Simon Stránský

Reksa29

Rivipelaaja
Viestejä
77
Pakko sanoa, että Stranskystä en niin välittänyt tuossa syksyllä vielä. Lähinnä välillä ärsytti katsoa "taiturointia" mikä puolet ajasta päättyi johonkin turhaan menettämiseen tai ei vaan tajunnut jakaa tarpeeksi ajoissa muille kiekkoa ja sitä kautta saada kavereille paikkaa.

No nyt sitten viimeaikoina on kyllä herran suorituksia kiekon kanssa ollut ilo katsella, siis pitää kiekkoa älyttömän taitavasti ja liikkuu liukkaasti vastustajien seassa. Luopuu myös kiekosta suurimmilta osin oikealla ajoituksella tällä hetkellä eli sen jälkeen kun on saanut vastustajien huomiota imettyä itseensä ja kavereille tehtyä sitä kautta tilaa. Ja onhan tuo suojaus ja kiekonpito aivan törkeän seksikästä!

Mikä parasta, vieressä Kodyllä ja Mesellä ottelu ottelulta alkaa kulkea paremmin. Toivotaan, että kaikkien otteet jatkaa paranemistaan ja saadaan tästä kolmosestakin syömähammas kevättä kohden.
 

greguaaonkova

Rivipelaaja
Viestejä
37
Tossa ku ei oikee pelattu hirveen hyvi ja kaikki ilvekseen liittyvä harmitti.. ni pidin stranskya jääkiekon antonyna, ku aina vaa pyöris ja pelintekoväline ei liiku. Nyt on ilves ja etenkin Stransky parantanut, voi johtua toki Mesen ja Kodynkin tason nostosta, mutta stransky<3!
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 570
Vähän kun olisi enemmän tasaisuutta otteissa, niin olisi pomminvarma 50 pisteen mies Liigaan. Aika paljon tulee pelejä, missä ei näy ollenkaan ja sitten välillä tälläisiä, missä dominoi vaihdosta toiseen.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Ihan järjettömässä iskussa ja tasaisuus löytynyt. Kauden alla ennustelin jotain 50 pistettä, kun oli harjoituspelejä ja CHL:ää nähnyt, mutta eipä se sitten niin mennyt. Tärkeintä on kuitenkin se, että nyt kulkee, eikä loppua näy.
 
Ylös