Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 762
Tuo perinne on ollut kuolemaan päin NHL:ssä sen jälkeen, kun tilastonikkarit huomasivat että konferenssipokaaliin koskeminen EI yllättäen vaikuta Stanley Cupin voittomahdollisuuksiin :oops:
Joo eihän sillä koskaan ole väliä ollut. Edelleen siinä jotain vaihtelua on viime kaudella Florida koski ja Vegas ei. Mulle on ihan sama oikeasti koskeeko Ilves runkosarja pokaaliin jos runkosarjan voittaa. Toivottavasti ei kuitenkaan isommin juhlita ja nostella tuota kannua.
 

AksuSusi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
456
Kyllähän runkosarjan voittaminen on näyttö kovasta vuodesta ja kovasta joukkueesta! Todellakin jos ollaan Tapparan kanssa vuosi taisteltu ykköspaikasta niin silloin se pitää myös ottaa.
 

Rautakorven haamu

Luottopelaaja
Viestejä
1 152
Jos kärjessä on Ilves ja Tappara, ei keskinäisellä sijoituksella ole tällä kaudella niin kauhean paljon merkitystä. Tasaisen sarjan takia runkosarjasta alempaakin tulee hankalia vastustajia ja paikallisfinaaleissakin voitosta saisi käytännössä oikeastaan vain vaihtoedun ja senkin korkeintaan yhteen otteluun.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 594
Ilves aiheuttaa nykyisin suurimmat harmit hirvittävän sekavan tietojärjestelmähimmelinsä vuoksi. On Ilvestä, lippu.fi:tä, lippu.fi/Ilvestä, Ilves kauppaa ja mitä niitä vielä onkaan. Haluaisin asiakassuhteen vain Ilvekseen. Kun käytetään alihankkijoita, ne tulee piilottaa järjestelmissä näkymättömiin! Jos haluan nähdä tilaukseni ja kausikorttitietoni, pitäisi kaikki näkyä suoraan yhden kokonaisuuden puitteissa ja yhtenäisen käyttöliittymän tukemana.

Viimeistään näiden järjestelmien kanssa tulee ihminen hulluksi, ellei sitä jo sitten ole valmiiksi. Perkeleen perkele!
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 594
Sain kuin sainkin asiani hoidetuksi. Mutta oikean henkilön tavoittaminen oli kyllä työlästä. Siiri Ilveskaupasta johdatti ystävällisesti oikeille jäljille ja Linda vei asian maaliin asti. Hyviä tyyppejä. Mutta nykyään ei saa pelilipusta pdf -kopiota järjestelmäteitse. Tulostavat lipun aulaan nimellä. Tämä siis tilanteessa, missä ei voi käyttää "lainaa kausikorttia" toiminnetta, joka sinänsä onkin mainio työkalu!

Niin että loppujen lopuksi paha olo muuttui hyväksi.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 317
Mäntykivi ei sitten ollutkaan kahdenkymmenen maalin mies!
Mentiin kirjottaan jatkosopimus jollekkin ihan turistille siis.
Hienoa Tillu hienoa.
 

Anttis

Luottopelaaja
Viestejä
2 662
Jinxataan tänne sitten saatana! Vituttaa tällainen vitun sulaminen! Ennakko suosikkeihin voi aina luottaa, paitsi jos kyseessä on Tampereen Ilves! Huonot oli vibat ja koko päivän ja työkaverit psyykkasi minkä kerkesivät. Vitun Toronto Maple Leafs
 

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 189
Kiima kuolee kiitettävästi kun joutuu tuota velttoilua seuraamaan. Kävi tänään kuinka vaan, ei jaksa edes kiinnostaa. Tota kerjättiin, sitä myös saatiin.
 

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 325
Toivottavasti seuraavaan peliin lähdetään pelaan, eikä neppaileen, isoinpana lampaanperseenä Clenny etunenässä, kaks luistimen potkua joka tilanteessa jäljessä.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 897
Vittu mitä pellailua Meskanen-Clendening kaksikolta ennen sitä jäähyä ja sitten vielä Masinilta emämunaus..

Voisko yv heittää kiekon päätyyn kun ei muuten saa kuviota päälle? PERKELE.
 
Ylös