Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

Raipen Lätty

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 301

Masinaattori

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
243
Harmittaa jo valmiiksi kuulla kaikki selitykset. Ja saas nähdä nouseeko se budjetti vai jättikö tämä dyykaus loven kassaan..
Ihan sama nouseeko, meillä oli kauteen lähties 3,1milj, clennyn ja nikun jne hankintojen jälkeen tuo on ollut varmaan 3,5milj. Joten isolla budjetilla emme tee yhtää mitään, sen todisti Kalpa. Eiköhän joku 2,8milj ole ihan optimaali.
 

tuntematon_totilas

Rivipelaaja
Viestejä
22
Oliko tässä 2000-luvun noloin suoritus? Oi saatana on hianoo... Ajattelin, että tää pettymys oltiin jo käyty läpi 0-2 tilanteessa, mutta kyllä tää aikamoista kylmää vettä on niskaan, kun ajattelee kuinka nousujohteista seuran eteneminen tässä viimeiset vuodet on ollut.

Paljon herää tunteita. Vihaa. Epäuskoa. Pettymystä. Pienen hengenvedon jälkeen päällimmäisenä on kyllä valtava pettymys. Pendon haastattelun lopun kyyneleiden pidätys kuvastaa kyllä varmasti monen meidän fanienkin tuntemuksia.

Syvän arven tämä jättää. Ei tule olemaan helppoa hönöllä hypätä tälläisen fiaskon jäljiltä peräsimeen. Katsotaan sitten 2-3 vuoden päästä uudestaan, josko silloin oltaisiin valmiita.
 

Eemeli Fucking Finland

Luottopelaaja
Viestejä
2 430
Kyllä jäi paska maku Pendosta ja Palveesta.
Molempia ei kiinnostanut edes pelata, kun toisella sopimus MaJuun ja toisella Sveitsiin.


Toinen ei edes uskalla tulla kättelemään.....
 

Anttis

Luottopelaaja
Viestejä
2 662
Ellei rouva halua jatkaa Katsomon käyttöä, irtisanon sopimuksen. Muuten en irtisano, mutta en myöskään käytä palvelua. Nyt ei potkupallokaan kiinnosta. Eikä sen puoleen kiekon MM -kisatkaan. Ja nehän näkee töllöstä muutenkin. Mutta miksi niitä seuraisi?

Harmitus varmaan hiukan hellittää helluntaihin mennessä. Mutta saapi nähdä sitten...
Kiitos muistutuksesta, irtisanottu
 

Doctor Holliday

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
158
Jostain syystä ei oikein jaksa vituttaa. Ehkä se johtuu suojakännistä, ehkä pettymys oli vain odotettavissa tai ehkä sitä on vain iloinen, että Pennanen ei valmenna Ilvestä enää koskaan. Ja varmaan meidän vikahan se oli, että hävittiin. Kehdattiin kuitenkin odottaa jotakin ja luotiin paineita, kuten Suomen Torontolta sopii odottaakin. Vai mitä Pendo?

Mutta olihan tämä silti ihan saatananmoinen farssi. Ei tästä kaudesta oikein jää mitään sellaista, mitä haluaisi muistella jälkikäteen. Julkaistaisiinpa Hölön sopimus mahdollisimman pian, ettei tätä farssia tarvitsisi jäädä muistelemaan enää yhtään pidemmäksi aikaa.
 

näsinneula

Luottopelaaja
Viestejä
1 684
Harmittaa O'lieron gregin, Stranskin, Frimanin, Masin puolesta. Miehillä sentään peli-ilme, asenne.
Loput kävivät jäällä.

Huippu-urheilussa on peli pelattu, kun vastustaja ottaa ohjastajan paikan ja määrää tahdin.

Ilvestä vietiin kuin kuoriämpäriä. Pelaajat juuri ja juuri selviytyivät vaihtoon, ei paljon muuta.

Jätkät ovat varmaan vieläkin ihmeissään ja miettivät mikä meihin osui, loppuivatko meitin pelit jo. Niin sekaisin useimmat suorittivat liukkaille

Hyvä puoli on se, että ikä on tuonut viisautta ja tällä kaikelle osaa hymyillä !!!!
 

Rst83

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
439
Sanoin jo helmikuussa että nykyinen valmennus tappaa tämän todella hyvin luodun Ilves buumin!!!
Nyt pitää Ilveksen ylimmän johdon ottaa vastuu ja löytää kaikki syylliset tähän tilanteeseen ja reagoida asiaan kuuluvalla tavalla tai tässä käy taas pian niin että, pelataan Liiga karsintoja ja taistellaan talous asioissa niinkuin ennen vanhaan!!!
 

Lappa-Juha

Tulokas
Viestejä
5
Kannatan Ilvestä, en pelaajia tai valmentajia tai johtokuntaa. Uskoin ja toivoin, että hyvin käy. Nyt, enkä koskaan enää, tunnustan, että vituttaa väärät ratkaisut. Jälkikäteen väärältä näyttää Pendon valinta, mutta väärä ratkaisu oli sitoutua hitaaseen, virheitä välttelevään ja rännikiekkoon. Joskus niin on voitettu, ok. Mutta mikä on Ilves-kiekon ydin: vauhti, hyökkäys ja pelaaminen. Niihin ei päästy koskaan tällä kaudella. On noilla elementeillä hävitty, kyllä, mutta henki on pysynyt. Väärin tehty ja virhe oli heittää koko perinne pois. Syksyllä sanoin pojalleni, että ihan sama, miten voitetaan, kunhan voitetaan. Nyt ei voitettu. Kesä on Ipa-fanin parasta aikaa - ai että vituttaa - ja syksyllä taas jatkuu. Toivo elää.
 

mauno

Tulokas
Viestejä
3
Johan oli kausi.
Näin kausarilaisena joka ei vieraspelejä kauheen tarkasti kattonu, niin olihan se alusta loppuun asti aikamoista paskaa. Joku pari peliä kotona, että oli oikeesti vakuuttavan näköstä.
On se käsittämätöntä kuinka heikosti pysty tolla rosterilla suorittamaan. Kolme ekan tappion jälkeen vitutti niin huolella, mutta tragikomedian puolelle käänty fiilikset tänään.

Naurattaa ajatus, että kohta napsahtaa 400+€ lasku näistä pleijareista:D
Noh, nyt lätkämedia pimentoon ja koitetaan olla miettimättä Ilvestä toviin ja ens kaudellahan sit täytyy taas kurittaa itteään. Jospa se Niemelän johdolla olis vähän mukavampaa katottavaa.

Ihan mukava harrastus se peleissä käynti hyvän seuran kanssa on, vaikka näin vihkoon menikin
 

Karpovtsev

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
335
Älkää edes mainitko mitään Mäntykivee 1 centterinä. Toivottavasti ei pelaa keskellä yhtäkään peliä enään. Ei ole millään tavalla kykenevä siihen. Saatana koko kausi menny kyllä Pendolla päin vittua. Nyt nää saatanan hiihtelijät yksitellen sopimusten purkuun ja uutta ukkoo tilalle.
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 135
Siis mitä? Vahingossa jätti kättelemättä?
Tässä koko lainaus:

"Pennanen selitti tekoaan näin:

"Siitä pyydän nyt anteeksi. Se oli kyllä ihan vahinko. Että tota... että jos se on käytäntö liigassa, niin sitten pyydän anteeksi. Siihen ei liity mitään. Ajattelin, että käyn sitten tuolla kättelemässä (vastustajan pukukopilla). Tuttuja miehiä, ei ollut missään nimessä huonoa käytöstä. Pyydän anteeksi.""
 
Ylös