Selvitys viikonlopun tapahtumista - Moderointivirhe

HekeK

Administrator
Viestejä
4 898
Lienee paikallaan tehdä selonteko viikonlopun tapahtumiin ja siitä seuranneeseen myräkkään.

Täällä puramme Ilveksen aiheuttamaa pahaa oloa -ketjussa muutama nimimerkki hassutteli ruuhkista ja gloryhunttereista. Näihin viesteihin eräs nimimerkki kirjoitti vastineen, jossa korostettiin boikotoijien merkitystä muutokseen. Tähän tuli kolme vastausta, joissa vastaavasti boikotoijia arvosteltiin. Tein päätöksen poistaa kaikki nämä viestit. Ajattelin, että tässä keskustelussa ei ole voittajia. Valitettavasti yksi boikotoijille suunnattu negatiivissävytteinen viesti jäi ketjuun. Tätä minä en huomannut ja tästä otan vastuun.

Lauantai-iltana samaiseen ketjuun mutta ilmestyi jälleen viesti, jossa korostettiin boikotoijien roolia Ilveksen uudessa tulemisessa. Tein saman liikkeen taas, eli katkaisin boikottikeskustelun heti alkutekijöihin. Edelleen ketjussa oli tämä boikotoijille suunnattu negatiivissävytteinen viesti.

Tästä seuraa yksityisviestittely ylläpitäjän ja positiivisesti boikotoinnista kirjoittaneen välille. Tätä ketjussa edelleen ollutta negatiivissävytteistä viestiä ei keskusteluissa mainita. Kun yksityisviestit siirtyivät Jatkoajan puolelle julkisiksi, olin asiasta ihmeissäni. Luin viestin ennen töihin lähtöä ja vastauksenkin naputtelin samaan rytäkkään. Tässäkään vaiheessa en havainnut boikotoijia arvostelevan viestin olevan olemassa, vaikka se oli selvästi nyt jo mainittu.

Tänään iltapäivällä, kun tässä aikaa oli ihan tosissaan asiaa pyöritellä, kävin koko casen läpi. Viimein tajusin, että kappas. Ketjussa oli tosiaan edelleen yksi vastine jo poistettuun, boikotointia ylistäneeseen viestiin.

Huolimattomuusvirheeni vuoksi tästä saatiin melkoinen soppa.

Pahoitellen,

Heikki Karjalainen
Ylläpitäjä
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
1 321
Vs: Selvitys viikonlopun tapahtumista - Moderointivirhe

Noni, tekevälle sattuu ja etiäpäin vaan tämmösistä. Ei näillä keskusteluilla ole tietenkään
mitään vaikutusta meneillään oleviin peleihin, mutta niihin focus nyt kiitos.

Se aihe noin yleisesti on sanosinko loputon.
 

Optimisti

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
390
Vs: Selvitys viikonlopun tapahtumista - Moderointivirhe

Sinulla on monta rautaa tulessa, joten huolimattomuusvirheet ovat väistämättömiä. Kunpa vain olisit maininnut poistaneesi muitakin aiheeseen liittyviä viestejä (puolin ja toisin), niin olisin voinut osoittaa, että nimim. Brooksin viesti jäi.

Muuten asiaan liittyvä statement Jatkoajan puolella: http://keskustelu.jatkoaika.com/threads/share-ilves.47264/page-5#post-6952663

Peace! Pro-ILVES!
 
Ylös