Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

Ilves0077

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
132
Mitää muuta tää seura ei tarjookkaan, kun pahaa oloo, prkl että vituttaa, ja kärkiäijät paskoo perkele alleen
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 384
Ei pelaajilla pitkin syksyä mikään reenijumi kropassa ollu. Päähän se jumi tehtiin ja parannettiin Toronto höpinöillä.
 

Rst83

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
439
Pennasen Ilves ollut surkein joukkue mitä olen Ilves historiani aikana seurannut!!!

Ja nyt tarkoitan pelkästään näitä seppiä jotka siellä vaihtoaitiossa pitäisi johtaa joukkuetta.

Oikeasti käy maajoukkuetta sääliksi!!
 

UglyHouse

Luottopelaaja
Viestejä
4 352
Jotenkin luulin JYP:n 100-vuotiskauden olleen tämän kauden rimanalitus - ei ollut, Ilves nokitti. Pudotuspelit oltiin paikalla ilman tunnetta ja KalPa nauraa matkalla jatkokierroksille.

Ei kyllä hyvää lupaa jos maajoukkue pelaa tuota samaa halutonta ja mautonta kiekkoa. Ei vaan koskaan lähtenyt peli rullaamaan, oliko treenijumi taas päällä koko KalPa-sarjan ;)
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 589
Pennasen Ilves ollut surkein joukkue mitä olen Ilves historiani aikana seurannut!!!

Ja nyt tarkoitan pelkästään näitä seppiä jotka siellä vaihto autoissa pitäisi johtaa joukkuetta.

Oikeasti käy maajoukkuetta sääliksi!!
Onneksi ottivat sinne ettei tarvitse enää katsella tätä kiekkoa.
 

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 331
Kohta odotetaan damage controllia ja selitellään kuinka se ja tämä pelaaja oli rikki.
Mikä oli rikki, heitelliin Les pois, hommattiin Clenny, sitte vielä Niku ja nää kaks ykkösheppaa pasko käytännössä kaiken, joku tilastoniilo voi kaivella Clennyn -lukeman tästä sarjasta, tai saihan se syöttöpisteitä, Kalpalaisten maaleihin
 

Tosa Veskala

Tulokas
Viestejä
9
IMG_5100.jpeg
 

HekeK

Administrator
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 234
Moderaattorit sulkeneet taas melkein kaikki ketjut. Hienoa pohjois-koreaa!

En ole ollut päätöksen takana, mutta tavallaan ymmärrän tämän linjauksen todella hyvin. Hyöryt yhteen paikkaan ja sitten kun on pahin purettu, muut ketjut auki. Helpottaa ylläpidon työtä aikas paljon.

Sanaahan ei kukaan rajoita.
 

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 198
En ole juurikaan edes surullinen koska kyllä tämän näki ekan matsin 50min jälkeen kuinka ohrasesti meille käy.

Olen ihan vitun vihanen siitä kuinka Pennanen asetti höpinöillään koko seurayhteisön naurunalaiseksi ja lopulta luikki karkuun eikä uskaltanut tulla kättelyyn.
 

Taiteilija

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
914
Joo, on Ilveksellä jälleen kerran aikamoisen syväanalyysin ja itsetutkiskelun paikka. Ja miten varmistetaan, että tällaista tasonlaskua playoffeihin ei koeta enää neljättä kertaa.

Se on ainakin täysin selvää, että valmennus eli Pendo epäonnistui totaalisesti. Eikä tämä ollut edes eka kerta vaan jälleen toistui sama kaava kuin viime vuoden välieräsarjassa Pelsuja vastaan. Ilveksen pelitapa rikottiin täydellisesti eikä Pennaselta löytynyt mitään pelitavallisia tai taktisia aseita reagoida ja tehdä muutoksia sarjan sisällä.

Ilves yritti pelata pelistä toiseen samalla tavalla, vaikka se ei selvästikään toiminut. Erityisesti pisti silmään karvauspelaaminen, joka oli koko ajan myöhässä ja mahdollisti Kalpalle muutamalla syötöllä avautuvia nopeita hyökkäyksiä ja maalitilanteita. Sama aseettomuus korostui erikoistilannepelaamisessa.

Viimekädessä pakotettu toisteisuus tappoi luovuuden ja teki pelistä liian hidasta. Esim avauspelissä hyökkääjät ehtivät usein liian kauas ennen kuin syöttö lähti omista. Tuli ihan järkyttävä määrä pitkiä ja toisaalta vaarallisia menetyksiä omalla/keskialueella.

En sanoisi, että joukkue olisi koottu väärin. Ilves oli täynnä erinomaisia yksilöitä, joilla olisi pitänyt voittaa mestaruus, jos ne olisi saatu pelaamaan parhaalla tavalla yhteen. Kun kokonaisuus ei toimi, se sai yksilötkin alisuorittamaan todella pahasti. Ei ole sattumaa, että erityisesti Palveen, Mäntykiven ja Nymanin taso romahti totaalisesti. Supervarmat Masin ja Parikkakin alkoivat tehdä outoja virheitä paineettomissa tilanteissa
 
Ylös