Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 572
Nyt ei tule muuta neuvoa kuin että laitat korkin kiinni, otat lasin mehua ja menet nukkumaan.

Täällähän saa avautua. Viestissä kaikki on faktaa Ilveksen menestyksen kaipuusta, junnujen perseilyyn, Tapsun isompiin yleisömääriin, futikseen talousmielessä, jne, jne. Huppari- ja tarrakommentit pois. Ne oli asiattomia, vaikkei täällä edes semmosia "avautumispalstalla" voi olla.

EDIT: Makkonen kommentoikaa tuota aiempaa viestiäni. Siinä on milestäni paljonkin asiaa. Ja lauseen verran faktaakin "tulos ei valhetele, koskaan". Pätee jokaiseen asiaan mistä raaputin.
 
Viimeksi muokattu:

Lynx Canadensis

Kausi 2 jRa
Viestejä
818
Oma tunneskaalani on jo tässä kohtaa kautta käyty päästä päähän täysin läpi, en tiedä voiko Ilves enää antaa minulle mitään tällä kaudella.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 932
Viime kaudella runkosarjassa hävittiin 17 matsia. Nyt on 10 täynnä, vielä saadaan hävitä kevään puolellakin :)
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 766
Kaiken maailman Romppaset, Hynniset ja Häkkilät vie meitä ihan 100-0. Kuulostavatkin ihan joltain Esa Pakarisen hahmoilta. Perkele.
Häkkilä on lainalla Jokereissa ja nämä muut hahmot sopii minun mielestä enemmän Väinö Linnan Pohjantähti-trilogiaan. Muuten samoilla linjoilla.
 

Jäähykuningas18

Luottopelaaja
Viestejä
4 752
Haetaan vielä vähän lisää vitutusta A-junnujen tekemisestä. Ai että kun kelpaa olla tänään Ilveksen kannattaja.
 

Liitteet

  • Screenshot_2024-01-05-17-05-45-45_3e1730e409eaf7d1d25ede7155cc8a16.jpg
    Screenshot_2024-01-05-17-05-45-45_3e1730e409eaf7d1d25ede7155cc8a16.jpg
    403,8 KB · kertaa luettu: 187

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 198
Lällällää Tapparan yleisömäärät. Shalalaalaa Mestis-nousijat. Ilves-kannattajien vähemmin kouluja käynyt ja henkisesti köyhempi siipi näitä aina keksii ja huutelee. Vaikkei edes paini "ultrat ;) ". Vanhempi setämies ei näihin lähde (paineihin kyllä, muttei idioottien räksytykseen), koska karman lain tuntee. Takasin tulee aina ja kovaa (tappeluissakin), jos jalat irti maasta nousee. Te 16v amis-hitsarit haistakaa huppareineen ja tarroineen pitkä vittu ja ensi kaudella imekää sitä "Ilves-365"-fiilistänne. Jäällä hoonaa "Mestis-jengit" ja kesällä sitten Hockey oy:n lähes onnistumisia taloudellisesti tuhlataan, kun KTP:t ja Lahdet perseraiskaa vihreellä kentällä. Minne meidän ei olisi pitänyt edes koittaa mennä. Pari paikkoo U20 ajaksi, kuten muut, niin ei näitä tärkeitä pojoja hävittäisi. Ei ollut varaa, vaikka 0.5-1.0 miljoonaa on varaa laittaa marginaalilajiin. Ja voittoo on 4.2 milliä tehty viim 5 kauteen. Jos lätkä ei pärjää, niin Tammelan stadionin kohtalo on varma. Samat idiootit sitä futispuolta edelleen vetää, jotka joukkueen meinas pois Veikkausliigasta pudottaa. Koko Ilves ry on ihan paska. Suomen suurimman seuran ja eniten voittoo tehneen liigaseuran lätkäjunnut on vitsi. Ry:n kaikki vastuulliset helvettiin kiekossa ja heti. Tulokset ei valehtele. Ikinä.

Tähän ehkä kuuluisi vittuilla, että esim Ilvestyskirja noteeraisi. Tykkään Makkosen ja Hintsasen setistä, vaikka väkinäiset pastori Luttiset tökkii. Jääkiekon pakonomaisesta menestystarpeesta, 40v tauon jälkeen areenassa on menestyttävä, ja siittä onko varaa laittaa 0.5-1.0 miljoonaa futikseen. Voisitte jutella. Synergiaetuja futiksesta on ollut alusta tähän päivään. Silloinkin, kun lätkäjoukkue vaihtoi logoaan. Junnut ei menesty. Kukaan ei voi sitä hyväksyä. Ry:stä jengiä eetteriin. Ja kysymyksiä etupeltoon netin kautta, niin syväkurkut vuotaa.
Nyt oli kova. Taidat olla Masinin kanssa Levillä vetämässä kunnon kuuria?
 

-sk-

Luottopelaaja
Viestejä
1 450
Gregoire ja Alvarez varmasti tekevät jäällä kaikkensa Ilveksen voiton eteen, enkö osoita kumpaakaan syyttävällä sormella. Toki Gregsiä sen verran että voisi nyt tuolla profiililla edes yrittää sytyttää syväjäässä olevaa joukkuetta jollain hämmentämisillä ja torikokouksilla, vaan ei.

Sen sijaan Koskelalta kyselisin että miten on mahdollista että Tammikuussa kaksi joukkueen heikointa hyökkääjää on sellaisia, joista toista saatiin seurata koko alkukausi tryoutin muodossa ja toinen tehtiin täsmähankintana(!!!) kesken kauden?

Pakko uskoa ja luottaa että löytävät jonkin uuden vaihteen kun kevätaurinko alkaa paistaa, mitään vaihtoarvoa tuskin kummallakaan on.
 

CTS

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
481
Nyt oli kova. Taidat olla Masinin kanssa Levillä vetämässä kunnon kuuria?
Ei ole ensimmäinen kerta, kun tämä menestynyt Teslakuski tänne kirjoittelee vastaavanlaisia.

Ei kai vain meidän enemmän kouluja käyneellä ja henkisesti rikkaammalla ei-hitsarilla ole päihdeongelmaa?
Se olisi ikävää, ei ole mikään leikin asia.

Tsemppiä!
 
Ylös