• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo kuudetta kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

Täällä lämmitetään mestaruus saunaa vol2.0

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
1 850
Nonni, edellinen vietiin bittiavaruuteen, kun ei miellyttäny, niin testaillaan täällä sitten saunan lämmitystä. Onko halukkaita saunamajureita joukossa? Halot kuivia? Antaa palaa ja nautitaan.
 

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
1 850
Tänään jo esilämmitetään kiuasta, vai käykö kärppälauma kuseksimassa tuluksiin? Jännän äärellä.

Toista se oli sillon vuonna 1931 kun näsi, eiku pyhä, eiku...no jäällä kun jäällä Tiitolat paino mustaa limppua pömpeliin, kovat oli ajat, kesälläkin hiihdettiin kouluun 60km suuntaansa ja aina oli pelkkää ylämäkeä, mestaruus saunaa silloinkin lämmitettiin, voi niitä aikoja.
 

Tapparapojat

Tulokas
Viestejä
3
Ikävä tuottaa pettymys, mutta Lukko tulee jyrään teistä yli :D toki aina saa toiveita elätellä! Niin minäkin uskottelin itselle kun Ilves kohtas Lukon, mutta todellisuus iski aika nopeesti...
Ei välttis ja ipa oli vaan niin paska ipa oli lukkolle todella helppo tappara taas ei tuu olleen.
 

AinaIlves

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
843
Ei välttis ja ipa oli vaan niin paska ipa oli lukkolle todella helppo tappara taas ei tuu olleen.
Kyllähän sitä ekassa pelissä Ilveskin tuli rinnalle, mutta Lukko oli maalin parempi niin kuin tänään. Ja kyllä peliä katsellessa näytti niskan päällä olevan. Eiköhän tää oo suoraan 3-0 kanssa. Lukko ja Hifk taistelee kannusta.
 
Ylös