Nämä kyllä muistetaan ja turha tulla sitten itkemään että miksi Tapparaa nyt niin inhotaan ja vihataan.

Pari tuttua on joiden kanssa tavataan paikallisissa ja jutellaan ihan hyvässä hengessä, heidän puolestaan voin olla iloinen. Muuten Tappara saa tällä tekemisellään pelkän paskan sivumaun hyvälle työlleen. Tyyliä ei voi ostaa eikä se Tapparakaan voi ikuisesti liigan huipulla olla vaikka kuinka hyviä pelaajia ostaisi. Ja kun sieltä tullaan alas, niin kyllä nämä tällaiset heitot muistetaan. Pilkalla on tapana osua omaan nilkkaan.
 

hokki

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
101
Paskapuhetta. Ei kiinnosta pätkääkään miten ovat TPS:ää vastaan pelanneet. Varsinkaan jossain yhdessä ottelussa.

Enemmän minulle kertoo kolmen edellisen kauden keskinäiset pelit, niiden tulokset ja taktiikat. Siis Ilves vs. Tappara. Vai väitätkö että Tappara olisi alkanut yhtäkkiä Ilvestä vastaan muuttanut pelitapaansa voitokkaampaan suuntaan? Hyökkäysvoittoisesta päinvastaiseen ja alkanut vain puolustamaan, sekä ottamaan Ilveksen vastahyökkäykset pois?

Väitätkö että Tapparaa ei ole kiinnostanut viime kausina paikallispelit kun voitot ovat Ilvekselle 12-5 viimeisen kolmen kauden aikana?
Onko llveksen tavoite ns Tampereen herruus? Tapparalla se ei ole ykkösasia.
Aikoinaan Itä-Saksassa pelasi Dynamo Berlin ja Dynamo Weisswasser ainoina joukkueita maansa sarjaa ja silloin riitti kun oli parempi kahden välisissä otteluissa.
Suurin osa palstalaisista olisi varmaan melko tyytyväisiä vaikka Tapparalta ei saataisi pistettäkään sarjan aikana mutta keväällä kannettaisiin Kanada maljaa.
Olen tyytyväinen kauteen mutta parantaakin vielä voi.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 326
Tapparan tämän kauden joukkueen rakentamisesta voi ottaa oppia. Kamppailuvoimaa kentän kaikilla osa-alueilla ja lopussa vielä kirsikaksi kakun päälle sarjan parhaisiin pelaajiin laskettavat hankinnat (Savinainen ja Leskinen). Mestarisuosikki kesti paineet ja oli parhaassa iskussa keväällä - ja terveenä.

Onnittelut.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 900
Tulosta pitää kunnioittaa, pulinat pois. Ollaan valovuosi jäljessä tekemisessä, vain mestaruus merkitsee! Tilinpäätökset ja yleisömäärät on ihan sivuseikkoja!
Niinhän se merkitsee, mutta jos tehdään enemmän voittoa, on enemmän rahaa ja yleisöä enemmän, tietää sitä, että rahaa on tulossakin, kyllä Tapparalla on iso työ saada yleisö käymään muutenkin kun "ehtii finaaleissakin".
 
Ylös