Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

Ibrahim Zlatanovic

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
133
Rahaa pitää olla jemmassa. Saattaa jo päättyvä tilikausi olla tappiollinen?

Ilves-Hockey Oy ei taatusti ole tappiollinen. Tuloksessa on viime kevään MM-kisatuotot ja tämän kauden pelatut 3 kotipuolivälierää. Tekevät yhteensä melkein miljoonan tulokseen.

Jalkapallo tekee murskatappion. Mutta en usko senkään vetävän konsernia tappiolliseksi.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 799
Ilves hävisi JOKAISESSA runkosarja kohtaamisessa 5v5 pelin.

Ilveksen ylivoima runkosarjassa KalPaa vastaan oli 5/9, että ei tän sarjan tulos yllätä ollenkaan kun sitä ylivoimaa ei saatu koko sarjassa toimimaan.
Kuopion runkosarjapeleissä 5v5 maalit meni 1-1 ja Ilvekselle 3-2. Kuopion peleissä Ilves ei mielestäni myöskään ollut pahasti alakynnessä. Ensimmäisessä Tampereen pelissä olivat ja toisessa kumpikin pelasi melko tarkkaan. Vaikka KalPa oli siinä edellä ei se maalipaikoille oikein päässyt, sössittiin viimeisellä kympillä se itse sitten.
 

sevli

Rivipelaaja
Viestejä
83
Kuopion runkosarjapeleissä 5v5 maalit meni 1-1 ja Ilvekselle 3-2. Kuopion peleissä Ilves ei mielestäni myöskään ollut pahasti alakynnessä. Ensimmäisessä Tampereen pelissä olivat ja toisessa kumpikin pelasi melko tarkkaan. Vaikka KalPa oli siinä edellä ei se maalipaikoille oikein päässyt, sössittiin viimeisellä kympillä se itse sitten.
Luulenpa, että KalPa laittoi kaikki paukut Ilveksen ylivoiman eliminoimiseen ja luottivat siihen, että 5vs5-pelissä ovat siinä määrin tasoissa, että se riittää voittoon. Tämä onnistui täydellisesti ja lopputulos on mitä on. Jos Ilves olisi edes välttävällä tasolla saanut maaleja ylivoimistaan, olisi ne alun tiukat matsit saatu käännettyä voitoiksi.

Oma muistikuva runkosarjasta KalPaa vastaan oli, että ovat Ilvekselle hankalampi vastus kuin sarjasijoitus antaa ymmärtää.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 582
Luulenpa, että KalPa laittoi kaikki paukut Ilveksen ylivoiman eliminoimiseen ja luottivat siihen, että 5vs5-pelissä ovat siinä määrin tasoissa, että se riittää voittoon.

Jotenkin se YV:n eliminoiminenkin oli yllättävän helppoa. Aggressiivinen paine kiekolliseen. Ei anneta rauhassa leipoa. Esim Sport pelas kanssa runkosarjassa meitä vastaan rohkeeta ja aktiivista AV:ta. Toimi yllättävän helpolla. Variaatioita oli myös yllättävän vähän. Kaikki tiesi, keidenkä tehtävä on pyörittää ja kelle vetopaikkaa pelataan. Nikukin alko veteleen vasta ihan vikoissa peleissä. Palvetta paljon esim sen omassa ketjussa arvostellaan. Kyllä Nymanilla meni poffit vielä enempi vihkoon. Alku kumminkin oli hyvä. Hieno maali heti ekan pelin avausmaali. Sitten äijä hävis täysin.
 

yellowgreen

Luottopelaaja
Viestejä
1 337
Onpa tylsää. Ei kyllä kiinnosta yhtään loppukausi. Aivan sama jopa se, voittaako Tappara. Okei, ehkä vähän toivon HIFKin voittoa, mutta ei kyllä sekuntia pidempään lämmitä.

Ei jaksa kiinnostaa kumpikaan välieräpari, ei jaksa kiinnosta rehellisesti sanottuna edes jälkipuinnit Ilveksen kaudesta. Kaikki on perseestä ja kaikki pelaajat alisuoritti ja vituttaa, että suosikit lähtevät ja ne ei ees alisuorittanut (Masin, Ikonen, Päkkilä) ja vituttaa kyllä kaikki. Vituttaa, että kausi päätty ja että seuraava alkaa vasta melkein puolen vuoden päästä. Ei jotenkin kiinnosta edes huhut. Jotenkin sitä tällä kaudella sitoutui tähän joukkueeseen niin vahvasti, että ei jaksa innostua nyt yhdestäkään uudesta sankarista ja tavallaan se ja sama kuka tänne edes jää, kunhan Supi jää ja sehän tiedetään jo. Jotenkin tuntuu aivan yhdentekevältä ketkä sieltä nyt tänne tulee ens kaudeks pelailee, koska vaikka olis kuinka jumalainen koostumus paperilla, niin eihän se mitään muuta meinaa kuin 60 pelin ajan toivon kasvamista ja sit taas todennäköisesti odotettavissa pupellusta ja korkealta romahdusta.

Mieluummin melkeinpä lähtisin altavastaajana kauteen odottamatta yhtään mitään. Ja niin taitaa mun mielessä olla, vaikka siellä pelaisi ketkä. En aio klikata alkusyksystä sitten yhtään hehkuttavaa uutista kokoonpanosta. Ei kiinnosta, kun ei se mitään tarkoita.

Näin pari päivää mennyt näissä merkeissä eikä taida ihan heti muuttua. Onneks pääsiäinen vei ajatukset muualle, mutta sitten koitti ilta, avasin tottuneesti taas foorumin ja kaikki vituttaa edelleen.

Ei viittiny mennä ees U16-välierää katsomaan, kun vitutti koko Ilves. (Hienoa, että voittivat!)

Sellasta tänään :D
 

Mr. Torrance

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
884
Miksi hitossa tulen edelleen refleksinomaisesti tänne foorumille monta kertaa päivässä? Kausi loppui, eikä mitään tapahdu ainakaan kuukauteen. Jalkapalloakaan en pysty katsomaan täältä asti.

Vaikeaa on.
Koska tuskin sun Ilves-tuskaasi siellä Ranskan maalla kukaan ymmärtää. Täällä saa ymmärrystä ja itseeni helpottaa lukea, etten ole pahan oloni kanssa yksin.

Pojat itsellä sen verta pieniä, että eivät osaa surra mitää päättynyttä kautta, eikä heidän pidäkään. Muija taas kategoriassa: "Se on vaan peli". No tänne voi tulla murehtimaan. Olet "iltarukouksessani" RanskanIlves.
 

FightBackIpa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
958
Huomenna pitäisi mennä töihin, niin aivan satavarmasti joku Tappara taustainen asiakas soittaa ja vittuilee..tulee pitkä viikko. Ei oo ees selityksiä, eikä ees kiinnostusta selittää.

Tässä kun on vielä sekin pelko, että naapuri nostaa kannua ja Konna hymyilee voitonhuumassa. Millähän vitulla siittä selviäis. Kyllä tässä peruspositiivisena Ilves kannattajana on usko kovilla.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 211
Voitti Tappara taas tai ei, ei enää kiinnosta. Ihan sama vaikka Konna ja Baptiste voittaisivat siellä, ei ole sama asia kuin mestaruuden voittaminen Ilveksessä.

Kyllähän nyt kuka tahansa voittaa mestaruuden Tapparassa, joku Plättikin, mutta voitappa mestaruus Ilveksessä.

Niinpä, vielä sekin päivä koittaa ja silloin niistä miehistä tulee ikuisia sankareita ja profeettoja, oli rooli siinä joukkueessa mikä tahansa.
 

Mestaruusjuna

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
179
Kyllähän nyt kuka tahansa voittaa mestaruuden Tapparassa, mutta voitappa mestaruus Ilveksessä.

Niinpä, vielä sekin päivä koittaa ja silloin niistä miehistä tulee ikuisia sankareita ja profeettoja, oli rooli siinä joukkueessa mikä tahansa.
Tätä oon nyt tässä viime aikoina miettinyt, että eikö pelaajillakin luulis olevan ekstrahalu voittaa mestaruus just Ilveksessä. Jos mietin, että ite olisin anmattikiekkoilija ja en olisi Ilveksen kasvatti ja mulle tarjottais mahollisuus tulla Ilvekseen, niin olishan se nyt iha helvetin nättiä voittaa mestaruus paikassa jossa se merkkais aivan älyttömästi. Väitän että Palvekin kun ois vetäny unelmapleijjarit ja ratkassu jonku ratkasevan finaalin, niin sillä olis ikuisesti tarjoajia Tampereen yössä ja Tampereen ravintoloissa
 

Seteri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
398
Vittu että vituttaa edelleen! Paskanpuhuja Pendo vedätti koko vitun organisaatiota! Huomenna töissä jonossa Tapparanmiehiä kysymässä, noh kuinkas tässä nyt taas näin kävi? (vittumainen virne naamalla) Vittu vituttaa tää paskaseura saatana!
Naureskelkoon vielä, kun voi. Kyllä se Roomakin aikanansa romahti niinkuin neuvostoliittokin. Vain muutos on pysyvää.

Vaikka 40 vuotta on pitkä aika, mutta pahin korpivaellus on kuitenkin takana. 2017 vuodesta vasta tätä on alettu kuitenkin oikeasti rakentamaan. Eiköhän 2027 ole jo ainakin finaaleissa käyty.
 

Eemeli Fucking Finland

Luottopelaaja
Viestejä
2 430
Perjantaista asti ryypätty ja nyt krapulassa vituttaa kyllä 100x enemmän.
Mä en ottanut yhtään.. Vitut, pullo Gambiinaa ja Finlandiaa kahteen päivään!
 
Ylös