Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 821
En kyllä kattele enään. Mun eurot ja markat sijoitettu lopullisesti.
Tsemppiä toivotan näille uusille miehille ketkä rekryttiin myyntiin.
 

asdaf

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
548
Väitän että palikat on kasassa. Sormi saa osoittaa taskujen suuntaan jos jonnekin.
Paska-kasassa ovat. Pelaavat niin, ettei vaan ens kausi muualla mee rikkonaiseksi loukin vuoksi. Nämä "luovuttajat" ei ansaitse jatko-urallaan yhtään mitään.
 

Lehtisalaatti

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
179
Lähteeköhän austin takaisin Texasiin kun tajuaa että mikä roskispalo täällä oikeasti on...
Mietin samaa. Ehti tottua liian hyvään. Hyvä, että totuus meidän Ilveksestä paljastui kuitenkin näin nopeasti.
 

VärienTunnustaja

Luottopelaaja
Viestejä
1 815
Jos ymmärtäisit lukemaasi, niin tajuaisit, että viittasin tuleviin kannattajasukupolviin ja jääkiekosta mahdollisesti kiinnostuviin nykyisiin sivustaseuraajiin. Kumpikohan jengi houkuttelee tällaisia jatkossakin enemmän. Mutta kiva, että sinulle häviäminen kelpaa.
Tämä juuri. Lapset todella paljon menevät sen kelkkaan kuka voittaa.

Ei me vanhat ja uskolliset vaihdeta eikä jätetä tietenkään rakasta seuraa, mutta ei tämä tulevaisuudellekaan mitään hyvää lupaa, jos uusia kannattajia ei saada jalkeille.

Lisäksi rohkenen epäillä kauankohan Ilvekseen on vetoa pelaajien suhteen, kun ei täällä tällaisellakaan rosterilla päästä puolivälieristä läpi.
 

ilvesperhe

Luottopelaaja
Viestejä
2 492
Taidanpa palauttaa kausikorttini ja lopettaa sen putken tähän. Kyllä tässä jotain itsekunnioitusta täytyy vielä olla sen verran. En kestä enää yhtää TJ:n tervehdyskirjettä loppukesällä, missä kehutaan tehtyä työtä ja kuinka halutaan olla jotain suurta. Taidanpa sijoittaa rahat mielummin itseeni päihdyttävän juoman muodossa.
Toi on hyvä idea sillä: "Todellisuus, on alkoholin puutteen, aiheuttamaa aistiharhaa".
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 570
Tuossa mietin vielä, että se jo nyt syvällä oleva häviämisen kulttuuri ja voittamisen paine vaan pahenee entisestään tämän kauden myötä.

Pitäiskö tehdä teebeekoot ja vaihtaa nimi, logo ja värit? Sit ehkä voitais pärjätä. No ei vaan. Se valmentaja, joka tämän seuran koutsaa mestaruuteen pääsee jokaiseen jääkiekon hall of fameen.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 984
Kyllä "buumi" katoaa, jos tästä mennään lauluun. Saattaa olla paha myydä kausareita ja muita paketteja. Pakko pitää itse välimatkaa kiekkopuolelle, jos käy huonosti.

Ei vaan enää pysty, eikä kestä.
 

Pikkukarhu

Tulokas
Viestejä
8
Noh hei ei kai nyt sentään vielä 39 vuoden jälkeen voi voittaa. Ensi vuonna saadaan se 40 vuotta täyteen, mutta tuskin silloinkaan. Silti kovat on fanit kun jaksaa joukkueeseen aina vuodesta toiseen uskoa.
 

RanskanIlves

Luottopelaaja
Viestejä
1 760
Tämä Spede Pennasen historiallisia mittasuhteita lähentelevä jääkiekkofarssi johtaa todennäköisesti talouspuolella järkyttävään mahalaskuun, jonka jälkeen vyötä on katsojamäärien pienetessä taas kiristettävä. Tässä kyrpiintymisen tunnemyrskyssä näen jo silmissäni vuoden '98 jälkeisen helvetillisen pitkän alamäen.

Saatanan valmennuskaarti, joka sulaa keväällä kuin luminen puliukko! Ei tällaisella rosterilla voi hävitä neljästi KalPalle. Palve, Niku ja Clendening painukoot helvettiin kanssa, Nyman on sen verran kakara vielä että ainakin hänellä on tekosyy.

Mieliala sellaisessa alhossa, että mikään ei maistu.
 

DonMaco

Rivipelaaja
Viestejä
42
Nykyään kun ikää tullut niin on oppinut elämään näiden(kin) pettymysten kanssa. Oppinut ymmärtämään että fanina se mitä voi tehdä on käydä peleissä, kannustaa ja sitten elää tuloksen kanssa. Enään en esim suutu tappioista vaan it is what it is.

Pettynyt olo nyt on toki, sitä ei auta kieltäminen. Varmasti Ilves-historian kalleimpia joukkueita, mutta ei tota oikein joukkueeksi voi kutsua. Palkkasotureita joiden lahkeet on täynnä paskaa 145cm KalPa-pelaajien rinnalla. Rahalla ei saa sydäntä eikä sielua ja se näkyy kentällä. Taas jää vuodeksi mestaruuspullo odottamaan kaappiin. Odottavan aika on pitkä.

Loppuun jotain hyvääkin - Onks se noin 10 päivän päästä, kun potkitaan palloo uudella stadionilla? Nähdään siellä palstaveljet/-siskot.
 

Pendolino

Luottopelaaja
Viestejä
1 720
Ja tekihän kalpa 2selvää paitsio maalia ja tuttuun tapaan kukaan ei reagoi mitenkää

Tämä minua ihmetyttää. Kalpa tekee päivänselvän paitsiomaalin ja Pennanen ei reagoi siihen mitenkään. Ei mitenkään.

Miksi mies on patsas? Miksi mies ei raivoa? Joku on miehessä kyllä muuttunut, hän on lamaantunut.

Nyt on kyllä valmennuksessa kahden kerroksen väkeä.

Karhu


Muut
 

hanhenkaula

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
172
Mietitään vaikka meidän huippu pakkeja ensin Lesiltä sammui ruuti. Siihen Clenny ja 20? ottelun jälkeen sammui ruuti. Nikulta ei ruuti oikein edes syttynyt. Sitä voi miettiä mistä johtuu. Itse en osaa mitään analyysiä siitä tehdä. En ole seurannut niin paljon, että noista ymmärtäisin.
Pennasesta. Viime kaudella Les pelas ”Myrrän kiekkoo” missä pelaajat pelaa vaistoillaan.
Tälle kaudelle ajettiin sisään Pennasen peliin —> kuihtui pois.
Clendo tuli sisään ja pelas omaa peliään, kunnes tuli pelikieltoa. Pelikiellon aikana ajettiin voimakkaammin sisään Pennasen pelitapaan —> kuihtui pois.
Niku on hyvä pelaaja ja integroitui nopeasti, joten ei ikinä kerennyt loistamaan.
Hienosti pystyi Pennanen tekemään noin kovista yksilöistä heikkoja perusluutia.
 
Ylös