Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

Kyyberi

Luottopelaaja
Viestejä
1 518
Saikkua saikkua.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 463
Tais olla Ilves joukkueella masu täynnä runkosarjan jälkeen, saatu varmaan kaikki mikä haluttiin. Hieman tuntuu että siellä jotenkin valmennuksessa muokattiin koko peluutus uudelleen playoffiin ja ihmekös tuo jos ei vaan kulje.

Olen itse tässä vuosikausia seurannut tätä rakasta seuraa ja viettänyt sen kanssa ne heikot hetket ja hienot voitot. Silti kun nyt oli aidosti tilaisuus edes yrittää sitä kauneinta, ei tämä räpeltäminen ensimmäisessä vaiheessa ole ollenkaan sitä mitä odotuksia oli luotu.
Jatkumoa silti tähän ikuisuuden ongelmaan, eli jatkuvaan droppaamiseen, tässä tulee.

Jos tätä ensi kaudella ratkotaan taas uudella valmennuksella ja uudella rosterilla ja luodaan sillä uskottavuutta joukkueeseen, on tie pitkä kuljettavaksi. Kiinnostus tälläiseen voi olla kyllä kyseenalaista.

Eihän se Ilves tietysti tuolle Pendon MJ kutsulle mitään voinut, mutta eikö jo lopultakin olisi aika uskoa pidempään jatkumoon ja pidemmän kuin yhden kauden mittaiseen matkaan.

Noh hoitakoot toimiston porukka näiden pohtimiset, meikuiset uskojat koitamme säilyttää uskomme, vaikka se kipeää tekeekin.
Eiköhän siellä valmistauduta yhdessä vaan Palveen varpajaisiin.
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 099
Jaaha, nyt sitten ollaankin 3-1 tappiolla ja meinaan vituttaa ihan kaikki Ilvekseen ja jääkiekkoon liittyvä.

Tervemenoa vaan Pennaselle ja muulle pukuporukalle (pl. Karhu), jos tämä on se kokonaisuus minkä saatte joukkueesta esiin kevään tärkeimmissä peleissä. Yksilöt sakkaavat, toistetaan samoja virheitä peleistä toiseen kilokaupalla, ylivoima on ihan perseestä jnejne.

Neljä peliä tahkottu ja aina voi sanoa että oli tolppia ja ylärimoja nössön nöö, mutta keväällähän voitoista pelataan ja tällä hetkellä niitä on otettu tasan yksi, vastustajan ottaessa kolme (säälisarja ml viisi).

Ja jotta ei menisi nyt pelkän valmennuksen haukkumiseksi niin johan on ollut yksilötasollisesti karmeaa tuubaa. Kokoonpanosta vähemmistö näyttää sitä oikeaa voitontahtoa ja asennetta. Osa vain hiihtelee varjoissa.

Vittu.

Noh onneksi aina tulee ensi kausi :))). Niemelä toivottavasti tuo ensi kauden joukkueeseen etenkin hengen ja asenteen. Sekä myös sen että hän saa revittyä joukkueesta parhaan mahdollisen kun sitä tarvitaan. Pudotuspelien perusteella Pennasen Antti ei ole tässä ihan onnistunut.
 

masa_90

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
370
Hieman kyllä kirpaisee, jos mestaruuden voittaa taas joukkue, jota vastaan oltiin selvästi parempia koko kauden ajan runkosarjassa. Tuossa runkosarjan viimeisessä paikallisessa pelattiin todella laadukas matsi.

Nyt vasta se kunnolla realisoituu, että eihän millään, mitä edellisinä kuutena kuukautena tapahtui, ole mitään väliä enää pudotuspeleissä. Epätodellinen fiilis. Piste-ennätykset, häikäisevän loistokas erikoistilannepelaaminen, seitsemän ottelun voittoputkeen runkosarjan päättäminen.

Millään ei ole enää mitään väliä. Aivan epätodellinen fiilis.

Pleijareissa ne tosipelit on. Runkosarjalla ei ole loppujen lopuksi paljon mitään väliä.
 
  • Tykkää
Reactions: 17

doneby

Rivipelaaja
Viestejä
16
Älä huijaa itseäsi Niemelä kun tulee tänne niin alkaa tökkimään ihan varmasti sama kävi pendon kanssa
Tämä. Ihan täysin sama ketä siellä surffailee tai pönöttää vaihtoaitossa, lopputulos on aina sama v*tun farssi.

Edellisen kauden jälkeen tuli jo fiilis, että buumi tapettu ja kovin kiima haudattu jatkuvaan, toistuvaan, ainaiseen saat*nan pettymykseen.
No jostain kaivettiin vielä toivoa että josko tämä tästä sitten kuitenkin voisi tällä kaudella lähteä.

Ja taas matto alta, märkä rätti naamaan ja harjanvarsi perseeseen. Ei vaan jaksa enää.

Vituttaa ja samalla ei vituta, koska ei tää tavallaan yllättänyt lopulta.

En tiedä vaivaudunko perjantaina hallille, vaikka lipun menin ostamaan.
Taitaa samalla jäädä alkukauden Tammelat jää käymättä, ettei tarvitse logolla muistuttaa ihanan seuramme lähiaikaisista muistoista.
 

Raipen Lätty

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 293
Miten Jalon mainitsema "perusleiri" on nyt muka riittävän korkealla? Ekasta kierroksesta säälijoukkuetta vastaan pitäisi tulla selviä voittoja ja 4-1 tai 4-2 jatkoon.

Vitun surullista. Paljon on organisaatiolla ja faneilla vielä työstettävää, että voittamisen kulttuuri saadaan ajettua sisään.
 
  • Tykkää
Reactions: 17

Matami_mimmi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
117
Kaikille ihmisille ei sovi se että mennään pään sisään kaivelemaan asioita...muutetaan ajatukset konemaiseen toimintaan ja samalla tapetaan se luovuus. Surullista että niin moni kova pelimies saatiin tällä tavalla pois tolaltaan :rolleyes:
Pelaajille tsemppiä, kannustusta ja voimia...valmennukselle vihellyskonsertti ja armoton buuaus :eek:
 
Ylös