Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

Qsis

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
197
Puretaanpa pahaa oloa. Oikeastaan koko sarjan aikana pääsi vituttamaan vain se eka tappio. Sen jälkeen tätä suoritusta sai seurata vierestä pääosin vain hölmistyneenä. Ehkä se vitutus sitten jossain kohtaa tulee, kun pöly laskeutuu.

Mutta enemmittä puheitta, uuteen kauteen palstan veljet ja siskot jälleen syksyllä. Kiitos tästä kaudesta. Unohtumattomin oli ehdottomasti Vaasan invaasio, ei tule unohtumaan ikinä. Mä siirryn jälleen päätoimisesti viheriön laidalle fläppitauluineni kesäksi, joten jätän tämän farssin puimisen tällä kertaa tähän. Tulkaahan myös kiekkoihmiset ihastelemaan uutta Tammelaa.
 

Kyyberi

Luottopelaaja
Viestejä
1 559
Nää sanat jotenkin äsken sopi tilanteeseen
Vanhat tunteet tuntuu uudelta
Uhka mahdollisuudelta
Voisko yksi suudelma
Viedä takas entiseen (takas entiseen)
Mitä jos me huomenna
Aamulla mun huoneesta
Herättäskin kuolleista
Vielä uuteen eiliseen
Eiliseen
Saat mut sulamaan
Oot niin lähellä mut en sua saa (sua saa)
Sun seura on samaan aikaan taivas ja kidutusta (kidutusta)
Haluisin itkee mut en voi

Vittu tää on paskaa :)
 

Eemeli Fucking Finland

Luottopelaaja
Viestejä
2 425
Jerry saa mennä hakemaan Oulalta pistepörssin voiton! Oulalle ei saatana kuulu antaa mitään palkintoo!
 

Masinaattori

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
243
Jos Tillu sanoi viime kauden jälkeen kaudesta, että aika kaksjakoset fiilikset jäi jne. Niin mitäköhän nyt sanoo? Suaattaapi olla että paskottii alle koko organisaatiom voijmin.. suattaapi olla että vierumäen kiakkoo ei ennää kokkeila ileveksessä.
 

yläjuusto

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
180
IMG_3519.jpeg

Tervemenoa Leijoniin.
 

Ylärima

Rivipelaaja
Viestejä
46
Puretaanpa pahaa oloa. Oikeastaan koko sarjan aikana pääsi vituttamaan vain se eka tappio. Sen jälkeen tätä suoritusta sai seurata vierestä pääosin vain hölmistyneenä.
Tähän on helppo samaistua. Se ekan pelin häviö tai oikeastaan tapa millä se tuli niin sai v-käyrän nousee sekä veren kiehuu. Toka peli minkä Kalpa voitti muistaakseni jatkoilla oli pelin ratkettua fiilis lähinnä tasoa "jaa, aha sellasta". Nytkin olo on lähes vain hölmistynyt, ei ainakaan vielä vituta.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 202
Jos Tillu sanoi viime kauden jälkeen kaudesta, että aika kaksjakoset fiilikset jäi jne. Niin mitäköhän nyt sanoo? Suaattaapi olla että paskottii alle koko organisaatiom voijmin..

Toivottavasti ei kausianalyysissa muistuteta, että "runkosarjassa oltiin sentään kakkonen". Tuo runkosarjasijoitus on kauden suurin valhe, viimeistään playoffit todistivat sen. Toiseen ketjuun laitoinkin, että tuuletuksen paikka ja jäljelle jäävillä peiliinkatsomisen paikka. Mitään kaksijakoista ei tässä kaudessa ole, koska tuo hyvä runkosarjasijoitus ei ollut hyvän pelaamisen tulos.

Minäkin tyhmänä jaksoin uskoa, että tässä on joku suuri suunnitelma, että keväällä sitten pelaaminenkin aukeaa, että siihen asti tehdään vaan minimi ja keräillään pisteitä voitoista.

Selvisi lopulta, ettei mitään uutta vaihdetta ole. Valmennuksen piikkiinhän tämä menee, materiaalin olisi pitänyt riittää ratkaisupeleihin. Mestaruuden saamiseen tarvitaan jo tuuriakin, mutta jos puolivälieriin jää häviten 4/5 peliä, niin siinä ei ole tuurilla mitään tekemistä asian kanssa.


No, tämä on urheilua. Aurinko nousee huomennakin ja kyllä sitä taas innostuu sitten kun uusi kausi alkaa pikkuhiljaa. Tästä kaudesta voi itsekin yrittää taas kerran ottaa oppia, että runkosarjasijoituksella ei ole mitään väliä jos nyt vain playoffeihin pääsee, vaan se ratkaisee millaista peli on kauden aikana ja ennen kaikkea keväällä ratkaisupeleissä.

Kyllä noista lähtijöistä joitakin varmaan jää kaipaamaan, mutta sitten voi onneksi muistella tätä ottelusarjaa, jossa Ilves ei ollut lähelläkään voittoa. Jos mikään ei muuttuisi, niin ei voi odottaa, että tuloskaan muuttuisi. Onneksi valmennus ainakin muuttuu.

Tuskin katson enää yhtään pudotuspeliä, en haluaisi minkään jäljellä olevan joukkueen voittavan, mutta jokuhan niistä voittaa. Tietysti kaikkein vähiten toivoisi Tapparan taas voittavan, mutta eipä niidenkään mestaruudet ole aiemminkaan henkeä vienyt. Meidän katseet ovat taas ensi vuodessa. Uskon kaikesta huolimatta, että vielä koittaa myös keltavihreä kevät.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 848
En usko, että Myrrä on tällä hetkellä riemuissaan, mutta varmaan pikkuisen vahingoniloinen kuitenkin, ja siihen hänellä on täysi oikeus. Ilveksen johto teki hänelle sellaisen selkäänpuukotuksen, että vastaavaa ei juuri ole Suomessa nähty. Sen jälkeen tämän kaiken seuraaminen on ollut kuin jotain merkillistä unta, joka hetkittäin on näyttänyt jopa epäuskottavan hyvältä, kunnes se on aina päättynyt edellistäkin pahempaan painajaiseen. Vaikea tunnistaa enää sitä meidän Ilvestä, joka on ollut niin tärkeä osa omaa elämää. Tässä ollaan siirrytty jokereiksi Jokereiden paikalle, mutta ilman mestaruuksia.

Siitä joukkueesta, joka taisteli liigapaikastaan ja koko olemassaolostaan ei tarvinnut koskaan tuntea tällaista häpeää kuin nyt. Päinvastoin.
 
Viimeksi muokattu:

SergeiRusQ

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
210
Kertokaa mistä saa poistettua käyttäjän foorumilta, tänne ei viitti enää eksyä ikinä, saa koko paska jäädä omaan arvoonsa muutenkin, kiitos
 
  • Tykkää
Reactions: 17
Ylös