SM-Liiga Fantasy Draft 2017-2018

Tupsukorva35

Luottopelaaja
Viestejä
9 349
Vs: SM-Liiga Fantasy Draft 2017-2018

Pisteet on laskettu. Huomatkaa kellonaika, joten voitte varmuuden vuoksi tarkistaa, että onko ainakin omat pisteet laskettu oikein.

Tulokset:

1. Tuomas (Lukko) - 38 p.
2. jurgen (Tappara) - 35 p.
3. Ipa41 (KalPa) - 34 p.
4. Tupsukorva35 (HPK) - 25 p.
5. Torski (Pelicans) - 17 p.
6. Jarno Saarinen (TPS) - 7 p.
7. harkasammakko (Jukurit) - 5 p.

Näin siinä kävi, että Tuomas ja Lukko nappaavat toisen managerimestaruutensa! Viime vuonna tyytyminen oli hopeaan, mutta tänä vuonna paluu takaisin korkeimmalle korokkeelle. Toiseksi jäi kolmen pisteen erolla mainion debyyttikauden pelannut jurgen. Pronssit matkaavat Kuopioon ja Ipa41:lle. Onnittelut Tuomakselle sekä muille mitalisteille!

Oma sijoitus on luonnollisesti paha pettymys. Kaiken kaikkiaan varsin tyytyväinen omaan joukkueeseen, mutta ei ilmeisesti vakuuttanut muita managereita tarpeeksi. Tuomas ainoana ymmärsi hyvän päälle. ;)

Uskon, että HPK on korkeammalla, mikäli katsotaan pelaajien pistemääriä kauden päätteeksi.

Valtaisat kiitokset kaikille osallistuneille vielä kertaalleen!

P.S. Näköjään samalla 7000:s viesti palstalle! Jösses, että on tullut kirjoitettua (paskaa).

4ever1 sanoi:
Olettekos ajatellut että jatkaisitte kokoonpanoilla kilpailemista kauden ajan vaikkapa siten että kunkin miehistön tehopisteet laskettaisiin kierroksen jälkeen joukkueittain yhteen ja runkosarjan päätyttyä selviää kuka kokosi tehopisteissä tehokkaimman joukkueen?
Pitäähän sitä ainakin itse tosiaan vilkaista viimeistään kauden jälkeen, miten oma joukkue on selvinnyt.
 

Tuomas

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
554
Vs: SM-Liiga Fantasy Draft 2017-2018

Upeeta, mahtavaa!

Vaivaisella kolmen pisteen erolla niukka voitto, mikäs sen hienompaa. Kauden lopuksihan se tosiaan on sitten helpompi arvioida, miten onnistui. Hyvin mahdollista omankin joukkueen kohdalla että nämä Hilldingit, Budishit jopa Mäenalaset ja Kohot vaipuvat ihan harmaaseen massaan tai vaikkapa Kuusela jatkaa sitä tahmeaa peliä, jota viime keväänä nähtiin. Paljon lepää Sandellin polven varassa... Se suurin yksittäinen pelaaja, joka tuo kilpailuetua muihin nähden.

No niin, paljon on saatu kesää jo tapettua kautta odotellessa.
 
Ylös