Sebit James Ngor

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 374
Onko tän kaverin etunimi nyt Sabit vai Sebit? Kaikissa lähteissä nimi on kirjoitettu a:lla ja näin aiemmin teki myös Ilves, mutta nyt se onkin yhtäkkiä näemmä sitten Sebit.



Toisaalta kuten puhemies Mao opetti, sillä ei ole väliä minkä niminen hyökkääjä on, ainoastaan sillä että se tekee maaleja.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 492
Tämän pelaajan kohdalla en usko että kehityspotentiaalia on tulla tarpeelliseksi. Alemmalla sarjatasolla tuskin haluaa pelata jos sinne päädytään.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 492
Viimeaikaisilla otteilla ei paljoa haluamiset paina.
No ei, mutta uskoisin että sillä alemmalla tasolla hänellä taso riittäisi. Pelaaja on fyysinen mutta Veikkausliiga on liikaa.
 

Tuomas

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
844
Usko vähän jo tähänkin herraan alkoi loppua, mutta niin vain uuden valmennuksen alla pelaajia heräilee kuolleista.

Bonuksena tietysti tuo tärkeä voittomaali, mutta kauttaaltaan tänään valtavassa roolissa tuossa prässipelaamisessa (kolmas maali) ja ylipäätään laidalla ylös-alas juoksemisesta. Tänään poikkeuksellisen hyvin kykeni myös pudottamaan korkeat avaukset itselleen ja muille.

Tässä nyt varmaan ensi kausi on kaikilta osin vähän auki, mutta ei tämäkään pelaaja projektina täysin toivoton ole tuolla laiturin paikalla. Toki pidän itse pelaajatyyppeinä näistä irtiottokykyisistä juoksukoneista, vaikka olisivat täysin yhden tempun poneja (Eero Tamminen & Tiemoko Fofana).
 
Ylös