Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

Beast

Luottopelaaja
Viestejä
1 001
Täällä on lähellä loppua jääkiekon (Ilveksen) kattominen tähän. Ei vaan pysty/jaksa enään.

Hurja pelaajamateriaali on vain kupla, valmennus on kupla. Kaikki puhkeaa. Johto myös ylimielisesti koski henkiseen puoleen ja yritti ostaa mestaruutta kemioista välittämättä.
 
  • Tykkää
Reactions: 17

Etä-Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
1 514
Hienosti ollaan tuhoamassa se buumi joka Ilveksen ympärille on rakentunut. Todellisuus osoittautuu jälleen samaksi, jossa ollaan eletty suurin osa ajasta 80-luvun jälkeen: Ilves ei tule koskaan voittamaan mitään ja jos haluat nauttia menestyksestä, mene Tapparan leiriin. Vitun kova suoritus. Kiitos virkamieskaksikko Jalo & Koskela ja joukkueellinen nyhveröitä, jotka ovat Ilveksessä vain rahan takia.
 

Kiekkopanda

冰球很酷!
Viestejä
501
IMG_4351.jpeg
 

Ipa72

Luottopelaaja
Viestejä
6 005
Onneksi saatiin ne perhunan juopottelevat Levin kävijät pois ja tämä "URHEILULLINEN ILVES" joka ei jätä kääntämättä kiveäkään mestaruuden etteen. Peräti viisi psykologia, varmaan enemmän valmentajia kun kellään aikaisemmin, kallein joukkue, kallein valmentaja.
Ja historian paskin kultakypärän kantaja pleijareissa.
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 570
Viime kauden Pelicans-sarja uusintana, VHS:ssä vaan jotain vikaa ja Ben Bloodin parta on siirtynyt Saku Salmelan takaraivolle. Vastapuolella sama lammaslauma.

No joo. Eniten vituttaa se, että seuraavaan yritykseen on taas se ~360 päivää. Ehkä se pronssi sieltä vielä tulee.
 

PalveKinkku

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
226
En aio katsoa perjantain matsia, mun psyyke ei kestä. Jos tulee voitto, niin en katso lauantain matsiakaan. Jos tulee voitto, niin mietin pitkään ja hartaasti, haluanko aiheuttaa taas pahaa mieltä itselle katsomalla game 7.
 

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 322
Buumi, sitä ei ole, on palkkasotilaita, jotka hakee helpot rahat ja lähtevät aikaisille lomille, toivottavasti sarja menee poikki perjantaina, loppuu tää kidutus.
 
  • Tykkää
Reactions: 17

ilves90

Rivipelaaja
Viestejä
36
Kyllä on maalitolpat Kalpan puolella kyl oli rankkarissa malek paikallaa mutta 2 maalia meni aika helposti jaksan yhteen voittoon vielä uskoa mutta en millään 3 enää
 
Ylös