Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 768
Ihan sama kuka on penkin takana. Tämä seura on kirottu. Katsellaan joskus uusiksi.
 

Salhoja

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
268
Ymmärrän tämän palkkasoturi-avautumisen. Mutta ite oon ihan yhtä pettynyt kyllä meidän Ilves-taustaisiin kärkilaitureihin. Samanlaisia karkkipusseja nekin kauden tärkeimmillä hetkillä.
 

Rouhija

Luottopelaaja
Viestejä
6 680
Ihan sama monesko Ilves on runkosarjassa. Kakkaa on tosipeleissä housuissa kauhee määrä.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 552
Hienosti ollaan tuhoamassa se buumi joka Ilveksen ympärille on rakentunut. Todellisuus osoittautuu jälleen samaksi, jossa ollaan eletty suurin osa ajasta 80-luvun jälkeen: Ilves ei tule koskaan voittamaan mitään ja jos haluat nauttia menestyksestä, mene Tapparan leiriin. Vitun kova suoritus. Kiitos virkamieskaksikko Jalo & Koskela ja joukkueellinen nyhveröitä, jotka ovat Ilveksessä vain rahan takia.

Pari hyvää kautta on viime vuosina ollut sen 40v via dolo rosan päätteeksi. Finaaliin ei päästy, mutta pronssin kylkeen kiinni. Saatiin talouttakin kuntoon, kunnes joku Seppä sen ässän hihasta veti. Hakataan ne säästettyä saadut 2.0 miljoonaa euroo Veikkausliigaan. Sillä jo sinne hakatulla 500k€ + 1500k€ (tai meidän osuus tästä) olisi voinut hukattua buumia nostaa takaisin. Pari ylimäärästä 200k+€ ukkoo rosteriin. Nyt kattellaan samperi sateisella tyhjällä uudella stadikalla kalliita LED-laitoja ja niiden 0-2 numeroita, kun joku KTP on käynyt hoonaamassa. Ilves 365. Ennen edes sillon kesällä ei vituttanut.
 

jäämies-70

Luottopelaaja
Viestejä
5 398
Onneksi on liput ostettuna sarjan päätöspeliin areenalle!
Siitä on hyvä aloittaa talviloma ja joukkueen kesäloma.
 

Jonte

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
640
Tais olla Ilves joukkueella masu täynnä runkosarjan jälkeen, saatu varmaan kaikki mikä haluttiin. Hieman tuntuu että siellä jotenkin valmennuksessa muokattiin koko peluutus uudelleen playoffiin ja ihmekös tuo jos ei vaan kulje.

Olen itse tässä vuosikausia seurannut tätä rakasta seuraa ja viettänyt sen kanssa ne heikot hetket ja hienot voitot. Silti kun nyt oli aidosti tilaisuus edes yrittää sitä kauneinta, ei tämä räpeltäminen ensimmäisessä vaiheessa ole ollenkaan sitä mitä odotuksia oli luotu.
Jatkumoa silti tähän ikuisuuden ongelmaan, eli jatkuvaan droppaamiseen, tässä tulee.

Jos tätä ensi kaudella ratkotaan taas uudella valmennuksella ja uudella rosterilla ja luodaan sillä uskottavuutta joukkueeseen, on tie pitkä kuljettavaksi. Kiinnostus tälläiseen voi olla kyllä kyseenalaista.

Eihän se Ilves tietysti tuolle Pendon MJ kutsulle mitään voinut, mutta eikö jo lopultakin olisi aika uskoa pidempään jatkumoon ja pidemmän kuin yhden kauden mittaiseen matkaan.

Noh hoitakoot toimiston porukka näiden pohtimiset, meikuiset uskojat koitamme säilyttää uskomme, vaikka se kipeää tekeekin.
 
  • Tykkää
Reactions: 17

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 463
Onneksi tässä on nyt hyvä tsäänssi päästä kauden päätteeksi isoimmista housuun paskojista eroon. Ollaan kyllä niin kaukana voittavasta organisaatiosta että onneksi olkoon vaan Suomen kiekkoliitto valinnastanne, Pendolla ei ole palautusoikeutta. Säästytään näiltä valkkupotkuilta.
 

VärienTunnustaja

Luottopelaaja
Viestejä
1 814
Tämän vuoden Ilves saldo:

- Hävittiin CHL:n pudotuspeleissä kun Ranskaan lähdettiin junnuilla ja saatiin kova vastustaja, jota ei kyettä heitäkään voittamaan "paineen alla"

- Runkosarja hävittiin omiin kotipeleihin, koska "paineet"

- Säälipleijariporukkaa ei voiteta edes kalleimmalla ja nimekkäimmällä puolustuksella ja pistepörssin voittajilla. Näin ollen kesälomille lomps. Varmaan siinäkin syynä "paineet".

Ilves se jaksaa aina petyttää ja aina löytyy joku tekosyy. Meillä on jumalauta Suomen paras kannattajaryhmä ja niistä saadaan vaan paineita? Mihin? Kaikki muut joukkueet kun aina on saanut virtaa. Ja tämäkin alkoi vasta tänä vuonna tämä selittely. Viime vuonna oli ryypiskely.

Kaikki tässä alkaa olla vain sellaista selittelyä, että juurisyyt on jossain ihan muualla. Niitä ei vaan haluta ollenkaan avata, kun syyllinen pitää olla joku muu, kuin organisaatio.
 

Pyykinpesukone

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
475
Hieman kyllä kirpaisee, jos mestaruuden voittaa taas joukkue, jota vastaan oltiin selvästi parempia koko kauden ajan runkosarjassa. Tuossa runkosarjan viimeisessä paikallisessa pelattiin todella laadukas matsi.

Nyt vasta se kunnolla realisoituu, että eihän millään, mitä edellisinä kuutena kuukautena tapahtui, ole mitään väliä enää pudotuspeleissä. Epätodellinen fiilis. Piste-ennätykset, häikäisevän loistokas erikoistilannepelaaminen, seitsemän ottelun voittoputkeen runkosarjan päättäminen.

Millään ei ole enää mitään väliä. Aivan epätodellinen fiilis.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 559
Paska olohan tuon tappion jälkeen oli mutta toisaalta Ilves tekee sen että en vahingossakaan mene sosiaaliseen mediaan tai mihinkään muualle vaan suoran nukkumaan. Ei tule turhia ruutuaikoja!
 
Ylös