Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 275
Ymmärrän mielipiteesi.

Itseäni huuto lähinnä hävettää. Huudellaan sitten lisää kun ollaan jotain voitettu.
Huudetaan seuraavaan mestaruuteen asti "Tampereen kakkonen - Ilves!" tai "Tampereen ykkönen - Tap-paa-ra". Pipoa vaan syvemmälle päähän ja tuijotellaan kengänkärkiä siihen asti.

Tilaisuuden tullessa muistetaan aina kehua sille jokaiselta työpaikalta löytyvälle, Tappara-mukistansa kahvia hörppivälle, vittumaiselle virnistelijälle, kuinka se Tappara on vaan niiin paljon parempi kuin Ilves.

Ollaan pieniä ja odotellaan, että joskus kasvetaan. Pysytellään näkymättöminä siihen asti. Ei tehrä ittestämme ny mitään numeroo.
 

FightBackIpa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
952
Itse päässyt kohtuu vähällä vittuilulla Tappara leiristä. No tietty viime viikonloppuna Valkeakosken Citarin kaupan liukuportaissa joku äijä aloitti Ilves vittuilun jo ihan sillä, että yhdellä tuttavaperheemme lapsella oli Tappara lippis. Kertoi, että on aukonut päätään rekkamieskavereilleen (oliko joku vitun Töysä), kuinka se taas Ilveksellä kausi päättyi. Oli just sitä prototyyppiä, ettei edes mapsilla löytäisi Areena Tampereelta. Oli pakko olla vaan hiljaa, etten vedä ukkoa siltaan..mistä noita sikiää
 

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 325
Vakavasti ajatellut poistua kaikesta somesta, nytkin helvetillistä älämölöä, vaikka koko kausi ollut hyvin hiljaista, kummasti tälläin keväällä noita sikiää koloistaan purkamaan patoutumiaan. Onneksi voi kerralla jäädyttää tilit 30vrk kerrallaan, niin samaa vauhtia se paska loppuukin, kuin alkaakin.

Voisi joskus se kausi kestää pisenpääkin, Ilves 365, mutta lajissa, kuin lajissa tulee tukkaan, niin psyykehän tässä on lujilla.
 

UglyHouse

Luottopelaaja
Viestejä
4 352
Ilves fanit/kannattajat vituttaa.

Itseasiassa toiki vituttaa, että kannattajat vouhottaa taukoomatta, että me ollaan me, me ei olla faneja, me ollaan parhaita, kaikki kopioi meiltä jne.

...
Lihavoitu on juuri niin kuin intohimoinen kannattaminen tulee tehdä: ei pyydellä mitään anteeksi ja painetaan kaasu pohjassa.

Toki meille taittotuoleissa viihtyville on hillitympi kannattamisen muoto sopivampi. Pääasia että jokainen kannattaa omalla tyylillän.
 

UglyHouse

Luottopelaaja
Viestejä
4 352
Tuntuu monelta unohtuvan,että Niemelä oli erittäin lähellä potkuja syksyllä, ainakin jos mediaan oli uskominen.

Tuon "kriisin" selättäminen voi olla se, joka johdattaa Pelsut mestaruuteen. Ilvekseltä jäi nämä karaisevat vaikeudet kokematta tällä kaudella, kun voittoja tuli tasaiseen tahtiin, vaikkei niitä välttämättä olisi ansaittu.

Kun Niemelä sai joukkueen jaloilleen vaikeuksien jälkeen, niin itselle se ainakin oli "helpottava" asia ensi kautta ajatellen, ellei tulekkaan lentävää lähtöä kauteen
Meidän toteemipaalu olisi runkosarjavaikeuksista vaipunut syvään turvattomuuden tilaan ja palkannut kymmenen lanttumaakaria sekoittamaan pelaajien päät.
 

Beast

Luottopelaaja
Viestejä
1 001
Jos tappara voittaa, lopetan Ilveksen seuraamisen! Nyt riittää! Ei vaan enään jaksa, muuta tekemistä ja parisuhteelle kaikki aika!
 

Beast

Luottopelaaja
Viestejä
1 001
Nähdään palstalla taas syksyllä ...

Joo, mut siis tällä kaudella mätti kaikki. Mä aistin kaiken, jotain oli vialla. Runkosarjan "menestys" ei tuntunu missään. Tää ei missään vaiheessa ollu mun joukkue. Ei ollut intohimoa, ei voittamisen halua. Valmennus täyttä paskaa. Pelaajat haluttomia työmiehiä/reissumiehiä. Unohdetaan tää paska!
 

Hyrrä

Luottopelaaja
Viestejä
1 432
Rikoin tänään uuden puhelimeni näytön. Minua ei tämmöset asiat koskaan vaivaa. Isotkaan mokat tai menetykset elämässä ei yleensä kauheasti rassaa. Ilves on vienyt kaiken pahaoloenergian, ei vaan riitä henkisiä vitutusresursseja enää mihinkään muuhun. Jos käyt kuntosalilla, niin et kotiin tultuasi ala siirrellä kaappeja. Jos käyt Ilveksen pelissä, niin ei kotona jaksa vittuuntua.
 

Hanson

Rivipelaaja
Viestejä
77
Jos lopetetaan se Tampereen ykkönen huutelu hallissa. Siellä taas naapuri vetää finaalissa vaikka valmentajat ja miehet vaihtuu.

Täällä vaan puhutaan ja puuhastellaan. Someen fiilistellään haikuja.

Ensi kaudesta perkele oikeata tekemisen meininkiä toimistolle ja ryminää kaukaloon! Loppuu se munattomuus ja haluttomuus.
Vaan jospa jatketaan tuolla niin kauan kuin tuo jollain lailla pitää paikkansa. Sitten joskus kun on aihetta: Suomen Ykkönen: ILVES!
 

Hanson

Rivipelaaja
Viestejä
77
Vuodesta 1986 joka ainoa kausi on päättynyt sanoihin: Voi vitunvitun Ilves! Nykyään tuo tulee lausuttua lähes poikkeuksetta pariin otteeseen Ipan kauden päättymisen jälkeenkin kun ensin naapuri porskuttaa finaaliin (pudottaen luonnollisesti Ipan pudottaneen), ja sitten vielä kun ne finaalitkin päättyvät niin että naapuri vie kannun.
Hopeat ja pronssit tosiaankaan eivät ole muuta kuin romurautaa, ja tuntuvat ''ihan ok:lta' vasta joskus myöhemmin.
Surkeata aikaa. Todella surkeata. Vittu.
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 384
Välimallin suoritus. Ei piisaa.
Jos oikein ymmärrän ni väärään ketjuun kirjotit. Jatketaan nyt tässä,
ku tähän kommenttiisi on mahdottoman helppo antaa jatkoa.

Tapparan kausi tähän mennessä:
*Tappara häviää tilastot, maaliodottaman jne.
*Tapparalla on heikot sentterit.
*Röönpori valittaa aina Tuomareista.
*Tappara pisti kaikki uusiks, vielä tällä kaudella ei voi pärjätä (lue projekti).
*Tappara ei tommosella pelillä voi pärjätä.
@
Tappara =
Voita ja ole paras oikeissa paikoissa. Ei kitinöitä että semmone ja tämmöne pelaaja pitäs olla. Paras maalivahti. Parhaat maalintekijät runno maaliodottamia jo runkosarjassa jne. Summasummarum. Ei tarvi pelata ku pikkusen, mutta kuitenkin aina paremmin mitä vastustaja=Voittaja.
 
Viimeksi muokattu:

Masinaattori

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
243
Toisaalta Tapparan selätys vyöllä ei olisi huono tilanne tulla Ilvekseen. Jos tulee pataan, niin jää nälkää kääntää asetelmat Ilveksessä.

Molempi parempi, sanon minä.
Tässähän tämä. Niemelän Pelsut häviää toistamiseen finaaleissa Tapparalle. Niemelä saa ensikaudeksi kostonaseeksi näistä finaalitappioista Ilveksen. Antaa kaikkensa valmentajana että Ilves voittaa mestaruuden ja vielä enemmän antaa että saa kostonsa finaalitappioista :D
 

kcr

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
113
Joku voisi liittää pahaan oloon, mutta itse näkisin ennemmin sietokykyä kasvattavana kokemuksena.

Ilves kohtaa Tammelassa hyvän yleisömäärän ja pöhinän saattelemana sarjanousija Gnistanin Oulunkylästä. Peli on jopa hyvin hallussa ja maalipaikat käytetään hyvällä prosentilla, kunnes jotain tapahtuu tunnin paikkeilla ja koemme taas yhden legendaarisimmista sulamistappioista vähään aikaan. Ottelun päätyttyä, stadionin ohi ripotellen, laahustavat hymyilevät ja suhteellisen rumiin vetimiin sonnustautuneet ihmiset kohti Nokia Areenaa ja välierää missä voitolla finaalin portit aukeavat.

Loputhan me tiedämme.

Carl Orffia soimaan.
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 384
Tässähän tämä. Niemelän Pelsut häviää toistamiseen finaaleissa Tapparalle. Niemelä saa ensikaudeksi kostonaseeksi näistä finaalitappioista Ilveksen. Antaa kaikkensa valmentajana että Ilves voittaa mestaruuden ja vielä enemmän antaa että saa kostonsa finaalitappioista :D
Tai kun pahan olon ketjussa ollaan, niin harjottelee kakkosjoukkueena olemista ottamalla toisen kerran peräkkäin finaaleissa kuuppaan.
 

Mr. Torrance

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
870
Kyllähän tämä Ilveksen urheilullinen menestys on ihan täysi vitsi. Ollaan tämän kauden jälkeen valuttu taas siihen pisteeseen, että kannattamansa seuran nimeä ei torikahvilla pysty edes mainitsemaan, ilman Kummelien autonmyyjä-sketsin kaltaisia naurunpärskähdyksiä kanssa ihmisiltä.

Täytyy kesälomareissua varmaan varailla tonne Ontaarion pääkaupunkiin. Siellä kesä on turvallisen Suomalainen ja siellä pelataan pudotuspelejä. Ehkä siellä maailman kolkassa kokisi heräämisen tai löytäisi edes jonkun voimaeläimen, jonka kanssa jaksaisi tätä rämpimistä taas ensi kaudella.
 
Ylös