Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 402
Uskomatonta muuten, miten paljon Ilveksen fanitoiminnan saamat kehut joltain urheilutoimittajilta ovat menneet ihon alle muissa joukkueissa. Sekin on kääntynyt siis Ilveksen fanien ylimielisyydeksi, että tehdään jonnekin Poriin megamatka, eikä jäädä nöyränä kotiin kuuntelemaan merisäätä.

Kannatuksenhan kuuluukin olla jossain määrin ylimielistä. Ei kai kukaan odota, että chantit tehdään vain tilastollisista faktoista.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 596
Ylimielisyyden osalta löytyy esimerkki kyllä Tampereen suunnalta. Ilvestä pilkkaavia meemejä tehtaillaan kaudesta toiseen eri teemoilla. Ilveksen tappioilla lällättely tuntuu olevan tärkeämpää kuin oman joukkueen menestys.

Usein miten Tapparan kannattajilta, jotka ei edes kovin aktiivisesti seuraa kiekkoa tai ole edes itse pelannut. Olen livenä sen 300 Tapparankin peliä istunut katsomassa. Pari kertaa käämit menny, kun joku on ipahupparini takia tullu lässyttään ”kannattas vaihtaa seuraa” läppää. Pian käyny ilmi, että kiekko- tai tapsutietämys on aika heikko…
 

Lintu

Luottopelaaja
Viestejä
2 239
Se on siis ihan ok vittuilla läpi syksyn ja kevään Tapparalle yleisökeskiarvoista, somen hoitamisesta ja milloin mistäkin, mutta auta armias kun sieltä heitetäänkin kuitti takaisin niin kyllä juostaan töpöhäntä täristen forumille valittamaan julmaa maailmaa. En ihmettele yhtään, että teistä ollaan alettu pitää muiden seurojen fanien sisällä entistä vähemmän kun tuo ylimielisyys ja uhriutuminen vain pahenee vuosi vuodelta, vaikka vielä mitään ei olla voitettu.

Mutta hyvät kevään jatkot sinne ja ensi kaudella koittakaa vaikka vähän nöyremmin ottaa sitä hattua käteen ja olla aina vertaamatta itseänne siihen Tapparaan. Te tälläisillä kommenteilla teette vain Tapparasta isomman mörön teidän pääkoppiinne ja viha sen kuin kasvaa, vaikka syytä ei ehkä edes olisi.

Ylläpidon ei tarvitse viestejä poistella, koska hyvällä asialla tässä ollaan kuitenkin. Ilvestä seurana arvostan, mutta fanien ylimielisyys ja uhriutuminen on alkanut rassaamaan tässä parin vuoden sisällä

- TPS fani jo vuodesta -85
Tulit sitten ihan tänne asti mielesi pahoittamaan "fanien ylimielisyydestä ja uhriutumisesta", onnittelut.
 

kirvesrinnassa

Luottopelaaja
Viestejä
2 132
Muutenkin tuo kilpailu kyllä boostaa molempia leirejä ihan muissakin jutuissa kuin mestaruuksissa tjms. Esim. Ilveksen hyvän pöhinän ansiosta meillä ovat some ja fanituotepuoli menneet eteenpäin kun Ilveksen boomin ansiosta niiden tärkeyttä on ymmärretty. Plus meillä kannattajakulttuuri nostaa väkisinkin tasoja kun naapurissa on niin kova porukka sillä saralla.

Eli vaikka joku nyt tässä ketjussa purkaisikin Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa Tapparankin kautta niin ei se sitä tarkoita että naapurin kaikki onnistumiset ja meriitit totaalisesti mitätöitäisiin tai niistä ei silti haluttaisi ottaa oppia. :D Outoa jos jonkin toisen seuran kannattajaa asia harmittaa mutta ainakin itseäni ja monia tuntemiani tapparalaisia harmittaisi juurikin enemmän jos Tappara ei herättäisi kateutta ja vihaakin, erityisesti Tampereen keltavihreällä puolella.
 

Reborn Lynx

Luottopelaaja
Viestejä
1 117
Mun piti olla tuolla nyt :(

20230415_174525.jpg
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
11 096
Ja hommataan ruotsista uransa ehtoopuolella oleva kakkosmaalivahti meidän ykköseksi.

Ilves koettelee nyt.
Sitä vähän monet(minä mukaan lukien) kuvitteli että ollaan lähellä naapuria jo tekemisessä.

Todellisuudessa ero naapuriin on valovuosia. Ollaan niin suurseuraa ja sitten(huhujen mukaan) hommaillaan keskikastin joukkueeseen sopivia jamppoja
 
Ylös