Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

Dominaattori

Luottopelaaja
Viestejä
4 227
Minkä helvetin takia positiivisuus-ketju on suljettu? Itellä ainakin aivan helvetin positiivinen fiilis, ettei tätä räpiköimistä tarvitse enää huomenna katsella.
 

-sk-

Luottopelaaja
Viestejä
1 449
Varmaan kassakin kiittää tästä kaudesta, Clendening ja Niku ei pikkurahoilla liikahtaneet. Varsinkin Niku oli varmaan hävyttömän kallis koska molemmat rahaseurat Kärpät ja IFK ilmoittivat että aivan liian kallis heille. Veikkaan että siellä on myös toimistolla oletettu että pudotuspelejä pelataan kotona hieman enemmän kuin kolme.

Noh, tähän menestymättömyyteen on jo tottunut vaan ei vielä turtunut. Kohta sitä kääntää jo katseensa ensi kauteen, ja se lapsenomainen usko herää että ehkä sitten ensi kaudella. Taas kerran.

Vittu.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 488
Harmittaa jo valmiiksi kuulla kaikki selitykset. Ja saas nähdä nouseeko se budjetti vai jättikö tämä dyykaus loven kassaan..
 

Gmoo

Luottopelaaja
Viestejä
2 830
En usko, että Myrrä on tällä hetkellä riemuissaan, mutta varmaan pikkuisen vahingoniloinen kuitenkin, ja siihen hänellä on täysi oikeus. Ilveksen johto teki sellaisen selkäänpuukotuksen, että vastaavaa ei juuri ole Suomessa nähty. Sen jälkeen tämän kaiken seuraaminen on ollut kuin jotain merkillistä unta, joka hetkittäin on näyttänyt jopa epäuskottavan hyvältä, kunnes se on aina päättynyt edellistäkin pahempaan painajaiseen. Vaikea tunnistaa enää sitä meidän Ilvestä. Tässä ollaan siirrytty jokereiksi Jokereiden paikalle ilman mestaruuksia.
Tätä kun miettii nyt kaiken paskan keskellä, niin tulee vähän sellainen "makes sense" -fiilis. Jotenkin ajatteli, että Mangardin lähdön jälkeen kaikki sekoilu lopetettiin, mutta käytännössä sama sekoilu vain jatkui hiljaa taustalla. Ehkä tämä on vain jotain #vainlätkäjutut, tai sitten Ilveksessä ei vaan ikinä opita mistään mitään.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 594
Enpä tosiaan ymmärrä, miksi ketjuja pitäisi nyt totaalikatastrofin tapahduttua sulkea. Aivan sama, mitä nyt näppäimistöltä tungetaan! Antaa mennä vaan.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 488
Jaa, nyt Grégoire on sitten kova peluri kun häntä vielä viime kuuhun asti haukuttiin joka viikko? Näin ailahtelevia kannattajien mielipiteet näköjään ovat.
Tämä kyllä myös erikoista. Jannu haluttiin ulos joukkueesta tähän saakka.
 

UglyHouse

Luottopelaaja
Viestejä
4 352
Putoamista enemmän harmittaa tapa jolla pudottiin. Täysin käsittämätöntä, että pelattiin noin heikosti. Oltaisiin edes taisteltu voitosta viimeisessä pelissä. Paska maku tästä jäi. Parempi joukkue jatkaa sarjaa, valitettavasti se ei tällä kertaa ollut Ilves.
 

TE

Rivipelaaja
Viestejä
42
Tämä auttoi, vähän.
 

Liitteet

  • Screenshot_20240329_210837_com.opera.browser_edit_1963247546423328.jpg
    Screenshot_20240329_210837_com.opera.browser_edit_1963247546423328.jpg
    93,4 KB · kertaa luettu: 185
  • Tykkää
Reactions: 17

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 583
Enpä tosiaan ymmärrä, miksi ketjuja pitäisi nyt totaalikatastrofin tapahduttua sulkea. Aivan sama, mitä nyt näppäimistöltä tungetaan! Antaa mennä vaan.
Ideana on se, että suurimmat tunteenpurkaukset on saatu tungettua tähän ketjuun ja itse kukin on päässyt ajattelemaan kerran jos toisenkin. Onelinereiden viljelystä sun muusta vastaavasta ei hirveästi kenellekään iloa ole vaan ne jutut saavat kukkia tässä ketjussa sekä otteluseurannassa.
 

RanskanIlves

Luottopelaaja
Viestejä
1 760
En ymmärrä mimmonen munaton munapää jättää joukkueen ottamaan yksin buuaukset vastaan, kun itse suurin syy. Säälittävää.

Nimenomaan. Enemmän kuin yksikään pelaaja se on nimenomaan tämä omaa kaasuaan täynnä oleva ilmapallo jonka siellä pitäisi olla ottamassa haukut vastaan.
 
Ylös