Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

Eemeli Fucking Finland

Luottopelaaja
Viestejä
2 425
Antti Pennanen
Kiitos näistä 2 vuodesta, jossa meillä oli mestaruusjoukkue ja satiin yksi pronssi!


Toivottavasti sun ura menee päin helvettiä!
 
Viimeksi muokattu:

pelikirja

Luottopelaaja
Viestejä
4 473
1pelin lepsuilu. Yv, maalinteon tehokkuus, yksilöt vs joukkue. Nähtiin ettei Pendo ollu sateentekijä. Paljon vois purkaa negaa mutta jätetään väliin. Kiitoksia kaudesta kaikille mukana olleille.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 586
Nykyinen olut vielä kesken, mutta vielä otan yhden. Paha olo? Enpä tiedä. Lähinnä tyhjä enää. Sen kolmannen pelin johtomaalin jälkeen olin jo kauden luovuttanut. OK, sen pelin vielä Ilves käänsi. Mutta sen jälkeen ei ole mitään kauhean isoja tunnekuohuja enää ollut, lähinnä lamaantunutta alistumista tai yllättyneisyyttä. Tämänkaltainen loppu tälle kaudelle riipaisee silti syvältä heijastettuna siihen mitä vielä joulukuussa oli ajatuksissa.

Välierätappioiden jälkeen en ollut näin lamaantunut. Henkilökohtaisesti pidän välieräpaikkaa minimivaatimuksena onnistuneelle kaudelle huippujoukkueelle. Siitä eteenpäin on sitten pienet marginaalit. Tältä kaudelta odotin silti paljon viime kauden juopotteluiden ja loukkaantumisten jälkeen. Lähtökohdat olivat optimaaliset pudotuspeleihin. Oli treenattu hyvin ja vastassa oli hieman väsytetty joukkue. Mutta urheilu jaksaa yllättää, ja tämä joukkue ei sitten loppujen lopuksi kestänyt vauhtikiekkoa. Karmaiseva pettymys että tällä kokoonpanolla ja tällä valmennusjohdolla tulos on tämä. Karmaisevaa. Toivottavasti tämä tarkoittaa sitä että peruuttelukiekosta on aika ajanut ohitse ja suomikiekon tulevaisuus on kovassa vauhdinpidossa ja vauhdikkaissa lähdöissä.

Ja silti, kaiken tämän jälkeen. Odotan ensi kautta innolla. Alkaahan silloin jälleen uusi projekti. Toivottavasti aktiivisemmalla pelitavalla. Sillä tämän rännittelyn lopputulos oli sija 5.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 498
Tää on niin tätä vuodesta toiseen. Parempi kai pysyä sellasena kympin sakkiin tähtäävänä. Ei helvetti.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 594
Ellei rouva halua jatkaa Katsomon käyttöä, irtisanon sopimuksen. Muuten en irtisano, mutta en myöskään käytä palvelua. Nyt ei potkupallokaan kiinnosta. Eikä sen puoleen kiekon MM -kisatkaan. Ja nehän näkee töllöstä muutenkin. Mutta miksi niitä seuraisi?

Harmitus varmaan hiukan hellittää helluntaihin mennessä. Mutta saapi nähdä sitten...
 
Ylös