Tammelan stadion

Hermis

Guest
Vs: Tammelan stadion

Ei Suomen oloissa ole järkevää muuta kuin kunnon tekonurmea stadionille laittaa.
 

Ilvesmiäs81

Ilves, Manchester City & Pittsburgh Penguins
Viestejä
84
Vs: Tammelan stadion

Costello Hautamäeltä voisi kysyä sitten kun tulevaisuudessa uusi Paltsu valmistuu niin jotain vastaavaa kun tämä Cityn Blue Moon mutta tottakai jotenki Ilves henkistä. Soitetaa sitten uudellla Paltsulla aina juuri ennen avaus potkua. 8)

Liam Gallagher & BLUE MOON
https://www.youtube.com/watch?v=L7zDWpNBc3s

Tämä on vuoden 2011 kipale. Oasis oli lopettanut jo pari vuotta aiemmin. Esittelee uuden paidan, suutelee tottakai logoa, PIENI VÄLI JA SITTEN ALKAA KIPALE. ;)Ja tässä vielä Etihad Stadiumilta Blue Moon. https://www.youtube.com/watch?v=pD0E6kwFnzM (Man city fans singing Blue moon at kick of against manchester united - 2012 manchester derby ) . ALUSSA KAMERA VINOSSA MUTTA KUVA KÄÄNTYY AIKA PIAKKOIN. :)
 

Tarinankertoja

Luottopelaaja
Viestejä
2 474
Vs: Tammelan stadion

TorillaTavataan sanoi:
Eikö muka mitenkään saisi oikeata nurmea.
tottakai saisi.. ja kentällä pelaisivat vain Ilveksen miehet (kuten nyt Tammelassa). Tekonurmella pelaa niin koululaiset, alasarjajoukkueet kuin junnut (kestää kulutusta).. ja lähes ympäri vuoden väh 10kk, jos hyvin menee 12kk), nurtsi kun kasvaa Suomessa sen 6kk max.

Jos niitä futiksen edellytyksiä Tamperella halutaan nostaa, niin eihän tekonurmelle ole vaihtoehtoa...
 

Ilvesmiäs81

Ilves, Manchester City & Pittsburgh Penguins
Viestejä
84
Vs: Tammelan stadion

" tottakai saisi.. ja kentällä pelaisivat vain Ilveksen miehet (kuten nyt Tammelassa). Tekonurmella pelaa niin koululaiset, alasarjajoukkueet kuin junnut (kestää kulutusta).. ja lähes ympäri vuoden väh 10kk, jos hyvin menee 12kk), nurtsi kun kasvaa Suomessa sen 6kk max.

Jos niitä futiksen edellytyksiä Tamperella halutaan nostaa, niin eihän tekonurmelle ole vaihtoehtoa... "
[/quote]

Juurikin näin ja ne Chämppäri karsinnat sitten täydellä Ratinan Stadiumilla kesällä ja lohkovaiheen pelit talvella.
Eiköhän Ratinan nurmi talven Champions Liigan lohko pelit kestä sitten.
Aina uskoa pitää olla vaikka Champions Liigaan pääsy vaatii nykyään kovemman tien kuin sillo joskus HJK kulta vuosina.

VAIKKA NÄMÄ UNELMAT VOIVAT KUULOSTAA VILLEILTÄ NIIN NIITÄ SAA JA PITÄÄ VÄLILLÄ OLLA ;)
 

heppuli

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
263
Vs: Tammelan stadion

^Ehdottomasti. Urheilusta ja elämästä ylipäätänsä katoaa pohja ilman unelmointia.
 

Ilvesmiäs81

Ilves, Manchester City & Pittsburgh Penguins
Viestejä
84
Vs: Tammelan stadion

http://ilvesedustus.fi/ilves-tpv-solmineet-yhteistyoseurasopimuksen/

Ilves ja TPV yhteistyöhön. Tästä hyötyy varmasti niin molemmat seurat kuin koko kaupungin futis.

" Sekä Ilveksen että TPV:n seurajohdossa päätös seurayhteistyösopimuksen solmimisesta oli yksimielinen. Molemmat seurat ovat sitoutuneet vahvasti pelaajakehitystyöhön sekä vastuulliseen kasvattajarooliin Tampereella. Yhteistyön avulla kaikille Tampereen lahjakkaille junioreille löytyy varmasti omaa tasoa vastaava sekä kehitystä tukeva joukkue ja sarjataso. "


Tässä jutussa ei ollut mutta jostain muistan lukeneeni että pelaaja voi vaihtaa seuraa ILVEKSEN JA TPV:n välillä muutaman tunnin varotus ajalla.
 

Tarinankertoja

Luottopelaaja
Viestejä
2 474
Vs: Tammelan stadion

Valitus Tammelan stadionin kaavasta on hylätty Hämeenlinnan hallinto-oikeudessa.

So Lets Go...

.. noo. Tosiasiassa siä on viä se Olympiastadionremppa, joka kompastelee... ja joka siis vaikuttaa Tammelaan sitä kautta, että Ratina on MaJun pääareena niin kauan kun Olympiastadion on rempassa ja se taas tarkoittaa, ettei Ilves ja muut seurat voi oikein sinne siirtyä pysyvästi, joten Tammelan nykyistä ei voi viä purkaa..
 

Ilvesmiäs81

Ilves, Manchester City & Pittsburgh Penguins
Viestejä
84
Vs: Tammelan stadion

Onkohan siinä uudessa Stadion mallissa mahdollisuutta joskus myöhemmin laajentaa katsomon osia jos näyttää siltä että uudella stadionilla käy hyvin Ilveksen veikkausliiga otteluis yleisöö. 8)
 

Tero

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 568
Vs: Tammelan stadion

Toivottavasti suunnittelussa huomioidaan Suomen lumiolosuhteet.
https://www.aamulehti.fi/uutiset/juuri-nyt-jalkapallohalli-romahtanut-tampereella-200714802
 

Hepulina16

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
339
Vs: Tammelan stadion

TorillaTavataan sanoi:
Miksi pitää hyvä stadion mennä pilaamaan tekonurmella. Eikö muka mitenkään saisi oikeata nurmea.
Ite olen kans perinteisen nurmikentän kannalla, mikä ihana tuoksu siitä tulee ja flashbacki omaan jalkapallonuoruuteen. Itellä hajos juurikin jalat tuon tekonurmen "ansiosta". Mutta koska kausi on pitkä, taitaa tuo tekonurmi ikävä kyllä olla se järkevin vaihtoehto.
 

Jarno Saarinen

Luottopelaaja
Viestejä
1 277
Vs: Tammelan stadion

Mikäs tämän hankkeen toteutus aikataulu lienee? Koitin hiukan googlailla ja laihaksi jäi, lähinnä Tamperelainen kertoi Vison oy:n valitun hankkeen vetäjäksi, ja aikataulu rakentamisen aloitukselle olisi 2019.
Tampereen kaupunki on pitänyt joulukuussa 2017 markkinavuoropuhelun, Hilmassa julkaistun ennakkohankintailmoituksen mukaisesti. Onko tästä uutisoitu jotain mitä en nyt löydä? https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2017-022066
Ennakkoilmoituksessa kaavailivat hankintailmoitusta jätettäväksi 1.2.2018, mutta sitä nyt ei ainakaan vielä ole tehty. Kiire tulee tarjouskierros rakentajien kanssa käydä, mikäli kuokat aiotaan iskeä maahan kun jaliskausi syksyllä on ohi. Toivottavasti käynnistyy...
 

Tarinankertoja

Luottopelaaja
Viestejä
2 474
Vs: Tammelan stadion

Jarno Saarinen sanoi:
Toivottavasti käynnistyy...
Rakentajilta kyseltiin kuulemistilaisuudessa vaan keksiin ratkaisuja stadionin ja asuin rakentamisen rajapintaan, koska siinä menee kiinteistöomistuksen raja, ettei tulisi yhteisomisteisia rakenteita paljoo...

Alkaa heti kun kämmärit Helsingissä saa sen Olympiastadionrempan valmiiksi, jonka jälkeen Ratina vapautuu futkselle täällä ja Tammela voidaan pistää kiinni 2 kesäx. Eli alotus on aina syksyllä, josta 2,5vuotta menee kun valmis, mutta aikataulutus odottelee Helsingin sählääjä
 

Tarinankertoja

Luottopelaaja
Viestejä
2 474
Vs: Tammelan stadion

Tamperelaisten kerrostaloyhtiöiden As Oy Kalevanlukko, Asunto Oy Kalevan Tornit ja As. Oy Teiskon Tornit valitus on kaatunut korkeimmassa hallinto-oikeudessa. Korkein hallinto-oikeus pitää hallinto-oikeuden päätöksen voimassa. Sen mukaan hallinto-oikeuden päätöksen muuttamiseen ei ole perusteita.


YLE: "Olympiastadionin remontti valmistuu vasta ensi vuoden lopussa"

Eli helsinkiläisten takia ilmeisesti odotettava 2020 alotusta?
 

lake79

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
175
Vs: Tammelan stadion

Tarinankertoja sanoi:
Eli helsinkiläisten takia ilmeisesti odotettava 2020 alotusta?
En kuole tähän, sillä "puu-Tammela" on minulle kovin rakas stadion. Ihmeen kauan kesti itsestäänselvä asia, mutta vihdoin vinkumiset on päätöksessään. Seuraavaksi voi sitten odottaa jotain kansalaisaloitteita, valituksia somessa ja jotain mielenosoitusta ehkä vielä tuon osalta. Mutta se on ah niin turhaa.

Tervetuloa uusi Futis- ja Kiekkoareena Tampereelle.
 

Tarinankertoja

Luottopelaaja
Viestejä
2 474
Vs: Tammelan stadion

Lapio maahan jo syksyllä?

He haluavat oikaista harhaluuloa, jonka mukaan Tammelassa voidaan ryhtyä toimiin vasta, kun Olympiastadion palaa maajoukkueen käyttöön.

–Hämmästemme, mistä tällainen huhu on lähtenyt liikkeelle, ja miten se on muuttunut totuudeksi. Se ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa, Erola tyrmää.

–Palloliiton puolesta ilmoitan, että Tammelan rakentaminen voi alkaa heti liigakauden 2018 jälkeen, Lahti viestittää.


https://www.aamulehti.fi/urheilu/palloliitto-ja-ilves-haluavat-oikaista-tammelan-stadionhankkeeseen-liittyvan-harhaluulon-hammastelen-mista-tallainen-huhu-on-lahtenyt-liikkeelle-200904547
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
11 090
Viestejä
131
Herää kyllä vahva puuhastelun maku, jos vasta nyt Pena veti ässän hihasta kapasiteetin osalta...

Vapaa lainaus (kannattaa itse tarkistaa) Uefan säännöistä. 1. tason peleihin ei riitä kuuden tuhannen stadikka, vaan tuo 6 k on 3. tason matseihin. Kahdeksan tuhannen kapasiteetti sallisi Tammelaan siis 1. tason matsit. Toisin sanoen jos ja kun Tampereella mielitään pelata vähänkin isommat matsit, niin pelipaikka on Ratina, jos 6 k jää lopulliseksi määräksi.

Kuten aiemmissa viesteissä (mm. Ikurin Vire) painottaa, herätti kuuden tuhannen stadikka jo alkuunsa ihmetystä kapasiteetin osalta. Nythän jo nykyiseen stadioniin myydään sold outtia ainakin niissä kesän odotetuimmissa peleissä.

Järki käteen!
 

Grinder

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
256
Samaa mieltä siinä, ettei uudesta stadionista kannattaisi liian pientäkään tehdä heti kättelyssä. Kyllähän tuo kansainvälisten otteluiden vaatimustaso kannattaisi täyttää. Mitähän muutoksia tämä vaatii? Lisätäänkö penkkirivikerroksia vai kavennetaanko penkkejä? Katsojaviihtyvyyden takia esteetön näkymä kentälle olisi hyvä asia. Kokonaisuus ratkaisee. Juuri nyt toki lisäbudjetti voi olla aika tiukassa.

Toki 8000 katsomokapasiteetti antaisi mahdollisuuden saada suurempia tapahtumia stadionille. Huuhkajien luxemburg matseille tuskin haastaa Töölöä, tai miksi ei, mutta ainakin naisten maaotteluita ja juniorimaaotteluita saattaisi tulla hyvinkin. Sinänsä mallia kannattaa ottaa tuosta Töölön stadionista, sillä ravintolakatsomot ja hyvä näkyvyys on saatu luotua. Stadionissa oli aikanaan vain yksi ongelma: siinä ei suunnitteluvirheen vuoksi nurmi kasvanut. Tästä syystä siirtyivät aikanaan keinonurmen käyttöön. Kun trendi nykyään on noissa muovimatoissa, eipä sillä juuri väliä kait ole.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös