Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

RanskanIlves

Luottopelaaja
Viestejä
1 760
Tajusin jääkiekko- ja jalkapallo-Ilveksen sitomisen yhteen. Enää ei voi edes sanoa, että kesä olisi kannattajan parasta aikaa.
 
  • Tykkää
Reactions: 17

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 345
Kyllä ketuttaa että liian aikaisin loppui pelit tälläkin kaudella. Olisihan se ollut hieno vielä tänään katsoa matsia Kuopiosta ja mahdollista sarjan tasoitusta.
 

naapurinrunqwist

Rivipelaaja
Viestejä
35
Onneks on ipa fani, joten yhden nukutun yön jälkeen tää tuntuu vain vähän kamalalta. Iso farssi oli tämä Pendon joukkue tosipaikan tullen. Isoin asia mikä vituttaa on se että järvellä on vielä 50 senttiä jäätä, ettei edes @Bakteeri kanssa pääse kalaan odotteleen launchia ja harkkapelejä...
 

viltur

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
290
Kyllä ketuttaa että liian aikaisin loppui pelit tälläkin kaudella. Olisihan se ollut hieno vielä tänään katsoa matsia Kuopiosta ja mahdollista sarjan tasoitusta.
Äkkiä nuo jäät sulavat näillä ilmoilla ja seuraava kausi ja kevät tulee yhtä varmasti kun ...........Ilveksen kanssa
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 962
Minä toivon Tapparan marssivan helppoon mestaruuteen.
Somessa niin moni iloitsee Ilveksen romahduksesta ja toivoi sitä koko kauden. Siksi toivon, että saavat nyt haluamansa, eli sen ettei kukaan haastamaan pystynyt.
Lisäksi toivon, että finaaleita pelataan jossain 4000 katselijan ladossa ja kauden päätteeksi moni seura ilmoittaa olevansa taloudellisissa vaikeuksissa.
En minä mikään katkera ole :) .. mutta onnittelut nyt vaan kaikille.. nauttikaa koko rahan edestä :)
 
Viestejä
1 816
Huhhuh, kai se on hypättävä Tapparan bändivaunuun tällä kertaa. Jääkiekossa on kuitenkin kyse voittamisesta ja he ovat osanneet voittaa viime vuosina. Toivoisin muidenkin kannustavan loppukauden Tapparaa, jos sieltä tarttuisi voittamisen kulttuuria myös tänne.

Toisaalta olen myös pohtinut, että onko jääkiekossa ylipäätään mitään järkeä... Polariteetit taistelevat vain keskenään ja molempia joukkueita ymmärtävää tuomaria vain haukutaan. Miksi edes pahoittaa mieltään siitä, että ilves on aina niin huono? Ehkä täytyy vaan elää sen faktan kanssa tai hypätä lopullisesti tapparan vaunuun..
Hyppää sinne ja pysy siellä trolli.
 

Hupsukorva

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
688
Tajusin jääkiekko- ja jalkapallo-Ilveksen sitomisen yhteen. Enää ei voi edes sanoa, että kesä olisi kannattajan parasta aikaa.
Tästä tuli väkisin mieleen, että se oli kyllä ihanaa pelisilmää ja ironiaa, kun Ilves-alumneista Teemu Kesä oli viimeisessä pelissä jakamassa ottelun tähdistömerkinnät :D

Anteeksi eksyminen harhapoluille tässä kurjuudessa. :)
 

Jarno Saarinen

Luottopelaaja
Viestejä
1 660
Tänä keväänä pääsin helpolla, vain yksi kaveri päätyi lärvikirjassa estolistalle. Jos kauden mittaan ei ole ollut mitään postattavaa omasta joukkueesta ja sen menestyksestä, mutta Ilveksen katastrofilla tullaan mälläilemään ja hieromaan sitä mun naamaan niin en mä tarvitse sellaisia kavereita. Sanailua ja vittuilu kuuluu tietysti asiaan, mutta pelkkä pahan mielen aiheuttminen ei.
 

viltur

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
290
Minäkin toivon Tapparan mestaruutta ja edellä perustelin jo syyt siihen.
Trolli en ole, enkä Tapparan kannattaja.
Toivottavasti ei tule tapahtumaan. Se olisi ainoa lohdutus tässä "kamalassa"tilanteessa jolloinka oma "rakas"ilveksemme kusee omiin muroihinsa jo kolmantena peräkkäisenä keväänä... Neljättä odottaessa.....
 

Kaukofani

Luottopelaaja
Viestejä
2 976
Eilen alku illasta suuniteltiin et lähdetään Kuopioon. Mut paskan vittuja nyt mennään risuja kerään ja haravoimaan mökin pihaa kiitos Ilves joukkue tästäkin. Toivottavasti teilläkin on yhtä paska päivä tiedossa tänään…
 

mansemies

Rivipelaaja
Viestejä
46
En tiedä onko kuinka pessimismiä kun tämän osasi odottaa tulevan jo runkosarjan lopulla. Vuoden vaihteessa ollut sukeltaminenkaan ei vielä huolestuttanut. Niitä tulee kaikille. Esim naapurin rämpiminen myös mutta ohittivat oman pisterajan viime kaudelta. Tapolan kaudelta.
Mutta kun alkoi olemaan se 7 peliä jäljellä ja mediat/fanit/vastustajat alkoi rummuttaa että nyt Tampereen Ilves voi viedä RS voiton vuosien ja vuosien jälkeen. Omissa käsissä. Täysin omissa käsissä.
Senkin voittaminen olisi vaatinut ripauksen rentoutta jonka sijaan vellihousujen lahkeista kuului tutun omainen turahdus.
Jos kantti ei riittänyt niin ei se todellakaan tule riittämään näihin peleihin. Kuten ei riittänyt.
 

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 899
Pennanen osoittautui Uskomattoman suureksi flopiksi.

En olisi ikinä uskonut kuinka pahasti voidaan saada pataan jo puolivälierissä sääleistä jatkoon päässeelle joukkueelle.

Pennasen vanhentuneen, todella huonon ja todella tylsän näköinen kiekko tappoi buumin.

Pennanen pilasi vähintään kaksi kautta vaikka oli täällä vain 1,5 kautta. Mua pelottaa, että Pennanen ehti aiheuttaa vahinkoa pidemmäksikin aikaa. Tämä keittiöpsykologi todennäköisesti vain heikensi sitä pelaajien henkistä vahvuutta. Se voi näkyä vielä Pennasen jälkeenkin.

Pennasen joukkueessa kiekolliset pakit sulavat aina viimeistään poffeissa. Suurin osa jo runkosarjassa.

Kalpalla veti meille ei enää mahtuneita pakkeja todella hyvin. Salmelalla ja Westerlundilla ei ollut hätäpäivää ikinä. Jalalla leikiten pois huonosti organisoidun Ilveksen paineen alta pois. Jopa Elorinne pystyi jalalla tulemaan paineen alta pois.

Kalpa ei niin paljoa jalkavampi joukkue ole miltä sarjassa näytti. Kalpan peli vain perustuu siihen, että liikkeessä pysytään niin hyökätessä kuin puolustaessa. Riistäessään kiekon ovat usein jo valmiiksi paremmassa liu'ussa kuin Ilvekset eikä heille tämän takia tullut kiire juuri koskaan.

Sama hyökkäyspäässä. Jatkuva liike Ilveksen seisovaa PAPPia vastaan toi helppoja pienpelivoittoja jatkuvasti ja aukaisi maalintekotilaisuuksia.

Pelitapa muuttuu todennäköisesti huomattavasti voittavammaksi Niemelän ansiosta heti ensi kaudella, mutta vähän pelottaa kuinka alas ja syvälle Pennanen saikaan henkisen tilan ja tämän antijääkiekon pelaamisen. Kauanko kestää Ilveksen pelaajilla nousta voittavaksi pleijaripelaajaksi henkisesti.

Pakko uskoa ja toivoa, että pelaajatkin aistivat tulevaisuudessa pelitavan olevan voittava ja sitä kautta eivät jäädy niin totaalisesti kuin Pennasen aikana.

Tällainen jäätyminen on melko luonnollista, jos pelaajatkin kadottaa täysin uskonsa pelitapaan.

Aivan varmasti on täytynyt monen pelaajankin nähdä heti Kalpa-sarjan alusta lähtien, ettei Pennasen kiekko ole lähimainkaan voittavaa poffeissa. Niin moni katsoja sen näki.

Ajatellaan vaikka näin. Koko Joukkue käsketään pelaan vääränpuolen mailalla kaikki pleijariottelut. Kyllä siinä itseluottamus menee kun on väärät palikat koko ajan ja tiedät sen. Tämän saman uskon tapahtuneen pelitavan takia poffeissa. Kalpa näki taas ekan matsin kolmannesta erästä lähtien, että voivat luottaa pelitapaansa, mikä taas kasvatti heidän itseluottamuksensa pilviin.

Pelaajien täytyy mun mielestä ensin luottaa pelitapaan ennenkö saavat oman itseluottamuksensa itseensä aivan tappiin. Mä uskon, et Ilveksen pelaajat minunlaillani menettivät uskonsa pelitapaan varhaisessa vaiheessa sarjaa jo. Silloin on äärimmäisen vaikeaa antaa enää parastaan.

Vaikea tilanne kaikille. Pennanen myi varmasti pelitavalliset ajatuksensa koko organisaatiolle pelaajistosta johtoportaaseen asti. Toivottavasti kaikki pelaajistosta sinne johtoportaaseen asti ajattelevat nyt, että Pennanen oli täysin väärässä ja nimenomaan ilman Pennasta täälläkin voidaan menestyä myös pudotuspeleissä.

Pennanen toi Toronton Tampereelle, mutta uskokaamme siihen, että Pennanen vie Toronton mennessään pois.
 

Neitikiekko

Luottopelaaja
Viestejä
1 128
onnea pleijari kausareiden ostaneille, samaa paskaa pienemmällä sijoituksella ensi vuonnakin. Tai ainakaan ei tarvi maksaa ensi vuonna paskasta niin paljoa..
 

Neitikiekko

Luottopelaaja
Viestejä
1 128
Kausi kun päättyi nyt jo niin kausikorttittomana rahaa säästyi(toki Ilveksen menestys olisi tuonut rahaa veikkausvoittojen muodossa), maksa säästyi ja aviolitto säästyi ja hyvällä säkällä ehkä mielenterveyskin. Tällaista paskaa en olisi kestänyt finaaleissa Tapparaa vastaan.
Ilves ei tule ikinä pelaamaan mestaruudesta Tapparaa tai yleensä ketään vastaan!
 
Viestejä
1 816
Jonkinlaisen mielenrauhan voisi saada sitten, jos saisi vastauksen näihin:

- Mitä tapahtui runkosarjan lopun jälkeen?
- Mitä tapahtui 1. Kalpa-pelin lopulla ja sen jälkeen?
- Miksi hyvän 3. pelin jälkeen sama tahdoton perseily jatkui niin kuin hyvää kolmatta ottelua ei olisi ollutkaan?
- Miksi joukkue tärisi tuolla tavalla läpi sarjan, vaikka se oli jo todistanut itselleen, että pystyy voittamaan kenet tahansa 4 kertaa ja onnistumaan myös tiukoissa paikoissa?

Jos näihin on olemassa jokin kopin sisäinen syy - olkoon vaikka kuinka brutaali tai inhimillinen - meillä olisi oikeus saada se tietää.
 
Ylös