Tampere Cup 12. - 13.8.2022

Pok

Luottopelaaja
Viestejä
6 212
JYP julkaisi harjoituspeliohjelmansa, josta paljastuu, että seura on ensimmäistä kertaa historiassaan mukana Tampere Cupissa ja myös turnauksen ajankohta.

12.8.
JYP-HPK
Ilves-Tappara

13.8.
pronssiottelu
finaali

Toivottavasti ei Tesomalla tällä kertaa hönätä. Viime kaudella kyseessä oli myös Ilveksen kauden ensimmäiset pelit, varmaan sama homma nytkin. CHL:hän alkaa 1. tai 2.9., eli hyvin ehtii valmistautua siihen, jos Tampere Cupista alkaa harjoituspelit.
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
3 990

Torski

Luottopelaaja
Viestejä
7 712

Sieltä loput harkkamatsit
 

Raging Boner

Rivipelaaja
Viestejä
55
Mitään ottamatta pois HPK:lta tai JYP:iltä mutta on Tampere-cup tullut alaspäin niistä loistoajoista jolloin oli keskieurooppalaisia seuroja ja faneja laulamassa.
Ihan eri turnaushan tää nykyinen neljän joukkueen kilpailu onkin. Monta vuotta oli kokonaan unohduksissa koko "Tampere-cup" ja ihan huoletta tän nykyisen viritelmän voisi nimetä joksikin toiseksi. Ei mitään tekemistä sen aidon ja alkuperäisen tuotteen kanssa. Vähän sama kuin Jäähovi aikoinaan lopetti ja uusi paikka avattiin samalla nimellä, varmaankin houkuttelevuuden lisäämiseksi tms.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Viestejä
1 661
Entinen Tampere Cup oli hieno tapahtuma joka kesti useamman päivän ja otteluja oli niin paljon että jouduttiin käyttämään Hakan kakkosjäähalliakin. Taisi sinne melko koviakin joukkueita päätyä pelailemaan. Tampere Cup sitten kuihtui kun Tappara lähti siihen European Trophy juttuun mukaan johon kuului kiintiöpaikat perustajajäsenille. Näin ainakin omat muistikuvat, voi olla että jo ennen sitä oli jotain mutta vuodet vierii niin muistaakin väärin.
 

Weikko Nieminen

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
193
Olikohan 2006, kun Magnitogorsk pelasi cupissa ja muuan Jevgeni Malkin loikkasi NHL:ään. Muistaakseni Magnitogorskilla oli takavarikossa Malkinin passi, jonka hän sitten sai itselleen tähän Suomen reissuun ja häipyikin johonkin Helsinkiin piiloon. Malkinilla oli sopimus Magnitogorskiin vielä seuraavaksi kaudeksi, eikä Venäjällä olisi millään haluttu äijää päästää menemään.
Olikohan muuten juuri kyseinen venäläisseura, joka häipyi eräässä Tre-cupissa kesken pelin takaisin koppiin kun kokivat tulleensa jotenkin väärinkohdelluiksi?
 
Ylös